418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Solten
    Fikazni kell oket egy normalis eventert, f*ck yeah...
  • virkir
    De miért kéne akciós időszak alatt eladni?
    Megvárod az elsejét és amikor az új teljes ár visszajön akkor adod el és még jobban is jársz vele mert drágulni fognak.
  • TDantes
    Én azt halottam hogy nerfelték a német tankokat igaz-e ez?

És az IS4-re van értelme feltenni a másik ágyút? Szerintem elég a D25T
    A másikba drágább a lőszer, a D25t is sokat sebez , és HE-ve-l egyszer hátulról leszedtem vele 3%-ot egy Masu-ból szerintem elég a D25Tr-á

• Skyline0021
    oké, köszi igyekszem visszaolvasni, és a súgást is köszönöm:)
  • Szpecnyaz
    Mondjuk kíváncsi leszek hogy még az event alatt jönni fog e a patch, mert ha igen akkor rosszabb áron lehet majd eladni a jelenlegi 9es tankokat.
  • Szpecnyaz
    Most nem azért de az elmúlt pár napban ez nagyon alaposan ki lett vesézve, tessék visszaolvasni :). De amúgy halkan megsúgom, hogy valszeg nem lesz megvehető a prém változat, de akinek megvan az megtarthatja.
  • Wasp91
    Inkább a T-62-t áraznák le.
  • virkir
    Na bassz
    Akkor játszanom kell a hétvégén, a T-54-hez kell még 28k xp ha nem akarom elpocsékolni a free-met.
    Azért 900k credit az már valami.
  • Skyline0021
    ne haragudjatok, hogy ha hülye kérdés, de a churchill-el mi lesz ha jön a brit tech tree? mert gondolom ez a tank is ott lesz a tech tree-ben és akkor nem lesz prém tank már?
  • Szpecnyaz
    Na jó, visszavonom amit írtam :D.
  • Szpecnyaz
    Hogy fulladjanak meg a saját hányásukban, itt még a T8as tankokat is sajnálják tőlünk. Az új szerver bezzeg leárazott T9es tankokat kap. Mondjuk azt nem írja hogy hány %-os leárazásról van szó.
  • Tessellia
    De ahogy látom meglett a sok fikázás eredménye: Tier 9tankok leárazva EU szerón
  • Tessellia
    SEA szerver hétvégi specialja

Great Tank Deals Special
    Event Start: 28 July, 2012 (Saturday) @ 14:00hrs (SG, MY, PH), 13:00hrs (TH)

Event End: 01 August, 2012 (Wednesday) @ 14:00hrs (SG, MY, PH), 13:00hrs (TH)

Amazing discounts are being offered for the following tanks:

MT IX Т-54
    MT IX Е-50
    MT IX M46 Patton
    MT Vlll Lorraine 40t
    TD IX Object 704
    TD IX Jagdtiger
    TD IX T30
    TD IX Т95
    TD IX AMX 50 Foch

So log onto your World of Tanks account now and shop away!
  • Glo
    A KV3 D-25T ágyújához mennyibe kerül a lőszer?
  • agrarmacso
    Hát régen volt már a trollgun-os KV meg már az hummelem is rég eladtam... Úgy gondoltam jó lesz funolni, de tízeket, húszakat sebezni egy T3 tankon annyira nem fun
  • Solten
  • stoppos
    Jóideje nem lőttél akkor HE-vel. :)
  • Wasp91
    Itt sajnos feature, hogy lepattan a HE.
  • agrarmacso
    Most hogy dupla kreditet hoz, visszavettem funolni a PzIII-at hogy majd HE-vel durrogtatok, aztán hááát...mióta tud lepattanni egy HE lövedék? Ez valami bug, vayis khömm feature?

Mellesleg kár, hogy a német ágból a T4 hoz duplán, de még nagyobb, hogy se amerikai se orosz med ágon nem járok T5-nél XD
  • usabi
    felraktam a xvm modot,de lefagy tőle a gépen inditásnál.
    win 7 64 bit
    valaki help?
  • Tessellia
    Előtte meg utána is írtak bőven elegen ötleteket:D.. Nem tudom mit akar..:)
  • Forolto
    Most öszintén,azért indítottak egy szavazó topic-ot,hogy mit szeretnénk,csesztek rá,erre ideállít egy pöcs és a hurrogásunkra azt meri írni,hogy mit hurrogtok mondjatok jó ötletet.A barom.Ott a topic.
    De a legszörnyűbb,hogy mindhárom kontinens szerón teljesen más event van és persze az EU a legrosszabb.
  • Tessellia
    én is azt olvasom perpill.. Nem semmi mit kapnak:D.. Egyébként én speciel örülök a megnövelt credit hozamnak:). Hétfőre összegyűlik megint jópár milla.

Victory!
    Battle: Airfield 2012. július 27. 14:33:46
    Vehicle: T-34
    Experience received: 1 194
    Credits received: 55 230
    Battle Achievements: Top Gun, Sniper, Reaper, Master Gunner, Mastery Badge: "Ace Tanker"
  • Forolto
    végigolvastam a ma induló event topicját....nem semmi.:) 29 oldal köpködés,amire már a wg is köpköd.Ez az ez kell nekik,nem a pénzem.:D
  • Gathavor
    Győzelem!
    Csata: Murovanka 2012. július 27. 14:54:47
    Jármű: M4 Sherman
    Szerzett tapasztalat: 3 504 (3x szorzó a nap első győztes csatájáért)
    Szerzett kredit: 48 490
    Csatában elért Achievement: Acélfal, Top Gun, Popel Kitüntetés II Osztály, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"

végre ász lett ez is...
  • raktáros
    Semmi problémám az eddigi arty-al, "hacsak az nem ha bénáznak a társaim"
    A minap össze kerültem egy ilyennel "figyelmetlen voltam hogy ilyen van az ellennél". Meg csapot, gondoltam nem baj mert a kisebb kaliber ellenére is van min 20sec mire újra tölt, maradtam mert jó célpontjaim voltak. 4-5 másodperc és bumm, annyi.
  • crossy104
    Amúgy sem éri utol.:)
  • crossy104
    Talán a harmadik köröm volt vele, mikor egyedül maradtam. Vártam a szép halált,mint ami megszokott az arty-knál, és meglepődtem, hogy senki sem akar megkeresni, inkább húzzák a zászlót.Akkor még nem tudtam miért. Több esetben is előfordult már azóta.Szóval tényleg nem ide való.
  • raktáros
    Most nézem hogy küldted a választ. köszi!
    Ezt a képletet nézve már nem is érdekel annyira. Az tuti nem fogok reklamálni hogy elszámoltak valamit.
  • stoppos
    Lehet Szakesz szokásához híven ment egy kört, szétkúrt vele midnen ellenfelet, ahogy szokott és ez alapján pontozott. Add kölcsön, bénázok vele 10 kört és lepontozom.
  • crossy104
    Jogos! :)
  • kiskami
    Az alacsony pen miatt nem akarsz a tűzerőből egyet levonni?
    A rejtőzködés magas pontszámot nem is értem ezzel a tankmérettel.
  • raktáros
    Ja, jó taktikákat lehet vele kidolgozni.
    pl. megy egy kört, és a még világító tankokat a kezdőhelyről kilövi.
    elmennek ezzel a tarka fa.....mikor jön a komplett szektort szétrobbantó atom arty?
  • Adjunktus
    lol 2 azonos sorszámú hozzászólás van?
    A Crossy-éra ment volna az előző hsz.
  • Adjunktus
    Az előnyei közül kifelejtetted,hogy viszonylag kicsi és igy a WG-s csapat nagyon könnyen fel tudja magának dugni,a segge lyukába...
  • toma77
    http://hacl.blog.hu/2012/02/27/matilda_orosz_premium_tank
  • raktáros
    jaja, és valóban általában a hülye beszólások.
    10-4-re vezetett az ellen, beugrottam egy másik med-el foglalni. Arty beszólt, no cap, a társam 98% foglalásnál kiugrott, simán 15-5 kikaptunk.
  • MitsuMishi
    Nem tudom ki olvassa az event fórumát, de a "Community Manager" banda egy hatalmas szégyen.
  • diegho
    Ilyennel én is találkoztam már, ráadásul GW Tiger és a sarokban állt, háttal a pályának és folyamatosan lőtt. Nekem ma 0,02%-al csökkent a win rátám, főleg azért mert az O261-hez kellett vagy 8 kör mire dupláztam, de nem igazán érdekel. Az előbb is IS-8ban kivágtam egy IS-7et, 2x T34-et, JP-t és egy IS-8at sand riveren támadásban, élt az ellenfélnél egy 345hp-s T-54 meg 2 arty, nálunk én 14hp-val ammorackelve meg 2 maxos lőve, elindulok, hogy kilövöm a T-54et, mert ugye evidens, hogy spotolni fog a már régen sarokban járó artyknak, erre a pro JT-nk elkezd ugatni, hogy húzzak capelni, a 2 löwe meg persze rögtön affirmative! és mennek is bele a körbe, T-54 domb tetőről át se billen egyik löwe már halott is, mert mindkét arty telibeveri, na most kérdezem én, ha a JT nem pofázik bele a 0 tudásával, akkor lehozzuk a kört? Le hát, mert a 2 löwe úgy követett, mint a kutyák és miután megöltük volna a T-54et, lehet capelni, de nem, mert a JT okosabb... persze mire felmentem a dombra engem is kilőtt az arty, meg amúgy is egyedül esélyem nem volt, hiszen 1 lövés voltam neki.
  • crossy104
    Tank ismertető.

Bat Chat 155

Nos. Ennek a tulajdonosát könnyen fel lehet ismerni egy nyilvános WOT bajnokságon. Folyamatosan vigyorog, és miközben játszik, a kávéját kevergeti és a kedvenc szendvicsét tömi a nagy fejébe.
    Mivel az összes arty-t kihúztam ami létezik / ne verjetek meg / vannak tapasztalataim.
    Ez a kicsike kettő napja lett meg, hála pár klán társamnak.
    A tapasztalatom kettő nap után.
    Nem ide való, OP, undoritó, elmebeteg.
    Véleményem szerint kimagaslóan a legjobb arty.
    A többi arty-hoz képest térugrásokkal közlekedik a pályán, simán megy 61-el.
    Ezt az arty-t nem nagyon akarja felderiteni egy med. sem, hacsak nem hülye.Tudják, hogy forog a tornya ezért nem ugrik szét a célkör,nem könnyű a háta mögé kerülni, ráadásul marha gyorsan belepumpál bármibe 2000 feletti sebzést, kiütve ágyút,legénységet,gyakorlatilag mindent ami a tankban van.
    Ő van a tápláléklánc csúcsán.
    Olyan pontos mint az Oject 261, ráadásul kettő fajta gold lőszer vásárolható hozzá.
    Az általa okozott sebzés igen változó, 450-től határ a csillagos ég.
    Ha kitárazol bármin, még ha marad is hp-ja nem fog tovább vitézkedni.
    Nem vagyok jó játékos, de az 57%-os győzelmi arány rámutat arra, hogy ezzel meg lehet forditani egy meccs kimenetelét.
    Ha ebből beviszünk majd cw-re ötöt az nagyon durva lesz.
    Még az életben nem csuklottam annyit, mint amióta ez megvan.

Ajánlott felszerelés: venti,célzás gyorsitó,álcaháló.Megjegyezném hogy itt tényleg működik az álca, mert ugye a tankban csak a tornya mozog.

Előnyök: felderitőket megszégyenitő sebesség,forgó torony,nincs célkör szétugrás,nagy célzási sebesség,ill. pillanatok alatt képes négy lövést leadni.

Hátrány: 60 másodperces tárazási idő / van idő KV-ra,szendvicsre /

Értékelés: nem ebbe a játékba való