418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• asolyom
    Próbálom megszeretni szegény kis Turánomat, de napok óta olyan majom csordákba pakol vele, hogy a 30%-os győzelmi arányt sem érem el, pedig az esetek 80%-ban én vagyok a top sebző a csapatban. A vbaddcit szerint 47,8% a Turán győzelmi rátája, de erre az enyém bőven rápakol negatív értelemben, mert nálam csak 40%.

Úgy látszik, hogy ez az egyik "elátkozott" tankom. Más tankokkal "simán" hozok 55-58%-et, ezzel a szegénnyel meg valami katasztrófa. Mintha "direkt úgy csinálná a játék", hogy egy magyarnak magyar tankkal nehogy már jó menjen. (Ez csak a vicc kategória volt! Nem összeesküvés elmélet!)
  • yossarianHUN
    Egy félmondatnyi említés szintjén van egyelőre a dolog, hivatalosan meg sem erősítették, hogy valaha lett volna róla szó és jó esély van rá, hogy sosem fog megtörténni. Egyelőre még elég sok fázisnyira van attól az egész, hogy az artysták kompenzációján gondolkodjanak.
  • Sherman0070
    akkor kuka az egész
    de hogy kompenzálnák az artysokat így?
  • yossarianHUN
    Szép, de nagy képeket spoilerba kérném.
  • yossarianHUN
    Na az lenne csak a közröhej. Annál még a jelenlegi, műholdas rendszer is realisztikusabb. Balanszolni is lehetetlen lenne őket. A táras WT-nél láthattuk, mennyire lehet megtalálni a megfelelő balanszt a papír páncél és a brutális tűzerő mellett.
  • yossarianHUN
    Persze, senki ne higgye, hogy ez kőbe van vésve. Csak meglebegtették. De mindenesetre jó tudni, hogy gondolkodnak rajta.
  • Sherman0070
    Az erős lövegük kompenzálná.
  • Angelus1991ster
    Abban az esetben a mobilitásukkal kéne csinálni valamit, mert az borzasztó.
  • Sunsetjoy
    "considering the removal of the artillery class if the stun mechanics currently being tested on the Sandbox server are received negatively."

Figyelembe veszik, mint lehetőséget, ha negatívan lenne megítélve a stun effect. Statisztikát és közvéleménykutatást lehet készíteni...
    Most nem vészmadárkodásként, de így szokott lenni itt-ott...
  • Sherman0070
    Arra a WG nem gondolt, hogy az artykat TD-vé átkonvertálja?
  • Still_I_Rise
    Érdekes, hogy nyeréshez kötött küldinél nem tudok 50%+ win rate csatába kerülni.
    Illetve minden kb 10. 60-65% de akkor 0 heavy vs 4-6heavy a felállas: epic lost.
    Ez megint 650 Ft befektetés lesz.
    Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2017.03.23. 22:25:16
  • McLarenpowa
    Még most is remegek! 6mp-el a vége előtt adtam be a kegyelem lövést...

replay

Utoljára szerkesztette: McLarenpowa, 2017.03.23. 21:41:34
  • Rammsch31n
    Nem csak az komoly, hanem ez is: dev q&a

A lényeg, aki most gyűjti az exp-et a lightokon az b@szhatja, mert a T8-on marad, nem viszik át a T9-re... kapják be.
    Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2017.03.23. 21:39:45
  • Sherman0070
    ez komoly? XD
  • asolyom
    Nocsak! A Churchill III visszatér!
  • yossarianHUN
    On an official WG RU stream, the developers are considering the removal of the artillery class if the stun mechanics currently being tested on the Sandbox server are received negatively.

Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2017.03.23. 20:53:14
  • asolyom
    Ismerős....
  • bekescsaba
    Ensz...a T67-el 4 lövés megy mellé az oldalt álló M4-nek a foglaló körben. 20 pontot behúzott, és nyertek. Én meg kaptam az ívet...
  • Scheff
    Egy kis randomozgatás a barátságos és közkedvelt T25 Pilotért! :)

• bekescsaba
    29 meccs 7 győzelem....szerintem feladom..undíróta, amkit az rng csinál
  • Kryon
    E-25-el jártam így még mielőtt kiszedték. Teljesen fogalmatlan, de annál lelkesebb kezdőként megvettem, aztán mentem is vele gyorsan pár száz csatát. Az a statot se húzom már fel...
  • bekescsaba
    ilyen gyomorforgató dolgot még nem csinált velem a wot. 15 meccs zsinórban a kv1-el 1 db tier 5-ös csata, a többi mint 7 vagy 6
  • viper07
    Az miért van, hogy egy csata során leadott első kettő lövésem sikerességéből/sikertelenségéből megmondom, hogy mi lesz a csata végkimenetele. Egyszerűen nevetséges, hogy mit képes művelni az ágyúm, vesztes csata során. Komolyan néha már azt gondolom ez nem +-25 %
    random AI.
  • asolyom
    Távol álljon tőlem, hogy valakit a nemzetisége miatt lenézzek, de miért van az, hogy a 25-30% csatáknál legalább a csapat fele lengyel?
  • asolyom
    Köszi a tippeket. A SP IC-vel és a Leoparddal passzívban szedtem össze 3000+ spot sebzést, de a Chaffee-vel Prohorovkán aktív "rohangászással" is simán összejött 2000+ többször is.
  • HTS s3rg1nh00
    igazából az LT15-re addig kell várni,amíg:
    -lesz egy megfelelő tankod (t37,spic),ezt leginkább azért hogy berakja magas tierbe ahol van elegendő összhp az ellenfélnél amit lehet lőni
    -lesz bele megfelelő crew,100% és 1.skillsor 70-80% körül kezd igazán jól működni,ahol situational awareness megy a kommandernek a nagyobb látótávért és camo a többieknek hogy ne vegyenek észre,emellé camo net+bino+venti felszerelésnek
    -lesz egy megfelelő térkép és csapat,ahol meg tudsz állni passzív spotra egy bokorban,nem lősz csak várod hogy a többiek lőjék a sebzést,szerintem ezt a türelmet a legnehezebb megtanulni+kifogni ahol nem balfaszok.
    én még nem igazán láttam olyat,ahol aktív spottal+sebzéssel sokra jut az ember,maximum amikor már van egy bulldogod táras ágyúval akkor lehet kombinálni,addig csak ki kell tapasztalni hol tudsz úgy villantani a többieknek,hogy téged nem aprítanak miszlikbe :)
    ez nem azt jelenti,hogy lehetetlen az aktív spot,de szerintem lényegesen eredményesebb a passzív.
  • asolyom
    Meg is kéne még tanuljak játszani a Turánnal. Amikor meg lehetett venni, akkor gyorsan lecsaptam rá kb. egy évvel ezelőtt, de talán még 1000 csatám sem volt akkor, és nagyon nagyon rossz volt vele a statisztikám". Most újra elővettem, így 7600 csata után, és most vért izzadhatok, hogy javítsak az átlag sebzésen.
  • voivod32
    Srácok, van valakinek Type 4 Heavyje,(vagy Type 5)? Ha igen érdemes rá kifejleszteni a Tier 10-es troll gunt?
  • asolyom
    Köszi, akkor belenézek az Aslain féle csomagba majd meló után.

Toldim nekem nincs, de a Turánra beírtam, hogy legyen több lőszer, bár valóságban is csak 32 volt neki.
  • Tono34
    Utána megosztani másokkal :)
  • robogo81 #389281
    Bontsd ki a res/package/vehicles_level_05.pkg fájlból a turan III fájljait mappástól, azokat módként használni/alakitani.
  • ROMOTO
    Én mod packokban láttam ki-be kapcsolható álcafestést, telepítés után a saját menüjében ami a garázsban előhívható, opcióként benn van a ki-be kapcsolható skin.
  • asolyom
    Én pont azért szeretném a "gyári" camot "átlátszóvá" tenni, hogy a derék modder által készített Turán festést és emblémákat ne csessze össze. A WoWs-ban ezt meg lehetett csinálni valahogy.
  • ROMOTO
    Kb. meg is magyaráztad a problémádat. Prémtankra csak az adott nemzet festését lehet rakni, ami jelen esetben német. Most 2 tucat magyar hőbörgését az ingyenes és a potom pénzért árult tank pimpelése miatt mégis mi a fasznak venné figyelembe? Az kis szériás pimpelésre szakosodás nem a nagy gyártó cégek privilégiuma hanem pont a kis garázsműhelyeké azaz itt a mezei modderé.
  • Angelus1991ster
    Akkor félre értettem. Bocsi.

Ha nem gond szavaznál, és esetleg kommentenél valamit (angolul, moderátorok sajna tisztogattak egy hete a nem angol nyelvhasználat miatt) ezen a szavazáson? Talán lesz valami eredménye ennek a szavazásnak 3 év múlva
    http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/615356-toldi-iii-and-turan-iii-pt-need-a-little-upgrading/

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.03.23. 15:04:39
  • asolyom
    Na de nem is a WG csinál magyar jelzéseket a Turánhoz.

http://classicswotworkshop.weebly.com/
  • Angelus1991ster
    Nem valósszínű, talán majd 2020 után. Karika jelezte nekik, hogy hogyan is kéne megoldani a festést, de nem érdekelte őket. Miért is, minek? Mi a fasznak. Az, hogy egy mezei modder simán megcsinálja a valósabb, történelemhűbb festést, ez szégyen a Wg-re nézve. Még ha azt a rohadt lehangoló szürke alap skin-t meghagyják és csak fél mb-os magyar harckocsi emblémákat behoznák azzal is megelégednék, mert az a pár álca skin éppen még megfelelő hozzá. De ahogyan a stat-jaik sem javulnak (ahogy más t3-as és t5-ös prémium is le van szarva), úgy az igényes alap festés és embléma se lesz meg.
    A tankok kinézetének testreszabhatósága a WoT esetében 2-es a 10-es skálán, a War Thunder esetében meg 10/10-es, az AW estében meg 2/10-es.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Aki azt pofázza, hogy "jáccani kő, nem nézni a tankot" "ott a wártánder" , az eltakarodhat a búsba a proli böfögésével. Egy piacvezető gárdától ez a minimum, hogy a tankok kinézetét tetszés szerint testreszabhassuk, ha már a WoT-nevű dologba kezdtek neki.

Angolul:https://thearmoredpatrol.com/2017/03/01/possible-hungarian-emblems-insignias-and-colors-for-world-of-tanks/
    Magyarul:https://wothungary.hu/hirek/130-lehets%C3%A9ges-magyar-fels%C3%A9gjelek,-jelv%C3%A9nyek-%C3%A9s-sz%C3%ADnek-a-world-of-tanks-ban.html
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.03.23. 14:51:47
  • Angelus1991ster
    Ez kb. olyan mintha csalánnal dörzsölnéd a tököd :D
  • asolyom
    A fene egye meg! Soha nem lesz meg a Stug IV küldetés LT-15 része. Ma kétszer is (SP I C, VK 16.02) eljutottam a 3500 összesített (spot&saját) sebzésig, de már nem maradt elég HP az ellenfélben, hogy meglegyen a 4000. A Chaffee-vel meg szintén 2x 3000-ig.

Ez az SP I C nem régóta van meg, de nagyon rapszódikus tud lenni az ágyúja. Néha egész jó, néha meg az arcom leszakad tőle. Hiába van három lőszer a tárban, és elvileg 720 HP potenciális sebzés, sokszor volt úgy, hogy a három lövedékből egy elszállt Kenyába, a másik nem ütött át (volt, hogy tüzért sem!!!!), és csak egy sebzett, és persze innentől vége a dalnak.
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2017.03.23. 14:11:12
  • asolyom
    Mert pl. lesz a Turánhoz magyar festés, meg magyar jelzések, és akkor nem kell rá a pacsmag.