banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Eagle16
    Én nem is terveztem rá felrakni...mivel a célzási idő miatt és a kis lövegkitérítési szögek miatt nem lehetne vele semmit sem eltalálni ami mozgásban van.

S-35-ön is inkább használtam az egyel kisebb ágyút, ARL-en is elég lesz nekem a 165-ös átütés. Nem mindegy hogy 2,9 alatt céloz vagy 2,3.

Patch után max. Tier 8-al találkozom majd ezzel, tehát a tankok nagy része Tier 6-7-es lesz amire lőnöm kell. Nem hiszem hogy nem lesz elég a 105-ös ágyú.

Én azon gondolkozom hogy nem is veszek új Tier 10-es tankot. Standard acc.-ra minek...meg szeptemberben úgy is nerfelik mindet. Sokkal jobb ha nem nekem kell mindenkit kinyírni és legelöl menni. Nem én vagyok az elsőszámú célpont.

A BatChat meglesz mert azt alapból odaadják, de amúgy...nem látom értelmét 6 milliót kidobni egyikre sem.