A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
asolyom #391684 Köszi. Akkor marad a Proto a garázsban, egyszer talán ezen is buffolnak vmit. A Revoval közel sem vagyok egy mester, viszont határozottan élvezetes a 390-es pofonokat csapkodni. Nekem valahogy az olyan Cromwell féle dpm gépekkel nem megy. A Revo kinézek adok egy maflást stílus jobban bejön. A Leon is inkább a nagy ágyút szeretem. Ezzel a Thunderbolttal is az bajom, hogy kicsiket sebez, és a páncélja hol működik, hol meg nem. Van, hogy Tigrist is pattint, és van, hogy egy Skoda T-25 is simán belövi. A Revonál tudom, hogy úgysem pattint semmit, úgyhogy kell a fedezék.
Ezek mellett a Revo a zsét is jól hozza, gyakorlatilag gold nélkül használható. Emlékeim szerint egyszer lőttem vele HEAT-et egy Defender hasára.
Utoljára szerkesztette: asolyom, 2017.05.08. 21:38:37