418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Plata #389632 Atyám gondoltam le duplázom Conway-t,eszement mákos kört mentem vele.
Maus e50m is3 vk42b lövöldözött rám meg egy kis pöcs ru251,de őt gyorsan jegeltem.
341 hp-ról nem tudtak megölni,a láncom lőtték le és nem sebeztek belém semmit.
Maus-t úgy lőttem ki hogy a láncára lőttem,csak a láncának a legeleje látszott ki szikla mögül,arra lőttem,és le szedtem a láncát de sebeztem is vele,végül így öltem meg.E50m meg nem tudott megölni,mindig láncon lőtt.Én meg ki lőttem,igaz egyszer mikor menekült volt egy vicces dolog,seggbe lőttem nulla sebzés és critical hit. -
suba53 #389631 Sajnos minden egyes Patch telepítésekor van egy kis box, amit be kell pipálnod, hogy elfogadod a legújabb szabályokat is.
Nem hülyék, hogy bármilyen kis rést hagyjanak a jogi furfangok számára. -
suba53 #389630 Ezt konkrétan nem néztem, de az volt a korábbi infó, hogy a nyolcassal farmolt XP a nyolcason marad.
De ha megkapjuk a kilencest a garázsba, akkor az a sok XP a nyolcason gyakorlatilag haszontalan.
Egy újabb kis ösztöke, hogy vegyél aranyat, és konvertáld. Előbb utóbb ezzel sokan fognak élni.
Egyedül a kínai, ahol a nyolcas marad a helyén, azon lehet farmolni az XP-t a kilences fejlesztésére.
Utoljára szerkesztette: suba53, 2017.03.31. 09:58:28 -
Kryon #389629 Aki eddig nem campelt, most már az is fog, mert nem hagyja mozdulni az arty. :D -
Megamax #389628 Éppenséggel elég sokan vagyunk akik még a goldot valodi penzert EULA -t fogadtuk el es ha nem akartuk otthagyni a megvasarolt premtankunkat akkor kénytelenek voltunk elfogadni az összes többi patch utann is. -
Rammsch31n #389627 Szóval, aki elkezdett exp-et farmolni korábban a 8-assal az még mindig cseszheti? :/ GG WG. :( -
Lokker #389626 Ez az arty stun hogy fog működni? Teljesen megbénítja a tankot vagy csak minden téren visszaveti X időre? Mennyi ez az X idő? A maus vagy a type 5 heavy fog tudni egy ilyen után mozogni? :D
Utoljára szerkesztette: Lokker, 2017.03.31. 00:34:00 -
Lokker #389625 Jah, nehéz az élet nehéz tankkal.
Elsődleges célpont az artyknak.
-
Plata #389624 Mivel az artynak jelenleg kb ingyen kill. -
Lokker #389623 Érdekes, pedig az egész nehéz ágból keveset látok. -
yossarianHUN #389622
625-öt ver HE-vel a új német 10-es heavy tornyába. Elég jó lett. -
Lokker #389621 A nagy Type 5 Heavy hisztivel mi lett? Mindenki világvégét vizionált meg sáskajárást de szökőévente látok egyet csatában. Mégse lett olyan jó az az ágyú vagy használhatatlanná nerfelték? -
suba53 #389620 Illetve helyesbítek.
Nekem meg van az orosz hetes, az LTTB, és a nyolcas is.
Az LTTB felkerült nyolcasba, a nyolcast megkaptam kilencesként, de a hetes csak kifeljesztve van a sorban.
Amcsinál megvan a T71, meg a T49. A T71 megmaradt hetesként, megkaptam a korábban eladott Bulldogot nyolcasként, és a T49-est kilencesként.
Vagyis csak akkor kapod meg a hetest is, ha az változatlan maradt. Egyébként vagy felmegy nyolcasba, vagy csak kifejlesztve Lesz. -
suba53 #389619 Az is megkapja a hetest is, nyolcast is, kilencest is.
De ugyanaz érvényes a hetesre is, ha van rajta új modul, azt fejleszteni kell. -
suba53 #389618 Nekem egyedül a kínai nyolcas nincs megvéve, de logikus, hogy mivel az nem egy az egyben kerül fel, így azt nem kapjuk meg kilencesként. -
Plata #389617 És akinek 7-es és 8-as is a garázsban van ? -
suba53 #389616 Teszt szerón a lightok, ezek szerint ez lesz a végleges.:
Szovjet: T7:LTG, T8:LTTB, T9:T-54 ltw, T10:T-100LT
Német: T7:SP1-C, T8:HWK 12, T9:RU 251, T10:RHM. Pzw.
Amcsi: T7:T71, T8:Bulldog, T9:T49, T10:Shariden
Francia:T7:13 75, T8:BC 12t, T9:13 90, T10:13 105
Kínai: T7:WZ-131, T8:WZ-132, T9:WZ-132A, T10:WZ-132-1
Akinek garázsban van a jelenlegi nyolcas, az megkapja ugyan abban az állapotban a kilencest, és az új nyolcast is.
Illetve ha az új nyolcason, ( ami bent lesz ilyenkor a garázsban ) Van olyan modul, ami eddig nem szerepelt, azt ki kell fejleszteni,
ha akarod használni.
Ha csak ki van fejlesztve a nyolcas, de nincs a garázsban, akkor a kilences sem lesz, ki kell fejleszteni, és megvenni.
A tízeseket értelem szerűen nulláról kell kezdeni.
-
Gyuszopapa #389615 A tipikus túlbuffolásuk eredménye.
Ész kellene hozzá hogy legyőzzék csak hát nincs.Ennyi. -
yossarianHUN #389614 Helyes, ha menni fog, akkor kiveszik őket.
-
Lesz itt még Type59 is.
-
yossarianHUN #389612 Igen, úgy rémlik, legalábbis a teszt szerveren úgy volt. -
Rammsch31n #389611 Sztem a stun miatt is menni fog a sírás, hogy jaj a buzi artysta miatt nem tudok mozogni, meg fogok halni, jaj már megint nem hagy játszani a buzi artysta. :DDDD
-
McLarenpowa #389610 teljesen kikerül a light ágból a kifejleszthetősége? -
yossarianHUN #389609 A T69-ből. -
McLarenpowa #389608 a T54e1 miből lesz kifejleszthető a light tankok átvariálása után? Marad a T49-en vagy átkerül máshová? -
11ksebzés+13k blokkolt Maus-al :-o -
-
mordawn #389605 Van 9.18-as teszt szerver. Mostani állapot szerint aki 10-es lightokkal akar játszani, jó nagy grind elé néz.
Kína: először ki kell fejleszteni a 9-est 133.000-ért, majd azt kifullozni (114.600) és már "csak" 244.000 a 10-es WZ-132-1.
Orosz: 279.800 a T-100 LT.
Amcsi: 229.000 a Sheridan.
Német: 298.000 az Rhm. Pzw.
Francia: 261.000 az Amx 13 105.
-
"az e25* nem lesz többet shopban"
*helyettesíthetném vagy 5 tankkal legalább... -
Kryon #389603 Elképzelhető. Tavaly is egy ilyen "bolond aki megveszi" csomaggal ünnepeltek. -
Iflow #389602 Köszi !
Végre sikerült eltüntetnem őket . -
Egy màsik fórumról.
Vajon csak bolondok napja vagy tényleg lesz?!
A @worldoftanks Twitterén megjelent bejegyzés szerint 2017. Április 1-jén, 24 órára elérhetővé teszik a Prémium Boltban az M6A2E1 nevű Tier 8-as amerikai prémium nehéztankot. A csomag ára $89.99, vagyis 25.875 Forint. Akinek esetleg van már, ők egy speciális ajándékot kapnak a WG-től, ezzel megköszönve a deikációjuat. -
WR104 #389600 A mostani normal loszer is veszit pen-bol a tavolsag fuggvenyeben nem kell tovabb nerfelni.
Amikor azt irtam, hogy 500 meterrol szetszedik a nehez tankokat szembol akkor azt a HEAT loszerre ertettem aminek nem befolyasolja a tavolsag az atuteset.
Mikor nem volt creditert prem loszer akkor sem az altalad felhozott sandboxos tapasztalat volt a jellemzo. Az egy a mostanihoz kepest nerfelt normal loszer atutes miatt alakult ki. Meg mert a jatekosallomany 80%-a annyira elkorcsosult, hogy keptelenek a szembol lovoldozestol eltero jatekstilusra. -
Volt nemrég olyan sandbox ahol kivették a goldammot és lenerfelték a páncélátütést a távolság függvényében pont az ilyen távolról abáló med meta ellen (most a goldammo problémát attól még nem oldották meg vele, de gondolom követte volna valamelyest a normál lőszer átütés nerfet a kumulatív lőszerek kivételével), volt alkalmam kipróbálni.... az lett a játékmenettel hogy eltüntek a medek-ligtok és kb. minden td- aminek nem volt páncélja az artistákon kívül. Valóban nem nagyon lőttek 500 méterről, csak HE vel, és gyakorlatilag egy idő után a többség közelről sem váltott AP-ra, kis idő múlva 90%ban csak nagy kaliberes nehezekkel, meg angol, német, amcsi TD vel és artykkal ment mindenki és 50 méterről csapkodták egymásba a 300-400 dmg HE sebzéseket. Hogy mi lett az eredménye azt tudjuk, a wg határozatlan időre visszavonta az egészet a playerek sikítozása miatt. -
suba53 #389598 Kénytelenek vagyunk elfogadni, ha tetszik ha nem. De így van rendjén. Nem profi E-sportolók vagyunk, akiknek mindig a maximumot kell hozni.
-
pett3rson #389597 Az Nvidia Experience gondolom fel van rakva, abban keresd meg ezt a beállítást és ott tudod kikapcsolni. Régebben alapból be volt állítva bár a fene se kérte, aztán nekem most már nem szokta bedobni. -
realcsabi #389596 "Nincs két egyforma csata. Minden csata előtt mindenkinek az általad leírt jó tanácsok szerint kellene átgondolni, hogy az adott pályán az adott összetétel mellett a tankjával hol tud a legtöbbet hozzátenni a győzelemhez.
Ezt sajnos nem mindig sikerül még a legjobbaknak sem minden helyzetben megoldani."
Ahogyan Romoto írta, a játékot más-más szinten lehet játszani. A random csatákat kár magas elvárásokkal kezelni, mert nem mindenkinek ugyanazt jelenti a szórakozás, plusz van aki fáradtan munka után játszik 1-2 órát, családdal a háta mögött, így nyilván nem tud úgy összpontosítani, rákoncentrálni 1-1 csatára, mint az, aki nyugodt körülmények között kipihenten rá van pörögve a játékra. Szóval, elviekben igazad van, és tényleg mindenkinek meg kellene fogadnia a Diegho által leírtakat, de ez elvárhatatlan.
Magamon is látom, hogy amióta dúsabb lett a napirendem, azóta kisebb csataszám mellett is nagyságrendileg 500 wn8-cal gyengébb a recent teljesítményem, egyáltalán nem tudok úgy odafigyelni, mint azelőtt, és ez meg is látszik. Ezt el kell tudni fogadni, nem csak saját részről, hanem az aktuális csapattársak részéről is. Randomban mindenki a saját szórakozásáért felel. -
diegho #389595 A T57 nem tudom milyen golddal, mert az első pár körömben volt benne 4 gold, de mivel teljesen felesleges, ezért utána azt is kivettem, viszont az E100-al kb 100 csatát letoltam full gold-al és simán plusszos volt.
Most mivel már elértem rengeteg tankon a 4. skillt, inkább prém tankokkal húzom a legénységet (értelemszerűen a jobb legénység fejlesztés miatt, de ezt sem úgy csinálom, mint az itt jelenlévők, prém tank = 3-4 perc alatt annyi xp-t összeszedni amennyit lehet - természetésen személyi tartalékkal - ha nincs esély valami kifejezetten extrém eredményre, akkor rush és menni a következőre, mivel így sokkal több xp-t szedek össze 2 óra alatt, mintha 10 percig tökölnék a csatákban, így pedig kredit is jön. Legutóbb kellett egy legénység a Bat-be, így CDC-vel mentem elég sok kört, mellé ott volt az FV és az STRV, de így is volt, hogy mindhárom csatában volt, emiatt csináltam meg a T25 küldetést, hogy legyen 4, annyi biztosan elég a legénység húzásra. Így igazából, ha legénységet húzok, akkor jön a kredit is dögivel. -
suba53 #389594 Nincs két egyforma csata. Minden csata előtt mindenkinek az általad leírt jó tanácsok szerint kellene átgondolni, hogy az adott pályán az adott összetétel mellett a tankjával hol tud a legtöbbet hozzátenni a győzelemhez.
Ezt sajnos nem mindig sikerül még a legjobbaknak sem minden helyzetben megoldani.
Ez a végtelen sokoldalúsága az egyik legnagyobb vonzereje a játéknak. Állandóan pörögni kell az agyadnak, hogy a folyamatosan változó szituációt hogy kezeld.
Imádom.
-
suba53 #389593 "Mindkettő a játék tartalma, amit elfogadtunk, mikor telepítettük a játékot és részünkről jóváhagytuk az EULA-t."
Korrekt. Ilyen egyszerű.