A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Igen a ranked is tele van retardáltal,de ugye ez teszt,és itt bárki büntetlenül csinálhat azt amit akar.Pár csatát mentem csak,de az,hogy a botanikus,és az ornitológusi diplomával rendelkezők is eljuthatnak a KedvesVezető szintjére,nem igaz.Már csak azért sem,mert amíg a győztes csapat első 12 játékosa továbbjut,kap 1 csikot a plecsnije mellé./3 van 2 plecsni között,legalább is az elején/ a maradék 3 nem kap semmit.De a vesztes csapat első 3 játékosa továbbjut,szintén kap 1 csíkot,de a maradék 12 az kap 1 csík levonást. Szóval csak irdatlan mákkal lehet összebotoskodni a max-ot.
Én valami 3 csillagos plecsni-ig jutottam,erre kaptam 300db kötvényt
5k 1db felszerelés
Szerintem ez a játékmod,nem biztos,hogy ilyen formában bekerül.Mert a sok botsáska nem fog tudni majd itt érvényesülni.Ráadásul ahogy említették,kötvényt nem lehet venni semmilyen formában.
Nem úgy ahogy pl. az emblémák esetében,ahol creditért,vagy aranyért is vahettél volna,de mégis kisírták hogy ne legyen.
+Nincsen kreditbónusz,ezt nem kell részletezni.Bár biztos van aki megoldja paypal-al
És akkor ott vannak a felszerelések,szerintem elég nagy előnyt ad egynémelyeik tanknak.Pl a T62a dpm-jét majdnem fel lehet tornázni 3800ra. Úgy hogy csak rammert raktam rá,az alap dolgokon kivül. A +1 slotba berakott rammert valami miatt nem számolja bele,
Ugyan annyi a dpm,ha rajta van ha nincs,ez lehet vmi bug?+ még ehhez jönne az improved vetni,+2.5% csak hát nincsen rá kötvény.
Szóval amikor átlagJoska találkozik Pro Dezsökével,akkor rögtön 1 lövés minuszban lesz.
Vagy sokkal többen.
+Nagy élmény lesz randomban is stock tankal küzdeni ezekkel a kötvénytápos szarok ellen.
Nekem mondjuk mind1,én kíváncsian várom ezt is és a Frontliné-t is