A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Sir Charles #388349 Azért ne keverjük össze a szezont a fazonnal.
A WG egy vállalkozás, amit azért csinálnak, hogy az ott dolgozó emberek megéljenek belőle, nem egy jótékonysági alapítvány.
Amit itt felsoroltál az a pénzügyi része a játéknak, ami azért van kitalálva, hogy profitot termeljen. Vicces, mert szerintem ezek a dolgok pont hogy pozitívumai a játéknak, nem negatív felhanggal kellene őket felsorolni.
Ezt a felsorolást úgy kellene kezdeni, hogy tök ingyen is játszhatsz a játékkal, de ha fizetsz, akkor kevesebb időt kell töltened vele, hamarabb fejlődsz stb-stb.
Egyedül a gold ammo az, ami egy kicsit a p2w felé mutat, de mivel kreditért is lehet kapni és nincs akkora jelentősége a játékban, ezért ez sem zavaró.
Amit szerintem is a WG nagyon elbaszhat, és akkor tényleg kuka lesz a játéknak, az a OP prém tankok és sajnos azt kell mondjam, hogy az utóbbi időben ennek erősen láthatóak a jelei (Scorpion G, Patriot, Liberté és most a Defender).
Nem azt mondom, hogy ezek a tankok borzasztóan erősek, de maradjunk annyiban, hogy Tier 8 ban a legjobb tankok között vannak és nem sok "sima" tank állja velük szemben a sarat.
Akkor lennénk(leszünk) bajban, amikor olyan prém tankokat adnak ki, amik minden játékos kezében túl erősek lesznek.
Szerintem jobban járna a WG, ha ezt a pénzért vett prém státuszt erőltetné, mert mindenkinek van 2-3-4 kedvenc tankja a játékban és arra inkább befizetne egy prém státuszt, minthogy megvegye az 5.heavy klón tank klónjának a klónját.