banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• diegho
    Ilyennel én is találkoztam már, ráadásul GW Tiger és a sarokban állt, háttal a pályának és folyamatosan lőtt. Nekem ma 0,02%-al csökkent a win rátám, főleg azért mert az O261-hez kellett vagy 8 kör mire dupláztam, de nem igazán érdekel. Az előbb is IS-8ban kivágtam egy IS-7et, 2x T34-et, JP-t és egy IS-8at sand riveren támadásban, élt az ellenfélnél egy 345hp-s T-54 meg 2 arty, nálunk én 14hp-val ammorackelve meg 2 maxos lőve, elindulok, hogy kilövöm a T-54et, mert ugye evidens, hogy spotolni fog a már régen sarokban járó artyknak, erre a pro JT-nk elkezd ugatni, hogy húzzak capelni, a 2 löwe meg persze rögtön affirmative! és mennek is bele a körbe, T-54 domb tetőről át se billen egyik löwe már halott is, mert mindkét arty telibeveri, na most kérdezem én, ha a JT nem pofázik bele a 0 tudásával, akkor lehozzuk a kört? Le hát, mert a 2 löwe úgy követett, mint a kutyák és miután megöltük volna a T-54et, lehet capelni, de nem, mert a JT okosabb... persze mire felmentem a dombra engem is kilőtt az arty, meg amúgy is egyedül esélyem nem volt, hiszen 1 lövés voltam neki.