418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• joe662
    Sztem meg nem,mert állandóan nem nyerhet,a vesztökben meg bukja a rangot.
    Utoljára szerkesztette: joe662, 2017.05.09. 15:38:51
  • ROMOTO
    Nekem az a meglátásom hogy idővel a bónok ugyanúgy pénzért vehetőek lesznek vlmi csomagban mint a prém előfizu, token, stb...
    Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2017.05.09. 15:34:56
  • Lokker
    Ne adj te itt ilyen ötleteket a wg-nek. :D Biztos nézik ám az ezsgé fórumot is. :D
  • ROMOTO
    Már hogyne lehetne feljebbjutni? A nyertes csapat 12 db. játékosa továbbjut, a 12 játékosból 8 lehet simán retardált és alig sebző, nemcsak a kieső 3 szerepelhet rosszul hanem mondjuk a csapat fele, attól még megnyerik a meccset mert mondjuk 4 fő megnyeri nekik. Ha a retardáltak mellé mindig bekerül pár pro játékos, gyakorlatilag a hátukon húzzák az idiótákat egyre feljebb...
  • joe662
    Tier 10-es prémium tank a megoldás
  • ROMOTO
    Ezekkel a jutalmakkal azért van megtámogatva hogy értelmes javadalmazása legyen a játékmódnak, egyébként ezzel együt is lófing, különben kegyetlen mínuszokat lehet összeszedni a goldammo fosással, meg eleve tier 10 csaták viszik a zsét...
  • joe662
    Igen a ranked is tele van retardáltal,de ugye ez teszt,és itt bárki büntetlenül csinálhat azt amit akar.Pár csatát mentem csak,de az,hogy a botanikus,és az ornitológusi diplomával rendelkezők is eljuthatnak a KedvesVezető szintjére,nem igaz.Már csak azért sem,mert amíg a győztes csapat első 12 játékosa továbbjut,kap 1 csikot a plecsnije mellé./3 van 2 plecsni között,legalább is az elején/ a maradék 3 nem kap semmit.De a vesztes csapat első 3 játékosa továbbjut,szintén kap 1 csíkot,de a maradék 12 az kap 1 csík levonást. Szóval csak irdatlan mákkal lehet összebotoskodni a max-ot.
    Én valami 3 csillagos plecsni-ig jutottam,erre kaptam 300db kötvényt 5k 1db felszerelés
    Szerintem ez a játékmod,nem biztos,hogy ilyen formában bekerül.Mert a sok botsáska nem fog tudni majd itt érvényesülni.Ráadásul ahogy említették,kötvényt nem lehet venni semmilyen formában.
    Nem úgy ahogy pl. az emblémák esetében,ahol creditért,vagy aranyért is vahettél volna,de mégis kisírták hogy ne legyen.
    +Nincsen kreditbónusz,ezt nem kell részletezni.Bár biztos van aki megoldja paypal-al
    És akkor ott vannak a felszerelések,szerintem elég nagy előnyt ad egynémelyeik tanknak.Pl a T62a dpm-jét majdnem fel lehet tornázni 3800ra. Úgy hogy csak rammert raktam rá,az alap dolgokon kivül. A +1 slotba berakott rammert valami miatt nem számolja bele,
    Ugyan annyi a dpm,ha rajta van ha nincs,ez lehet vmi bug?+ még ehhez jönne az improved vetni,+2.5% csak hát nincsen rá kötvény.
    Szóval amikor átlagJoska találkozik Pro Dezsökével,akkor rögtön 1 lövés minuszban lesz.Vagy sokkal többen.
    +Nagy élmény lesz randomban is stock tankal küzdeni ezekkel a kötvénytápos szarok ellen.
    Nekem mondjuk mind1,én kíváncsian várom ezt is és a Frontliné-t is

• ROMOTO
    Én a 9 est meg sem vettem, teljesen halott az az ág amíg nem kap a 8 as vlmi frontpáncélt a 9-10 nél meg be nem foltozzák azokat a lóbaszó weak pontokat a tetején.
  • Faboo
    Ne félj, a kilences rosszabb lesz. Sajnos az ágyúk statjai nagyon lerontják a magas színtű francia td-ket.
  • Plata
    Muhahaha.
    Szarok a gunmarkra.
    De ha van rajta camo és szép embléma,meg cuki felirat akkor már lehet róla szó.
  • R3nton
    jah xd Kimaxolod rajta a gunmarkot, egyből eszmei értéke van, megfizethetetlen :D :D 1000 euróért megvesz Plata :D :D
  • Angelus1991ster
    Azt furcsálom az egészben. hogy ezeket a Bond-okat nem csatánként lehet szerezni, hanem a rangok megszerzése után lesz csak elérhető és akkor ha lejár pl. a Stage 3 időszak.

De ami érdekes, hogy van ilyen dobozos cucc is (animáció nélkül)
    Ezt adta a !. rang megszerzése után:
    Stage 3 results
    Points earned: 4
    You receive the following rewards:
    Credits earned: 10 000
    Gold received: 500
    Received: Added: Large First Aid Kit (x10), Large Repair Kit (x10)
    Personal Reserves: Additional Crew Experience per Battle, Additional Experience per Battle
  • ROMOTO
    Joe sztem már tapasztalta hogy a ranked ugyanúgy tele van agyatlan idiótákkal, annyi a különbség hogy mindenki goldot lő, gondolom ezért artizik mert sóher :D
    Rankedben ugyanúgy összedobja a sok idiótát, ahogy nyer a csapat úgy kerül egyre feljebb, gyakorlatilag full hülyeként is elérhető a legmagasabb general rang némi szerencsével csak @pammelni kell a goldammot
  • joe662
    Nincsen rajta T49,igy sz@rt se ér:-DDDD
  • asolyom
    Benéztem a teszt szerverre egy rövid időre, és rápillantottam erre "bond" dologra. Ha jól értem ezt rangsorolt csatákban lehet majd szerezni. Két dolog merült fel bennem ezzel kapcsolatban. A rangsorolt csaták csak T10-ben lesznek, vagy mondjuk T8-ban is valamikor? A másik, hogy nem tesz-e oda ez a balansznak megint? Értem ezalatt, hogy nyilván a jobbak több ilyen bondot szerezhetnek majd, ami által az ebből vásárolt jobb felszerelések által még jobbak lehetnek.(?)
  • Padavane
    Pontosan tudom mit tartalmaz az accom.
    pl. egy használt 19" monitor (ami lehet, hogy valakinek feleselgessen porosodik a szekrényben) 6-8 ezer forint, tehát belátható, hogy nem nyerészkedni akarok rajta.
    Egyszerűen nincs már rá szükségem.

haflac: Köszi
  • Sherman0070
    A Patriot nagyot dob rajta meg a 3700 gold.
  • haflac
    Ez az acc 50 euro(maximum),annyiért eladható az ebayen.Többet ér,mint egy 13 éves monitor,feltéve ha még működik,talán 2000 ft.
    Utoljára szerkesztette: haflac, 2017.05.09. 08:52:26
  • Plata
    Mit szólsz hozzá ha oda adom érte a 13 évvel ezelőtti monitorom,valahol még megvan,annyit kb ér ez az acc.
    Van 1 T9 tankod rajta,meg két prém,na meg egy t7 heavy és t8 light.Sokat ne várj érte.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.05.09. 07:57:35
  • Padavane
    Abszolút szórakozásból használt accountot elcserélném számomra értékesebb dologra. (pl. Hi-fi cucc, monitor...) Nem játszom egy jó ideje.
    Privátban tudunk egyeztetni.

• joe662
    Megy bizony
  • Sherman0070
    Nektek jó a teszt szeró? Én 2 napja bementem randomot keresni, azóta keresi....
  • joe662
    Rendes szerön nem artyzgatok,de lehet kellene
  • R3nton
    Gyakorlatilag mind egyes lejátszott meccs egy kínzás ezzel a tankkal...
  • diegho™
    Port is jó volt.
  • ROMOTO
    Amik benn vannak azok egy részét átalakítják, e mellett jön az új grafika először csak pár mapra, a most meglévőket fokozatosan át fogják pakolni a fejlesztett graf alá, + lehet 1-2 új map, meg az új csatamód map is félkész, utána talán előveszik a régieket, szvsz a jövő 1 év múlva elővesznek talán vlmi régit amit átdolgoznak.
  • yossarianHUN
    Azt én is támogatnám, hiányzik Dragon's Ridge, Pearl River, de még Hidden Village is. A Párizs-Pilsen fosduettet meg sose lássam többé.
  • Lokker
    Inkább rakjanak vissza pár régebbit. Amik utoljára bekerültek pályák azok siralmasak. pl párizs
  • yossarianHUN
    Amikor meg új tartalom jött, akkor meg amiatt ment a rage, hogy csak fossák ki a pályákat, miközben nem balanszolnak. Valakinek semmi se jó.
  • Plata
    Na most aztán spotoltam rendesen.

Bunkó Wt csapattárs ahelyett hogy segített volna megölni FV td-t bement az ellenséges bázisra kergetni az artykat,na persze szarrá lőtték.
    Ha van egy csöpp esze meg nyertük volna a csatát.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.05.08. 22:20:42
  • Master91
    Fele használhatatlan !
  • Sherman0070
    Ennyi map is elég. Sok retard ezeken sem tudja megtanulni +20k csata alatt melyik tanktípus merre menjen.
  • Rammsch31n
    "Any new maps in this century? – All forces are working on reworking the current ones;" Oh for fuck's sake... It's boooooooooooooooooooring. :D Komolyan, mindig csak balanszolnak.......
  • asolyom
    Köszi. Akkor marad a Proto a garázsban, egyszer talán ezen is buffolnak vmit. A Revoval közel sem vagyok egy mester, viszont határozottan élvezetes a 390-es pofonokat csapkodni. Nekem valahogy az olyan Cromwell féle dpm gépekkel nem megy. A Revo kinézek adok egy maflást stílus jobban bejön. A Leon is inkább a nagy ágyút szeretem. Ezzel a Thunderbolttal is az bajom, hogy kicsiket sebez, és a páncélja hol működik, hol meg nem. Van, hogy Tigrist is pattint, és van, hogy egy Skoda T-25 is simán belövi. A Revonál tudom, hogy úgysem pattint semmit, úgyhogy kell a fedezék. Ezek mellett a Revo a zsét is jól hozza, gyakorlatilag gold nélkül használható. Emlékeim szerint egyszer lőttem vele HEAT-et egy Defender hasára.
    Utoljára szerkesztette: asolyom, 2017.05.08. 21:38:37
  • ROMOTO
    +1
    Inkább legyen 1-2 jó prémtank mint egy fél tucat használhatatlan Scorp G, Patriot, Revol, AMX MLE, Löwe, Defender, Superperzsával megeröltetés nélkül lehet farmolni.
    Olyat aminek fos penű lövege van vagy batár, papír, és mellette pontatlan lövege vagy egyéb nyílvánvalóan szar tulajdonsága van felesleges pénzkidobás cserberélni
  • yossarianHUN
    Nem éri meg. A Proto sem élvezetes gép, de a CDC többnyire kifejezetten frusztráló.
  • ROMOTO
    Szerinted, szerintem meg egy foshalmaz, se páncél se dinamika és a lövege meg minden fityfasz oldaláról pattog 1:1
  • asolyom
    A csere akcióban még egy T-54 mod. 1 CDC bokton gondolkodom, de nem tudom, hogy a franszia csoda megéri-e a +3000 aranyat.
  • endrodiz
    Viccelsz, bolondozol velem?! Az Indien Panzer az egyik legjobb Tier 8 med a jatekban, ha nem a legjobb!!! Nem is lehet egy lapon emliteni a Panther II-vel!
  • joe662
    Én valamelyik nap csodàlkoztam rà,hogy a Conway-be beleraktam 170k xp-t,alapmotorral+ràdióval:-DDD
    Aztàn ràjöttem,hogy az elején konstatàltam,hogy se torony,se gun nem kell,ezért nem is nézegettem.De most màr nem fogok kib@szni 100k ezekre,már kibirom azt a pàr csatàt vele.:-/