418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Adjunktus #154489 "Matildáról valaki tud mondani valami biztatót?:D"
Parancsolj!
HAJRÁ Matilda!!! -
Commandier #154488 Győzelem!
Csata: Airfield 2012. július 27. 14:56:04
Jármű: KV-1
Szerzett tapasztalat: 3 531 (3x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 28 740
Csatában elért Achievement: Boelter Kitüntetés, Top Gun, Mesterlövész
Jól indul a nap :). -
raktáros #154487 Úgy is kell! röhögni rajtuk
, bár akinek fontos a stat-ja annak azért nem mulatságos annyira.
A múltkor med-el voltam, ellen kv-5 10%-os begurult foglalni."a szokásos történet, senki nem ment hátra, arty nem lőtt rá, nekem kellet hátra menni legelölről" kilőttem kész, és akkor nézem miért nem lőtt az arty. Háttal volt a pályának! Gondoltam afk. biztos menekült és ledobta közben a net vagy áramszünet vagy valami. És akkor látom lő!
igen lő,a map szélén seggét a pálya felé tartva. Oda mentem mellé diliből, és lőttem egyet én is arra felé amerre ő
Elkezdett felém fordulni, aztán elfordult a másik irányba és elsomfordált.
El nem tudom képzelni mit akart? talán átlőni egy másik map-ra? :)
-
Hehe,hogy kifakadt néhány WS-s faxi,hogy lehuzzák az akcióikat.:D Ez a sztálingrádi is nevetséges.
Bazz,max 5 minuszt adhatok egy nap?:P -
Én örülök neki, tele vagyok T6-os tankokkal.
-
Skyline0021 #154484 azzal is beérem, ha meg tudja mondani valaki, hogy általában milyen csatákba rakja be az mm, milyen gyakran top tank vele az ember? :) -
Toweliee #154483 Ezzel a tudattal sokkal szebb is az élet :) A döglött játékos ér rá pofázni meccs közben. -
diegho #154482 Nem húzom fel magam, kiröhögöm őket. Mindegyiknek csata után megjegyeztem, hogy igaza van, ő a pro, tényleg, de ha ő pro, akkor én isten vagyok és ezentúl hívjanak így. -
Toweliee #154481 Ennek a tierlimites változásnak nem örülök. Két osztály van ami rossz, a T4 meg a T6. A többinél egyáltalán nem vészes a helyzet, szinte mindenhol lehet sebezni, vagy értékelhetőt csinálni. -
lexlutor #154480 Tűzerő: Jó (8/10) ? hat szerintem ez inkabb jo hetes, mint nyolc. -
Szakesz #154479 Tankismertető
KV-5
Tier 8-as szovjet prémium nehéz harckocsi. Mint minden prémium tank, a KV-5 is elsősorban a fejlődést segíti elő a megemelt kreditszorzói miatt, viszont ezen túl egy kimondottan pörgős és eseményekkel teli játékmenetet nyújthat, ami nem sokban tér el a többi szovjet nehéz tankétól. A KV-5 is rendelkezik a szovjet tankok azon a főbb menettulajdonságaival, mint például a közepesen jó gyorsulás vagy a magas végsebesség, amik együttesen lehetővé teszik kezelője számára a relatív gyors helyváltoztatást. A páncélzata hasonló egy Maus vagy IS-4 páncélzatához, ugyanis körkörösen kimagaslóan jól védett tankról beszélünk, viszont ellentétben velük, ennek a tanknak a testén és a tornyán hatalmas gyenge pontok éktelenkednek. Az R2D2-ként elhíresült gyenge pontok szinte mindenki számára ismertek, ezért ezeket vagy el kell rejteni valamilyen tereptárgy mögé, vagy el kell mozogni az ellenfél lövései elől. A KV-5 alapvetően egy közelharcra alkalmas harckocsi, ugyanis így lehet a legjobban kihasználni a 107mm ágyú legfőbb előnyét; a tűzgyorsaságát, illetve ennek segítségével lehet kiküszöbölni azon hiányosságait a főfegyverzetnek, mint például az alacsony páncélátütési értékét páncéltörő lövedékkel és a pontatlanságát.
Ajánlott felszerelés: Stabilizátor, ventilátor és töltésgyorsító.
Előnyök: Nehéz tankhoz képest jó mozgékonyság, körkörösen jól páncélozott test- és toronypáncélzat, magas tűzgyorsaság, jó célzási sebesség, kiváló MM besorolás, magas kreditszorzók., alacsony fenntartási költségek.
Hátrányok: Egyhelyben nem tud megfordulni, sok és nagy gyenge pont a testén és a tornyán, alacsony páncélátütési értékek, pontatlan ágyú, szakaszolásra csak korlátozott mértékben alkalmas, századozásra nem alkalmas.
Értékelés:
Tűzerő: Jó (8/10)
Védettség Kiváló (9/10)
Mozgékonyság: Jó (8/10)
Rejtőzködés: Kiváló (9/10)
-
Toweliee #154478 Ne húzd fel magad. Ebéd óta nálam is tele van önjelölt sztárokkal a placc. Erlenberg, kilő a saját arty majd a csapattársam beírja, hogy a közösbe: "A mi IS-7-ünk noob". Prohorokva, támadó oldal, 4 arty nem csinált semmi mást csak egymásnak magyaráztak, hogy ki hová álljon. Addig magyaráztak, míg csak ők maradtak életbe. Lőni nem láttam, hogy lőnek-e.
Az attack all one side taktikán kívül milyen alternatívákat tudtok támadóként erre a pályára? (a press alt+f4 nem ér) -
stoppos #154477 -
Én nem is terveztem rá felrakni...mivel a célzási idő miatt és a kis lövegkitérítési szögek miatt nem lehetne vele semmit sem eltalálni ami mozgásban van.
S-35-ön is inkább használtam az egyel kisebb ágyút, ARL-en is elég lesz nekem a 165-ös átütés. Nem mindegy hogy 2,9 alatt céloz vagy 2,3.
Patch után max. Tier 8-al találkozom majd ezzel, tehát a tankok nagy része Tier 6-7-es lesz amire lőnöm kell. Nem hiszem hogy nem lesz elég a 105-ös ágyú.
Én azon gondolkozom hogy nem is veszek új Tier 10-es tankot. Standard acc.-ra minek...meg szeptemberben úgy is nerfelik mindet. Sokkal jobb ha nem nekem kell mindenkit kinyírni és legelöl menni. Nem én vagyok az elsőszámú célpont.
A BatChat meglesz mert azt alapból odaadják, de amúgy...nem látom értelmét 6 milliót kidobni egyikre sem. -
diegho #154475 Megint le lettem noobozva. Ez már borzasztó, ráadásul kétszer is. Először egy pro T34 írta be el halluf-on az összes T34-nek (3) hogy sniperkedjenek, mert a T34 sniper tank. Annyira sniperkedtek, hogy befoglalták előttük a bázist és én voltam a noob mert öltem kettőt a bázisnál, ő meg egyet sem talált el. A másik a csodás pz4, aki spotolt az artynak végig, csak éppen a tier3 arty nem tudott odáig lőni, de ő kitartóan spotolt 1db tankot és noobozta a csapatot végig, persze én voltam legnagyobb noob, aki 3-at ölt (a csapat 6-ot) KV-1ben nem top tankként. Imádom ezeket a kis nyomorékokat :) olyan viccesek. -
Atesz91 #154474 A Kolobanovja H35-el van érthetetlen számomra hogy oldotta meg. -
Toweliee #154473 Nem rossz egy T6-os járgánynak egy ilyen löveg, tuti nem fog így maradni sokáig :)
Tele van a játék medium tankokkal, mindenki grindel. Sokkal pörgősebb a játékmenet. -
Glo #154472 Győzelem!
Csata: Prokhorovka 2012. július 27. 13:34:31
Jármű: PzKpfw IV
Szerzett tapasztalat: 3 039 (3x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 26 648
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
Egész kellemes :) -
Köszi! Most ezzel a csatával sokat haladtam előre, már csak 3k xp az ARL V39. Talán meg tudom még szerezni a DCA45-ös ágyút a nerfig... -
Szakesz #154470 1. Folyamatosan nyomva tartod a Ctrl billentyűt, majd a nyíllal a térkép E3-as szektorára kattintasz.
2. Az ellenséges tankok haspáncélzata, kupolája általában mindig gyenge pontok szemből.
3. Ha agresszívabb játékstílusban játszol, akkor érdemes a KV-1S vonalat folytatni az IS-7 elérése érdekében, viszont egy defenzívebb játékosnak jobban feküdhet a másik vonalon való fejlődés. Ezt igazából neked kell eldöntened. -
diegho #154469 1. ctrl gomb nyomvatart és odakattintasz a minimapon ahová figyelmeztetést akarsz
2. wotdb.info ezen az oldalon tankonként ott van a vulnerability-nél hol kell lőni
3. T-150 vonal a nehezebb, lomhább, de jobban páncélozott tankokhoz visz, a KV-1S vonal a fürgébb, kevésbé páncélozottakhoz -
Tamaste #154468 Sziasztok!
Még kissé kezdő vagyok, lenne néhány kérdésem:
1. Hogyan tudom előhozni a "Figyelem E3 szektorban" féle üzeneteket?
2. Hová érdemes célozni?
3. KV-1 után a T-150 vagy a KV-1S vonalat érdemesebb folytatni? -
diegho #154467 S-70el gyakorlatilag bárhol lőheti szemből. Amúgy magyar volt az illető, mármint az IS-7. -
stoppos #154466 Mert nem tudja hol kell szemből lőni? -
diegho #154465 Szerintetek szemtől szemben, ha egy helyben áll egymástól 20m-re egy IS-4 és egy IS-7, akkor az IS-7 miért láncolgatja szemből az IS-4et és miért akarja megkerülni ahelyett, hogy lőné szemből? -
Toweliee #154464 Szép munka! Ha ilyet látok mindig kíváncsi leszek a másik csapat csetelésére. -
diegho #154463 Artyval bármennyit sebzek bukta, egyszerűen a top heavy tankok sebzés leadása nélkül halnak meg. -
agrarmacso #154462 Hát nekem vodás eőfizum van, gőzöm sincs rak e még majd rá pluszba valamit, de remélem nem :D -
Szívesen! Így szoktam csinálni; feltöltöm a mobilomat ha kell, aztán otthon kiválasztom a fizetési módot, lemegy a számláló, levonja a zsét oszt csá, meg van a gold.
Bár telefonszolgáltatótól függ, hogy pluszban rak-e rá erre a történetre, a kékmobilosoknál még rakott rá vagy 2-300 forintot talán. De az egyszerűség nekem ennyit megér.
Meg ugye nem a telefon/sms fizetés, ahol 40-50%-al drágábban veszel aranyat (1,4Ft/arany helyett vagy 2,1Ft/arany áron), sőt elég elmebeteg mennyiségekkel. -
stoppos #154460 Külföldre 3 nap, ha jól emlékszem. Én nem Magyarországról utaltam, egy nap alatt megvolt. -
agrarmacso #154459 Kezdődhet is az ezüst farmolás az e75-re :D:D:D
-
agrarmacso #154458 Na ez a daopay tökéletese mműködött :D:D
Mégegyszer köszi a tippet! :D -
Prémium nélkül sikerült egy 3657 xp-s első kört futni S-35CA-val :)
Nagyon szépen lehoztuk a csatát azokkal akik megmaradtak a végére, egy T-34-essel és egy KV-1S-el.
Itt meg lehet nézni: link Felraktam az sg-s oldalra is.
2700 sebzést sikerült kiosztani. Mikor becsusszantam a fő támadóékük hátába akkor úgy izgultam hogy remegett a kezem :D Alig tudtam célozni.
Huh, nem semmi csata volt. Az ilyenekért érdemes játszani :) -
ma szerintem semmiképpen, annak tutira van átfutási ideje, és szerintem külföldre utalsz, az meg még több idő. (szerintem...) -
stoppos #154455 Én legutóbb átutalással fizettem. Kaptam egy kódot, és azt kellett beírni a megjegyzések menübe. Mondjuk pénteken ez necces, hogy mikorra ér oda. -
agrarmacso #154454 Értem már :D
Erre rápróbálok! ;) -
Ha az other payment optionst használod, és NEM a telefont vagy SMS gombot, ott ki lehet választani a DAOPay opciót, ahol 1500 aranyt előzőleg kiválasztva jön ki 2000-2100 Ft körül telefonról.
A külön telefon/sms opciók más csomagok, más szolgáltató (mopay) is! -
Skyline0021 #154452 Matildáról valaki tud mondani valami biztatót?:D -
agrarmacso #154451 hophop, akkor ezért nem jön össze a dolog :S
Néztem a többi fizetési módot, de nagyon éri meg a kártyáshoz képest :S
Telefonnal pl. 1100 arany kb. annyiba kerül, mint kártyával 1500 és azért az a maradék 400 arany 40 db modul leszerelés :D:D:D
Majd megpróbálom megoldani valamelyik ismerős kártyájáról :D
Remélem csöcsi bácsi van annyira jó, hogy megérjen ennyi fáradalmat XD
Köszönöm szépen a segítséget!!!
-
ff