A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Gecsa20 #107119 Engem nem érdekel hogy ha valaki premiumos csak legalább ne ugatna be a másiknak!! Pl hogy te szánalmas meg hogy béne vagy ilyesmi meg hogy takarodj a ******-ba! Mert amikor ráírtam hogy elbeszélgessek vele egyből ugatott hogy mekkora egy béna vagyok hogy már 6000 game fölött vok és nincs tier 10-es tankom!! Csak ugye bár nem tudja a kis vakarék hogy prem nélkül nem olyan könnyű fejlődni tier 8-9 után! meg nem úgy van hogy ha buksz akkor nem olyan nagy a vereség hanem rendesen megérzed és kompenzálni kell kis tankokkal!! De ő ezt nem érti mert állandóan veszi a premiumot meg 3 prem tanja is van..(type lövve kv5) de neki van is7-se igaz az átlaga 40% alatt van a nyertes köre szernt és az öss átlaga pedig 47%...-.-'' Viktormax én így szeretlek!!