418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Userx2 #388351 Így van. Ciff, meg QB többi fizessen unicom statért. -
Kotomicuki #388350 De azt ugye megérted, hogy az +50%(+50%)-ba sokkal több nyereség van (ami jóval több, mint 50% - csak hasonlítsd össze a két értéket 1-1 csata után, tudod, ott alul, a 3. lapon), mint amit a nemfizető kap.
Nem kell, hogy lőszert használj - neked nem - , lehet az nagy fogyócikk is (akár 3db/csata - ami nem akciósan 60k kredit -> ennyi hasznot meg nem fog tudni prémiumtartalmak nélkül kihozni a nem ferengi a T8-as csatáiból...).
Akkor tudhatnád azt is, hogy mi a különbség az "ingyenesen haladni" és a "prémium dolgokat használok" között... -
Sir Charles #388349 Azért ne keverjük össze a szezont a fazonnal.
A WG egy vállalkozás, amit azért csinálnak, hogy az ott dolgozó emberek megéljenek belőle, nem egy jótékonysági alapítvány.
Amit itt felsoroltál az a pénzügyi része a játéknak, ami azért van kitalálva, hogy profitot termeljen. Vicces, mert szerintem ezek a dolgok pont hogy pozitívumai a játéknak, nem negatív felhanggal kellene őket felsorolni.
Ezt a felsorolást úgy kellene kezdeni, hogy tök ingyen is játszhatsz a játékkal, de ha fizetsz, akkor kevesebb időt kell töltened vele, hamarabb fejlődsz stb-stb.
Egyedül a gold ammo az, ami egy kicsit a p2w felé mutat, de mivel kreditért is lehet kapni és nincs akkora jelentősége a játékban, ezért ez sem zavaró.
Amit szerintem is a WG nagyon elbaszhat, és akkor tényleg kuka lesz a játéknak, az a OP prém tankok és sajnos azt kell mondjam, hogy az utóbbi időben ennek erősen láthatóak a jelei (Scorpion G, Patriot, Liberté és most a Defender).
Nem azt mondom, hogy ezek a tankok borzasztóan erősek, de maradjunk annyiban, hogy Tier 8 ban a legjobb tankok között vannak és nem sok "sima" tank állja velük szemben a sarat.
Akkor lennénk(leszünk) bajban, amikor olyan prém tankokat adnak ki, amik minden játékos kezében túl erősek lesznek.
Szerintem jobban járna a WG, ha ezt a pénzért vett prém státuszt erőltetné, mert mindenkinek van 2-3-4 kedvenc tankja a játékban és arra inkább befizetne egy prém státuszt, minthogy megvegye az 5.heavy klón tank klónjának a klónját.
-
Plata #388348 Töbszörösére az öreganyád hátsófertálya nől.
50% az nem a többszöröse a jó életbe már.
Több kreditből soha az életbe nem használok prém lőszert.
Ingyenes accountom nem ment csődbe te félkegyelmű,egyetlen accountomra költöttem pénzt,a többire sosem.
Még is tudok vele haladni,igaz csak t8-ig megyek,de ez igaz a fő accountomra is,ott is csak t8-ig megyek,azt még szeretem.
Ingyenes accountal is ugyanúgy lehet pénzt farmolni,ha tudod melyik tank az amelyikkel jól lehet.
Olyan retardált barom össze esküvés elméletekkel jössz elő amitől az ember komolyan azt gondolja hogy nem vagy ép eszű.
Szerintem próbálj meg tanulni jól játszani és nem lesz gond a pénz szerzés.
Nekem van több accountom jó pár T8-al,főleg amcsi meg britt meg orosz mindegyiken,egy accounton van vásárolva a többin nincs,a hülye elméleted asszem itt el bukott.
Fel tudod fogni egyáltalán hogy ingyenesen is lehet jól haladni?Csak kell hozzá egy kis játék tudás meg ész sem ártana. -
Kotomicuki #388347 Tudtad, hogy a prémiumtartalmakkal többszörösére nő a kreditbevételed?
Vagy, te miért vásárolod őket? ...és az, szerinted nem p2w? (14-nél nem gondoltam, hogy több lehetsz)
A több kreditből több prémiumlőszer használható el anélkül, hogy csődbe menne az account-od - de meg lehetne említeni itt a nagyobb fogyóeszközöket is. Ha veszel gold-ot (a p2w-ben ez is belefér), akkor elég egy felszerelési tárgyat megvenned és azt végigviheted a következő tankokra, nem kevés kreditet spórolva meg ezzel, amin szintén több és jobb dolgot tudsz a csődbejutás előtt vásárolni magadnak.
Szerinted a prémium-tartalmak (pl. lőszer, fogyócikk) használata, vagy többszörös, nagyobb tételű használata nem nyújt előnyt az ezzel élni tudóknak?
Fel tudod fogni azt, hogy milyen előnyöket kínálhat az, ha a csatában ellőtt löszereid fele prémium lehet, ahhoz képest, hogy 3-4 fölött már csődben van az account-od? (miközben még nagy fogyóeszközöket is használhatsz azzal szemben aki inkább fel sem tesz semmit, mert ebben a rendszerben, prémiumtartalmak nélkül nem tudja kigazdálkodni azt - mer' pl. nem tud egész nap grind-köröket futni az alacsonyabb tier-ekben)
Itt (is) jóval többről van szó, mint időről és kényelemről...
Egyáltalán, próbáltál már meg account-ot vezetni T6 fölött prémiumtartalmak nélkül?
Fel tudod fogni, hogy mi a különbség a kettő között? Na, az a p2w, ebben a játékban (is)!
Plata:
Én a helyedben nem reklámoznám, hogy a script segít jónak lenned és tesz számodra olyan dolgokat lehetővé, amit a köz nem tud reprodukálni, mert egyszerűen a rendszer nem engedi meg neki azt...
Nem egy változtatás azért volt a játékban, hogy a köz számára megkerülhetetlenné tegyék a prémiumtartalmak használatának kényszerét.
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2017.03.06. 07:23:34 -
Plata #388346 Aki olyan balfék hogy csak prémium lőszerrel tud játszani az megérdemli hogy fizessen.
Ha nem tudsz prém lőszer nélkül játszani a hiba nem a játékban hanem benned van.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.03.06. 07:10:53 -
Megamax #388345 Tudsz folyamatossan prémium lőszerrel lövöldözni anélkül hogy lenne premium tankod vagy premium napod? -
Userx2 #388344 Jó kiégtem. :) Ezek nélkül miért venném? -
"Tudnak olyat a prémium tankok amit a normál tankok nem?" Gyorsan eszembe jutott par dolog: alapbol elit statusz, magasabb kredithozam, beleultetheto barmilyen legenyseg az adott nemzet / kategoriabol, plusz 50% legenyseg XP, limitalt MM.
Tessellia #388314: o/
-
Userx2 #388342 Tudtad, hogy kreditért lehet venni prémlőszert? Még mindig nem értem, ez miért P2W, pedig 39 vagyok. Te hány éves vagy?
-
Azaz annyiban mégis lehet mozgás, hogy ezeket a negatív hatásokat kompenzálandó a wg okosan mindenféle jutalmakkal próbálja ott tartani majd a legelszántabbakat... -
Most én is megkaptam a magamét 
Ez egy hekker tank,ezt eddig is tudtuk
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Azért mert abban az egy mondatra eső x db. "prémium" szó nem üti meg Kotomicuki szintjét 
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.03.05. 22:05:00 -
A ranked veszett fejsze nyele, mert a jó eredményre megy mindenki, azaz továbbra sem lesz csapatszellem mert nem a győzelem számít hanem a személyes teljesítmény, azaz senki sem fogja a másíkat kihúzni a pácból, bevédeni, kockáztatni, stb. mindenki a bokrokban rejszol majd és várja a spottot... a másik hogy ha azonos szintű játékosok kerülnek össze gyakorlatilag a win8 és a winrét megy a levesbe és vagy jószerével stagnálni fog, ezért egy idő után mindenki lefalcol majd, persze lesznek kivételek, stb. de nem várnék tőle nagy pörgést... -
Angelus1991ster #388337 "Jah, valszeg SerB prémiumot kap minden eladott prémium tank és prémium előfizetés után, amiből esetenként vesz pár egyéb prémium minőségű égetett szeszt a korábban prémiumként kiutalt 2 láda vodka mellé amit a script megírása miatt kapott..."
- miért nem inkábbSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!egy zsáknyi kokeszt és két prostit bérel a befolyt valagnyi bevétből (közben ezt kiáltva: "sok nyomorék pápaszemű girhes nyeszlett kocka milyen jól tejel! xenu áldja meg őket jó szokásukért")?
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.03.05. 21:56:41 -
Kérdés, hogy a random T10-e még jobban bevörösödik, hogy a jobb játékosok elmennek-e rankedre, vagy nem... Mert az, hogy a rosszabb t10-ben gurulók bemennek-e rankedbe, ahol nem kapnak az ágyújuk elé alacsonyabb tiert, illetve nincs, aki lehozza a meccseket, az nem biztos.
Kétélű fegyver a nem-t10-ben harcolók számára, de majd kiderül. Lehet, hogy jól jön ki, ha pont az ellentől hiányzik a jó t10-es. Ez majd a MM-leosztás megvalósításától is függhet.
Utoljára szerkesztette: Sunsetjoy, 2017.03.05. 21:53:35 -
"Ha meg prémiumfiókot és prémiumtankot is veszel csak azért, hogy a prémiumlőszerrel végre átüthesd a szintén prémium tankokat, akik valószínűleg uú prémium fiókot is vesznek maguknak, pont uezért, akkor SerB nagyon elégedett lesz a bevétellel!"
Jah, valszeg SerB prémiumot kap minden eladott prémium tank és prémium előfizetés után, amiből esetenként vesz pár egyéb prémium minőségű égetett szeszt a korábban prémiumként kiutalt 2 láda vodka mellé amit a script megírása miatt kapott...
-
Plata #388334 Azt hiszem az a bizonyos script nálad is előkerült,csak nálad vállon felül sült el.
-
Több infó egyenlőre nincs erről, gondolom ha nincs kifejlesztve a tier 10 akkor csak a 9-es cserélődik. -
Kotomicuki #388332 A prémiumdolgok (fiók és tank) kreditbeli többletbevételhez juttatnak: a többletbevételből több prémiumlőszert vásárolhatsz és használhatsz fel csatánként, amivel a vagy-vagy dolgok elkerülhetőek - ha a script is úgy akarja - és biztosra/biztosabbra mehetsz -> jobb eredményt érsz el, mint a nemfizető.
A prémiumdolgok XP-beli többletbevétele időt spórol neked és jobb eredményeket is ad(hat): kevesebb csatából elér a legénység egy olyan szintet, ahol már fölénybe kerül(het) a nemfizetővel szemben és előbb kihúzza a top-dolgokat a tankján, ami szintén előnyt jelent(het).
Ha kihasználod a fizetés nyújtotta előnyöket az bizony már p2w - egy nemfizetőhöz képest és vele szemben!
Ha meg prémiumfiókot és prémiumtankot is veszel csak azért, hogy a prémiumlőszerrel végre átüthesd a szintén prémium tankokat, akik valószínűleg uú prémium fiókot is vesznek maguknak, pont uezért, akkor SerB nagyon elégedett lesz a bevétellel! -
SzocsA #388331 Belelőttem artival 1770 et de nem halt meg, meg megnyerték a kört.. Azért lőttem őt mert körbementek és úgy állt be, hogy a seggét mutatta felém és ap-al voltam. A type heavybe is belevertem 1750 et. A második lövésem mellé ment. A 3. al találtam el, ennyit lőttem egész meccs alatt.....
Már nem tudom szerkeszteni csak 5 percig... -
yossarianHUN #388330 Néé, ennyi év után visszatér az IS-4 T9-be?
És a csere vajon hogy lesz megoldva? Ha megvan az ST-I, megkapom a tízes verzióját, vagy csak a kilences IS-4-et? -
Én ma állítottam be, hogy amerikai vagyok... :D
Sok kis fasszopó most nem fog rámtalálni :D -
Angelus1991ster #388328 Tedd spoiler-be! -
Plata #388327 Mi volt a baja?
Túl hülye volt és kilőtted? -
Én pont ezért próbálom ahol csak lehet eltüntetni a nyomait, hogy magyar vagyok. Nem csak Wotban, de szinte minden játékban ez történik ha rájönnek... -
Pont +grafikai tartalom miatt vonták be a belgákat, így esélyes hogy ugyanolyan gyors marad a játék... -
SzocsA #388324 -
Angelus1991ster #388323 Kérdés, hogy a korlátozott rombolhatóság látványosabb animációi, a levelek "külön" mozgása és a fű taposás effekt bekerül-e ezzel?
-
Akinek eddig baja volt a mezőnnyel és nem hallott róla annak jó hír hogy ranked meccsek is lesznek, csak tier 10 esekkel lehet majd menni, a vesztes meccsek nem fognak számítani, csak a játékbeli statisztikákat nézi a rangsorolás és az mm hasonló tudású játékosokat fog összesorsolni, kíváncsi vagyok a sok piroskázó közül hányan fogják törni magukat a lehetőségért... 
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.03.05. 20:29:22 -
A Graphine cég egyébként a Granite SDK-t integrálja a wg graf. motorja alá. -
Úgy néz ki hogy az ST-1 helyet cserél az IS-4 el, sőt mivel elvileg minden top tiernek lesz valami extrája lehet hogy az ST-1 ből ST-2 lesz akár kifejleszthető toronycserével...
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.03.05. 19:59:53 -
yossarianHUN #388319 Speciel erre, de ezek szerint nem ez volt az egyetlen :) -
Talàn meg kellene tanulni jàccani,azt akkor ne lenne script:-)
Teccikérteni??:-DDD -
Hogy is volt évekkel ezelőtt az az SG/WOT-topik szerencsekerék/vetésforgó? Változott azóta valami? Talán csak a résztvevők :) -
Bleh, neked akkor biztos nagy ujság ha azt mondom hogy soha nem volt prémelőfizum és prémtankot is csak passzióból vettem az ingyenes mellé és nem azért mert azzal valami különleges előnyöm származott volna vagy rá lettem volna szorulva, ennek ellenére ugyanúgy ki tudom lőni az ellenfelet, mint az akinek az összes prémtank megvan és állandóan előfizuval tolja... -
Userx2 #388315 Nincs igazad. P2W lenne, ha prémium előfizetők kapnának 1 légi csapást minden csatában, vagy lenne 300 -as átütésük T8 ban. Esetleg prémlőszer goldért lenne megint.
Tudnak olyat a prémium tankok amit a normál tankok nem? Ezt kérdést próbáld magadban megválaszolni, mielőtt írsz. -
Tessellia #388314 Van egy Guinness rekordja a wotnak. (máig aktív rekord)
Yoss pedig erre gondolhatott. -
Plata #388313 Jézus Koto megint kezded a konteo-t,
Ne röhögtess már.
Nekem van pár accom,van viszonyítási alapom,mert csak a fő accountra vettem tankot egyebet a többire soha semmit.
Kivéve amit bugoltam,de azt sem vettem hanem,szóval szereztem.
Nem azért de néha a kissebbik accomon jobb köröket tudok menni mint azzal amin van egy rahedli prém tank,az artys accomon sincs egy büdös forint sem költve,mégis boldogultam vele mindig. -
Huh? WoW, DOTA2, Overwatch, CS, LoL: ezekkel joval tobben jatszanak PC platformon mint WoT-al.
Utoljára szerkesztette: Solten, 2017.03.05. 18:45:15