A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
MALZrt #153759 Gondolom hozzám hasonlóan az értékes szerszámosládát nem pazarolja senki akármelyik moduljavítására!
Ezen változtatnék néhány új ötlettel:)
-Üzemenyag tartály sérülés. Nem találtam információt, és nem is tapasztaltam semmi hátrányt a sérülése esetén. Javasolnám a fejlesztőknek, hogy egy ilyen találat esetén korlátozódjon az eddigi végtelen üzemanyag kb 500-1000 m-re. Természetesen a fordulás esetén is fogyna az üzemanyag:) Érdekes új szituációkat hozva létre ezzel.
-Periszkóp sérülés. Soha nem javítottam még meg. Javasolnám, hogy a sérülése esetén ne lehessen belső módba lépni.
-Rádió sérülés. Szintén nem javítottam még. Sérülése esetén tűnjön el a minimap!
Megírom ezeket az új ötleteimet a Supportnak. Biztosan tetszeni fog a fejlesztőknek, és bevezetik a játékban. Én meg kaphatnék az ötletekért némi aranyat:)