banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• ladista
    Lehet, hogy pechem volt, de az utolsó három körben három arty is belém kötött.

az első ruinbergen a komplett csapatot noobozta, mert lövés nélkül halt meg, de a foglaló ellenfélhez visszaértem e100-al. Nyertünk, de azért érvénybe lépett a tegnap leírt egyik pont (ha meghalsz, akkor a csapat noob).

a második himmelsdorfon közvetlen közelről beletrafált a t34-embe (nem tudom, miért nem vettem észre, lehet elbambultam), a lövészem halott, löveg kaputt és a kapás-válaszlövésem elkerülte sajnos. Ennek annyira megörült, hogy elkezdett oltani :)

a harmadik ismét csapattárs, úgy gondolta, hogy t34-el én az ő magánhasználatú spottere vagyok...amit még el is tudtam volna fogadni, ha nincs a túloldalon 3 gw tiger...mert ugye borsos teendői között egy-egy countert nem tudott megejteni.

Jó fej srácok ezek, na :)