418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• bgabor
    Te figyelj, minek törődsz az ilyen emberekkel? Minek idegesíted magad rajtuk? Sajnos egy MMO játszása együtt jár azzal hogy az ember sok gyenge személyiségű/teljesítményű emberrel talákozik. Nem kell velük foglalkozni.

Van amúgy sok értelmes ember is, csak őket kell megtalálnod.
    Prém tankosokkal meg ne foglalkozzál, a három T8 prémtank majd 100,000 kreditet hoz vereség esetén is minden csatánál. Azokkal nem teljesítmény pénzt csinálni. Főleg a Typeal.
  • Gecsa20
    hát hogy mondjam...nem minidig a csapaton múlik a játék! Mert nem egyszer volt már olyan hogy 2 ember vitte a csapatot! De 60%-ban a cspaton múlik! De figyelj ha premiumos azt ne mond nekem hogy nem vesz premiumos lövedéket és ráadásul a statja is pocsék!! De nézd meg te is én nem néztem meg nagyon de ha jól emléxem nincs olyan tankja aminek a nyerésig statja jobb lenne mint 50%!
  • magyargyerek
    Szerintem is a szerencsén sok múlik milyen csapatba oszt be a játék. A százalék pedig a felszereltségtől is függ. Ha nulláról kell indulni és 100 köröket kell stock cuccal mennem amivel át sem tudom ütni az ellenséget az nem az én hibám, hányszor hallom hogy pattog a lövésem. De nézd meg nálam a Tiger-re egyből rá tudtam tenni a jó cuccokat,(löveg,motor,rádió) tehát nem stock indulásom volt egyből 46 csata után 59%-on állok az már mennyire jó.
  • Renegade
    hogy-hogynem a magas efficiencyvel és parádés statokkal rendelkező játékosoknak mind 55+% a winratje

mit ad isten, akiknek gyenge az efficiencyje, gyengék a statjai azoknak meg alacsony a winratje
  • Yan
    2 arany az IS? :o
    vagy mit jelent a kredit alatti?
  • darki81
    akinek több a vesztes köre mint a nyertes az már béna? :D
    szerintem ezt ne nézd senkinél..
    ez kb 90%-ban a szerencse dolga!
  • Gecsa20
    Engem nem érdekel hogy ha valaki premiumos csak legalább ne ugatna be a másiknak!! Pl hogy te szánalmas meg hogy béne vagy ilyesmi meg hogy takarodj a ******-ba! Mert amikor ráírtam hogy elbeszélgessek vele egyből ugatott hogy mekkora egy béna vagyok hogy már 6000 game fölött vok és nincs tier 10-es tankom!! Csak ugye bár nem tudja a kis vakarék hogy prem nélkül nem olyan könnyű fejlődni tier 8-9 után! meg nem úgy van hogy ha buksz akkor nem olyan nagy a vereség hanem rendesen megérzed és kompenzálni kell kis tankokkal!! De ő ezt nem érti mert állandóan veszi a premiumot meg 3 prem tanja is van..(type lövve kv5) de neki van is7-se igaz az átlaga 40% alatt van a nyertes köre szernt és az öss átlaga pedig 47%...-.-'' Viktormax én így szeretlek!!
  • darki81
    tegnap nekem is belagolt egy jó párszor
  • Dorgal
    Komolyan mondom,a guta üt meg.Himmelsdorfon foglalják a bázisunkat,mi is az övéket,JP-be beleküldök egyet,egál a foglalás,erre a következő lövés előtt,kb 20 seces lagg,vesztettünk.Ez napi rendszerességgel megismétlődik,és nem a netem a rossz,25mb/sec,kábelen.Mindezért még fizetünk is,ezt persze hiába irtam meg százszor,leszarják,válaszra sem méltatnak.A tököm kezd egyre jobban tele lenni ezzel a pénzéhes bandával.
  • Thoryne
    Igen, csak az elején az így is kevesebb IX tankunkból a kettő VK instant leszaladt a völgybe "scoutolni", majd az IS-7 kapott be kevesebb mint 1 másodperc alatt 1200 sebzést. Az IS-em az Object nézésétől összecsuklott, nemhogy a lövésétől. De megoldották a többiek.
  • doomguard
    Basszus, ez kegyetlen....
    Tegnap valahogy nagyon napja volt mindenkinek. Mountain Passon játszottam objecttel, először az artynk próbált leszedni rólam egy amx 13-90-et, amit már detrackeltem, és telibe vágott, majd a saját is4-ünk lőtt véletlenül hátba, miközben tartottuk a hidat. Nem bántom őket, mert elnézést kértek, meg minden, és látszott h nem direkt hülyék, csak valahogy a negatív hullámok..:)
  • Sunsetjoy
    Nekem ez a hétvége olyan gáz, hogy a duplatriplázókban rosszul megy, és nyerünk, ha meg jobb a helyzet akkor vagy bukta, vagy már megvolt az első győztes meccs.
    Pl. ezt is triplázhatta volna, de neeem....

Tiger P és a hűséges sziklája (mellékszereplő: egy IS, ellenfél meg vagy 4-5 tier7-8). Bekapott találat 14.
    Nem a legjobb helyzet volt, pár lövést ki is kerülhettem volna, még szerencse a tigerp koponyája. Azért az érdekes, hogy ennyien voltak, és paráztak 2 tier7 tanktól... ha lerohannak fél perc alatt szétkapnak minket, mint hülyegyerek a képeskönyvet :)

Tiger P szikla

• Plata
    Megnéztem a videót,ez a gyerek vagy hülye,vagy nagyon hülye.Arra tippelnék hogy egy hülye barom,az anyja vette neki az accot vagy mi?
  • magyargyerek
    Meg merem kockáztatni ez ez egy jó farm tank. És még gondolkoztam tegnap hogy kell ez nekem? Az egyik legjobb tank. És élmény vele a játék. Minden csatát élvezek ezzel a Tiger-rel.
    Győzelem!
    Csata: Mines 2012. március 3. 7:41:55
    Jármű: PzKpfw VI Tiger
    Szerzett tapasztalat: 4 017 (3x szorzó a nap első győztes csatájáért)
    Szerzett kredit: 33 777
    Csatában elért Achievement: Acélfal
  • ladista
    Lehet, hogy pechem volt, de az utolsó három körben három arty is belém kötött.

az első ruinbergen a komplett csapatot noobozta, mert lövés nélkül halt meg, de a foglaló ellenfélhez visszaértem e100-al. Nyertünk, de azért érvénybe lépett a tegnap leírt egyik pont (ha meghalsz, akkor a csapat noob).

a második himmelsdorfon közvetlen közelről beletrafált a t34-embe (nem tudom, miért nem vettem észre, lehet elbambultam), a lövészem halott, löveg kaputt és a kapás-válaszlövésem elkerülte sajnos. Ennek annyira megörült, hogy elkezdett oltani :)

a harmadik ismét csapattárs, úgy gondolta, hogy t34-el én az ő magánhasználatú spottere vagyok...amit még el is tudtam volna fogadni, ha nincs a túloldalon 3 gw tiger...mert ugye borsos teendői között egy-egy countert nem tudott megejteni.

Jó fej srácok ezek, na :)
  • Solten
    Uristen, ezt az agyhalottat...
  • Solten
    Banzai!

Majdnem szetesett a tank.
  • Nik0Bellic
    Pont mondani akartam ez mitől lenne vesztes felállás a lehető legjobb hely hogy az arty ne buzeráljon.
  • patchaou
    Szánalmas hogy két nyomorék féreg miatt ilyen pozíciókat kell felvenni.
  • Oddball29
    Na, lezártam a KV-S-t, kifejlesztettem a KV-13-at, amit egyfajta heavy scoutként/gerillatankként akarok használni.

Az "S",hát nem használhatatlan, de folyton érződik rajta, hogy átmeneti tank, "baby-IS". Lényegében közepes páncélzat összeházasítva egy böszme nagy, de pontatlan és nagyon lassan töltő löveggel, megfejelve hevinek erős, mednek átlag alatti mozgékonysággal.

Szóval mednek és hevinek is vhogy kevés. Akkor érzi a legjobban magát, ha tud egy csapat t7/8 saját hevit vagy med-csapatot támogatni, de magában hamar otthagyja a fogát, néha még saját tier medekkel szemben is, mert annyira lassan tölt újra, vagy mert sikerült átlag alatt sebezni. Ilyen szempontból kicsit olyan, mint a T30, zorall ágyú, viszont újratöltés közben hamar szétkapják. Nagyon sok xp-t kap, ha több lövést is be tud vinni nála magasabb szintű ellenfeleknek.

Nem próbáltam, mert csak átrohantam rajta, de szakaszban sztem nagyon erős tud lenni a tierjében egy gyorsan tüzelő, hasonló tempóban közlekedő meddel, pl Jumbo/VK3601, ilyesmi.
  • davidbog
    Így késő éjjelre egy kis OFF:

Szert tettem egy orosz könyvre, ami szovjet önjáró lövegeket mutat be. Pár érdekesség is szerepel benne. Egy kis összefoglaló.

Tárgyalja a KV-6, KV-7 típusokat. SU-100Y-t. Az SU-100Z-t, ami valami olyasmi bunker romboló lett volna mint a KV-2, csak két toronnyal, a kisebbikbe valami seprűnyél löveggel. Természetes ír az SU-152, illetve ISU-122/152 típusokról illetve azok alverzióiról a 122 mm BL-9/S-26, 130 mm S-26, 152 mm BL-8/10 löveggel szereltekről (ezek kepeinél többnyire rossz az azonosítás). Olvashatunk az Object 704-ről, Object 268-ról (T-10 alvázas önjáró löveg). Természetes szerepel benne a két agymenés is a 2B1 Oka és a 2A3 Kondensator 2P is. Ezekről a típusokról nem raknék be képet, nem részletezném őket, interneten is van róluk anyag.

Ír az SU-14-ről, ebből is volt vagy 3-4 változat. A WoT-ban az SU-14-2 szerepel. Ebbe a valóságban csak 152 mm-es löveg volt beépítve. Object 212 is benne van, ebbe is csak 152 mm-es löveg volt. S-51-ről is van egy kis információ.

Szerepel benne az Object 261 is. Valamiért Object 715 névet is írnak mellé. 1947-es a prototípus. A fegyverzete 152 mm M-31 löveg. Aztán egy másik IS-7 alvázas önjáró löveg az Objetc 263, ami szinte ugyanúgy néz ki mint a 261. A fő különbség a löveg a 263-asnak 130 mm S-70A típusú lövege volt és 1950-51-es évjáratú. Mindkettőről csak van kép, de csak a makettekről (egyik se jutott tovább) WoT-ből tudjuk hogyan néznek ki.

Két érdekesség ami szerintem elég ritka:
    ISU-130. IS-3 alvázas, nem egyezik meg a másik ISU-130-al. 1945-ös fejlesztés, szerintem csak papíron létezett és a régebbi 130 mm B-13 löveggel szerelték volna fel.

Végezetül: Oddball, megtaláltam azt az SU verziót is amit egyszer a Flakturmmokkal kapcsolatban említettél: 1942-es agyszülemény a 203 mm-es tarackkal szerelt SU. Na ez az igazi troll. Jaj, hogy néz ki. :D
    kép

• virkir
    Rettenetesek ezek a gyári skin-ek. De jó, hogy nem látom őket.
  • darki81
    bohóc :D
  • Thoryne
    Megnyertük :o Amúgy kösz :D Megszállt az ihlet
  • agrarmacso
    Akkor ez egy príma kezdés volt :D:D, az a baj,(bár valószínűleg bennem van egy kis túlzott összeesküvés-keresési vágy) de úgyvettem észre, hogyha nagyon szarul kezdek mikor leülök játszani, az igen erősen így is marad jópár csatáig :/
  • darki81
    ez jó ez a kép :D
  • patchaou
    Nemrég értem haza, délután dőlt az xp és a kredit platoonban. Most ez volt az első csatám.
  • Thoryne

IS garázs :D Legalább ennyi örömöm van a biztos vesztes csatában.

• agrarmacso
    Hát elég érdekes replay, igy az elején, én rávágtam volna, hogy sima ügy, jobb tankokat kaptatok.
    De gondolom nem az első ilyen ügyes csapat volt ma, hogy inkább szartál bele, mikor betörtek hátul :D
  • foxbat88fx
    Én elküldök bárkit a k***** a********-ba ha kell! Aki normális azzal én is normális vagyok! Így vagyok az életben is.... nem szarozok :)
  • foxbat88fx
    Látnál játék közben miket írok! XDDDDDDD
    De am te ki vagy? :P
  • patchaou
    Szerintem a modnak nincs hozzá köze.

Más - Gondolkodtam rajta, hogy könyörgök kegyelemért, de inkább örömöt okoztam egy kissebnek. Balfasz csapat replay
  • agrarmacso
    Nekem eleve más vinyón van, vagyis hát partíción, (az nem tudom mennyire számit másik vinyónak, elvileg igen tán :D) és 100%ban kidob, és tizesjére se tudok belépni abba :/

Lehet ennyi volt ebből a modból, pedig nagyon hasznos, ha már láttam pl hogy az ellen KT-ja 1500hp-s akkor már lőttem is telibe a tornyát :D
  • patchaou
    Én használok, kicsap de nem minden csatából. VIszont van egy észrevételem is. A minap másik vinyóra kellett a win-t és a wot-ot is raknom. Pár napig egyszer sem dobott ki, most viszont megint elkezdte.
  • agrarmacso
    Ja amúgy, aki overtargermarkert használ nem tapasztalt hibákat? Pl. hogy kicsapja a játék minden csatából?
  • patchaou
    Ja, ha valaki elkezd az mellett kardoskodni, hogy a stat semmit nem mond el a játékosról, akkor Őt nyugodt szívvel hozom fel ellenpéldaként.
  • agrarmacso
    :DDDDD akkor ügyes volt :D
  • patchaou
    Azon kívül, hogy szarrá offolta a topicot nem sok mindent. Ha ő volt a csapatodban a top, akkor kikaptatok. T8-9 nehéz tankkal autoaim/külső nézet szarásig, stb...
  • agrarmacso
    Én nem olyan régóta olvasom ezt a fórumot, az a matyashun miket csinált?:D
  • Szpecnyaz
    Néhanapján büszkeség önti el a szívem, amikor belegondolok hogy a leghírhedtebb magyar játékos (alias matyashun) az én klánomban kezdte a karrierjét :D