banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Mentol
    Figyelem a topicot továbbra is, mert azért rengeteg hasznos info, tipp bukkan fel itt szinte minden órában (szerencsére elég pörgős topic), csak beleszólni nem fogok, mert mit értek én ahhoz? Inkább csak kérdezek, de amikor egy egyszerű kérdésre többen nekem ugranak, akkor már csak a birkatürelem segít kivárni egy értelmes választ.

Egyébként, nem kell egyetérteni velem. Ugyanúgy voltatok Ti is kezdők ebben a játékban, és valószínűleg Ti is feltettétek a hasonló kérdéseiteket - gondolom, megtalálnám a válaszokat a régi hsz-ek között (1337*100 hsz). Azt én is tapasztalom, hogy manapság nem olvasnak eleget a fiatalok, sajnos.

A FAQban kitűnő leírás van arról, hogy mit érdemes csinálni. Én azon "akadtam ki" (kb. a 3 mondatnál esett le, hogy a leírtak nem komolyan veendők), hogy a FAQhoz hasonló, tényszerű, frankó kinézetű (profi) listát ír ide a topictárs, és sehol semmi jele annak, hogy kamu téma - nem volt egyértelmű, aztán jól lebaxott itt hirtelen 4-5 fickó, amikor rákérdeztem.

A kezdő =/= alacsony szint összefüggés nekem nem logikus: hogyan lehet magasabb szintű tankja a kezdőnek, ha előtte nem játszott minden szinttel legalább 100-150 csatát?