A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
igazából az LT15-re addig kell várni,amíg:
-lesz egy megfelelő tankod (t37,spic),ezt leginkább azért hogy berakja magas tierbe ahol van elegendő összhp az ellenfélnél amit lehet lőni
-lesz bele megfelelő crew,100% és 1.skillsor 70-80% körül kezd igazán jól működni,ahol situational awareness megy a kommandernek a nagyobb látótávért és camo a többieknek hogy ne vegyenek észre,emellé camo net+bino+venti felszerelésnek
-lesz egy megfelelő térkép és csapat,ahol meg tudsz állni passzív spotra egy bokorban,nem lősz csak várod hogy a többiek lőjék a sebzést,szerintem ezt a türelmet a legnehezebb megtanulni+kifogni ahol nem balfaszok.
én még nem igazán láttam olyat,ahol aktív spottal+sebzéssel sokra jut az ember,maximum amikor már van egy bulldogod táras ágyúval akkor lehet kombinálni,addig csak ki kell tapasztalni hol tudsz úgy villantani a többieknek,hogy téged nem aprítanak miszlikbe :)
ez nem azt jelenti,hogy lehetetlen az aktív spot,de szerintem lényegesen eredményesebb a passzív.