418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• FosTalicskaa
    Amúgy nem tudom miért írjátok, hogy lassúak a patchek kiadása terén. Gyakorlatilag az amerikai tankok után nem sokkal kiadták az orosz tech tree-t, a francia td és spg-ket, most jönnek majd a 10-es mediumok és td-k... és még csak július van. Most nagyon fel vannak pörögve, össze sem lehet hasonlítani a tavalyi teljesítményükkel. Az már más kérdés, hogy minden egyes patchben egyre játszhatatlanabb a játék. Ha választani lehetne, akkor visszamennék a 6.8 előtti wot-os világba. Az volt az igazi, autoloader, viszonylag jól balancolt tankok... stb
  • MALZrt
    Pontosan erről van szó! Ez egy arcade játék! A belső nézet hiánya, ezt a játékmódot erősíti.

Ha már a belső nézetnél járunk, akkor meg lehetett volna csinálni, hogy minden tanknak egyedi (valósághű) belső indikátora legyen. A megvalósításához nem kellene hozzá sok idő, viszont a játékot kicsit feldobná.
  • Szakesz
    7.6? Optimista! :)

Szerintem majd a 0.8.9.8.9.9.9B patchben két év múlva majd bevezetik. :)
  • diegho
    7.6-ban? Nem is lesz 7.6, de nem gond.
  • Tessellia
    Különbséget kell tenni arcade játék és szimulátor között, na a wot az arcade.. Ezért nem lesz benne ilyen.
  • FosTalicskaa
    Te meg ott lógsz majd egy akasztófán a bekötőút szélén...
  • MALZrt
    Most még nevetsz ezen. De majd eszedbe jutok amikor 7.6-ban ott állsz a csatatér közepén 500m-es hatótávolsággal, belső nézet, és minimap nélkül:)
  • VanDaal
    Jól hangzik! Ezt ki fogom próbálni, és köszönöm!
  • I.C.ram
    ja meg ammo rack of course.
  • diegho
    vagy kiröhögnek, mint mi.
  • I.C.ram
    én csak motor, ágyú, és ha gyorsan kell, akkor torony javításra pazarlom.
  • stoppos
    Esetleg még Enhancemyse7en, vagy EnhancemyXP oprendszertől függően. Lehet benne állítgatni egy halom dolgot. Lehet hogy valamelyik teljesen felesleges process eszi az erőforrást. Valahol egyszer találtam a neten még xp-hez egy listát, hogy melyik process pontosan mit csinál és miylen esetben halál felesleges futtatni. Egy csomó akadozást megszűntetett anno a gépen.
  • MALZrt
    Gondolom hozzám hasonlóan az értékes szerszámosládát nem pazarolja senki akármelyik moduljavítására!
    Ezen változtatnék néhány új ötlettel:)

-Üzemenyag tartály sérülés. Nem találtam információt, és nem is tapasztaltam semmi hátrányt a sérülése esetén. Javasolnám a fejlesztőknek, hogy egy ilyen találat esetén korlátozódjon az eddigi végtelen üzemanyag kb 500-1000 m-re. Természetesen a fordulás esetén is fogyna az üzemanyag:) Érdekes új szituációkat hozva létre ezzel.

-Periszkóp sérülés. Soha nem javítottam még meg. Javasolnám, hogy a sérülése esetén ne lehessen belső módba lépni.

-Rádió sérülés. Szintén nem javítottam még. Sérülése esetén tűnjön el a minimap!

Megírom ezeket az új ötleteimet a Supportnak. Biztosan tetszeni fog a fejlesztőknek, és bevezetik a játékban. Én meg kaphatnék az ötletekért némi aranyat:)
  • Scuy
    én firefox14.et használok....
  • Scuy
    Igen..igen..looser laptoposként szépen én is rájöttem:-))a könyv meg olcsobb mint a laptophütő:-)
  • Scuy
    elnézést..de beégek a képekkel..mivel max 20kb.os lehet..de az meg kb 100x100pixel:-))ugyhogy ciki...:.Smax leirhatom ha valakit érdekel...
  • VanDaal
    Operát használok, de nem szoktam futtatni a háttérben még a böngészőt sem. Csak a WoT fut, semmi más.
  • VanDaal
    Annyit azért nem játszom laptopról, hogy megérné költenem rá. Meg attól félek egy ilyen gépen nem is tudna sokat segíteni.

Stoppos: 3-4 év körüli már szegénykém, de már újkorában sem volt egy kimondott gémer cucc...
    2 GHz dual proci, 4 giga RAM, és 256 Mb-os videokártya. Szükségmegoldás, de jelenleg nincs más.
  • McFrost
    Nekem ugyan ez volt a gondom és az örületbe kergetett, mire nálam az lett a megoldás, hogy Firefox kuka, Chrome fel ás hasít mint az állat.
  • Szakesz
    Mindennap látok tökkelütött balfékeket a játékban, de az előző csapattársak felülmúlják az összes eddigi "géniuszt". Tőlünk két Type 59 támadja az ellenség bázisát Westfield pályán, ahol felderítik az ellenfél két artyját és az előttük kb. 50 méterre elhelyezkedő IS-4-et, ami valószínűleg az artykat védhette. A két Type 59 bravúros hadicselt alkalmazva megáll az IS-4-gyel szemben, és elkezdik lőni a frontpáncélzatát. A mi két artynk eközben természetesen szintén az IS-4-et lövik az artyk helyett. Hiába na, ez történik, amikor a briliáns elmék találkoznak. Eddig a pontig még egy teljesen megszokott hétköznapi csatának lehettünk szemtanúi, de az igazán vicces rész még csak most jön. A két arty - amik folyamatosan derítve voltak az ellenfél bázisán - counterarty-val kiszedték a mi két artynkat, majd még arra is futotta tőlük, hogy rálőjenek a két Type 59-re. Az egész pár perc alatt lezajlott, de szerintem még hetekig mesélni fogom a sztorit. :)
  • stoppos
    Ja, meg Gameboostert használtam még az előző laptopomon. Az is segített egy picit. Igaz, az még XP-s volt.
  • MightyDuck0
    Valami ilyesmire lesz szükséged szerintem
  • stoppos
    Milyen laptopról nyomod?

Nekem ez a cucc, meg hogy High-ban indítom el, felnyomja az fps-t 60-100 környékére. Ha nagyon sok minden történik hirtelen, akkor lemegy 30-ra egy-két másodpercre. de köbö ennyi.
  • Sunsetjoy
    Nekem az játékban néha egyezik az fps meg a ping 85-100 között :D
    De általában 65-90 fps, 90-130 ms ping. Mondjuk nincs kimaxolva a megjelenítés, de van mod gazdagon néha a WoT alatt.
    És én nem fogom a netre az 1090/880 effimet xD

Scuy, ne vedd rossz néven, de azért egy laptopnál intenzív játékhasználat mellett eleve úgy kell kezelni a dolgokat, ahogy te azt megoldásként leírtad szerintem.
    Soha nem volt ilyen gépem, de evidensnek tűnik :)
  • Alien69
    Tényleg, ez az eff érték miből adódik, mit számolgat?
  • Scuy
    Na nekem ugyanez volt a gondom....:-))De már nem az:-)
    No elmesélem akkor én hogy küzdöttem le a problémát.
    Adva a Laptopom..17"HDLED-AMD AthlonII.P360,4GB.RAM-1GB videokártya 500gb.
    Wifin használom-közepes diginetel..
    Nekem is folyamat ezt müvelte..zoom lövésnél 999-és fagyás..játékból kilépve ujrainditás...Anyáztam is rendesen,mikor elméletileg a gépem röhögve birja a játékot:-)Persze minden maxira volt huzva benne a játékbeállitásnál..Mondjuk kb.felforrt a gép videokarija-és melegedett a laptop rendesen:-)
    Na olvastam én is mindenféle csodát..de semmi nem használt.
    no fogtam és szépen átállitottam a játékbeállitásokat..na meg a laptophütést megoldottam azzal,hogy egy vastag könyvet tettem alá..és igy szabadok lettek a szellözök alul:-)
    Na ezóta nincs egy fagyise..és nem is ugrál a pingem-se az fps..mindjárt csinálok pár foto a beállitásaimról...
    Hátha neked is használ...
    Meg persze lelöttem egy pár progit,hogy ne fusson a háttérbe...a win7 alatt..
  • VanDaal
    Igen, sajnos tapasztaltam, ezért nem is használok semmilyen modot egy célkereszt kivételével, ha laptopról játszom.

Kronos: nekem is 20 körül van most átlagban az fps-em. Annyira azért nem durva a lag, olyan 120-130 ms szokott lenni átlagosan. Szóval nem játszhatatlan kategória, csak asztali gépen kevesebb szokott lenni, kb 40 ms körül.

Stoppos: igen, próbáltam, és sokat segített :)
    Nem lett sokkal több az fps-em, de valahogy mégis kevésbé érzem darabosnak a játékot, és jobbak az eredményeim is azóta.

Azért röhej, hogy már 1 hónapja laptopról szenvedek, mert ennyi idő kevés egy garanciális alaplap cserére...
  • ratgab
    Mióta nézegetem az effet, azóta 50 pontot javultam. Jelenleg 875 (átlagos player szint 1000-jére hajtok!).

Egyébként ha másra nem ösztönzésnek tökéletes! Látod, ha jól csinálod a dolgokat és azt is ha nem.
  • stoppos
    Ezt próbáltad?
    Slow PC Pack
  • Sippie
    loooool, königtigerbrau :DDDDDDDDD ezen felröhögtem :D
  • Kronos79
    Nem tudom nálad mennyire alacsony az fps, de nálam 15-25 között ingázik. A pingem mégsem magas és nem is emlékszem, hogy valaha magas lett volna az amcsi szerver óta.
  • Sippie
    a modok is okozhatnak fps esést meg lagot, főleg az xvm.
  • VanDaal
    Akkor az lesz a ludas, mert sajnos elég alacsony fps-sel kínlódok mostanában.
    Köszönöm a választ, és neked is, Kronos!
  • Kronos79
    Ha máshol nem akadozik, pl. böngészés, letöltés, akkor valahol a szolgáltatónál lesz a hiba. Ha máshol is megcsinálja ugyanezt, akkor valahol nálad lesz a gond. Csinálj esetleg egy net sebesség tesztet!
  • diegho
    Alacsony fps is okozhat ping növekedést.
  • VanDaal
    Nincs valami ötletetek, hogy mi okozhat folyamatos laggolást?

A pingem nem hajlandó 3 számjegy alá csökkenni, pedig se torrent, se böngésző, se semmi nem megy a háttérben. 15 megás netem van... az asztali gépemmel nem volt ilyen probléma, csak a laptoppal. Pedig nem wifiről használom, úgyhogy tanácstalan vagyok.
  • FosTalicskaa
    Képet nem szúrta be:
    http://i247.photobucket.com/albums/gg122/Formar/ZombieShooter.jpg
  • FosTalicskaa
    Ha elborul az agyam a játéktól akkor ezzel szoktam tolni levezetésképp.

Fantáziadús playerek akár azt is képzelhetik, hogy nem egy kutatóközpontban, hanem a WG főhadiszállásán vannak... :P
  • diegho
    teszt2 meddig fog futni? Lassan 1 hete ez megy, vagy már lehet át is léptük az 1 hetet.
  • kruger445
    Egyik hobbim, hogy sörösdobozokat gyűjtök. Van nálam Löwenburg is.