banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Plata
    Töbszörösére az öreganyád hátsófertálya nől.
    50% az nem a többszöröse a jó életbe már.
    Több kreditből soha az életbe nem használok prém lőszert.
    Ingyenes accountom nem ment csődbe te félkegyelmű,egyetlen accountomra költöttem pénzt,a többire sosem.
    Még is tudok vele haladni,igaz csak t8-ig megyek,de ez igaz a fő accountomra is,ott is csak t8-ig megyek,azt még szeretem.
    Ingyenes accountal is ugyanúgy lehet pénzt farmolni,ha tudod melyik tank az amelyikkel jól lehet.
    Olyan retardált barom össze esküvés elméletekkel jössz elő amitől az ember komolyan azt gondolja hogy nem vagy ép eszű.
    Szerintem próbálj meg tanulni jól játszani és nem lesz gond a pénz szerzés.
    Nekem van több accountom jó pár T8-al,főleg amcsi meg britt meg orosz mindegyiken,egy accounton van vásárolva a többin nincs,a hülye elméleted asszem itt el bukott.
    Fel tudod fogni egyáltalán hogy ingyenesen is lehet jól haladni?Csak kell hozzá egy kis játék tudás meg ész sem ártana.