418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lord nihilus
    szerencsére nem:D a bl-10 kb olyan HE lőszerrel mint a hummel
  • Sunsetjoy
    Jobb egérgombbal kattints rá az ikonra, ott van olyan, hogy átnevezés. Ott beírod névnek hogy 7.4setup.exe például. Aztán enter, és már tud is indulni a progi.
    De ez nem is a mostani kliens!!!
  • SuspiciousC
    Jobb klikk a file-on és átnevezés vagy ilyesmi. Utánaírod, hogy .exe és ennyi.
  • TDantes
    Ilyet még védőként sose láttam. Olyat igen, hogy 4-5-6 tank megpróbált támadni, de sose sikerült nekik.

Eddig mindig csak akkor vesztettünk védőként, amikor nagy hülyeséget csinált a csapat, pl: kitámadtak. Hogy minek azt nem tudom, bőszen előre rohantak meghalni.
  • TDantes
    Aha, de olyat is láttam már, hogy ilyenkor az arty inkább belelőtt a csapattársába, mert az ne magyarázzon neki.

Multkor szerintem azért lőtt belém a saját arty-nk, mert mondtam neki, hogy segítsen kilőni egy ellenséget.
  • Toweliee
    Köszi! Azt hittem ez csak arty-val működik.
  • Staffpaff
    Aham :) sejtem hogy hogy kell (1x már mintha csináltam volna) de ahoz én számítógép hülye vagyok hogy ilyent megcsináljak még 1x tuti szerencsém volt akkor :D. Leírnád hogy azt mégis hogyan?:)
  • pointer4
    HE lőszer
  • Toweliee
    Ezt hogy?
  • Ry0K3N
    Ó pedig volt elégszer ott is mikor még 2 hete a T43-et nyüstöltem. Ezért mondtam a többit meg sem említem.
  • Mighty
    Arról az egy lövésről tudnék mesélni szépeket. Álljon itt egy tegnapi eset:
    Redshire, T30, átlagos MM elosztás, mondhatni elég jól sikerült. 2-es pontból indulva fel a hegyre, bokrok közül akartam lövöldözni. Az első 6 lövésem története a közeledő medekre a folyó felől (B8, C8 környéke):
    0 dmg
    track, 0 dmg
    track, 0 dmg
    track, 0 dmg
    sebző találat a D6-on lévő E-75-be - ekkor fedeztek fel.
    0 dmg
    Ezután a medek már körbe tudták venni a hegyet és lealáztak.
    Ha ebből az 6 lövésből 3-4 sebez ténylegesen, akkor talán nyertünk volna...
  • lord nihilus
    duplakillem :D:D
  • SuspiciousC
    Próbálj meg exe kiterjesztést adni neki, olyan, mintha nem lenne neki.
  • Toweliee
    Én azt vettem észre, hogy az agresszívabb csapat nyer. Ha sokan jönnek át egyszerre a töltésen a védők piszok nehéz helyzetbe kerülnek. Amióta a mediumok elszaporodtak a játékban kétszer voltam védő. Mindkétszer vesztettünk mert az ellen tele volt jójátékos mediumokkal akik bevállalták azt a két lövést ami éri őket a síneknél aztán ledaráltak mindenkit.
  • Szpecnyaz
    Pedig az e75 oldala az amit nagyon könnyű átlőni már 175-ös pennel is. Abba no damage hit se megy túl gyakran.
  • Staffpaff
    Sziasztok. Olyan problémám van hogy megint neki akarok állni játszani de letöltésnél olyan problémám akadt hogy letöltöm és az "ikon" amivel lehetne indítani a telepítést Ilyen formában jelenik meg . ha rá kattintok "a windows nem tudja megnyitni ezt a fájlj" keressem meg a megfelelő programot a listából vagy az interneten. (torrentel töltöttemle) Mi lenne a teendő hogy jó legyen?
  • Ry0K3N
    Elomondom mi van ha egy tier 7 meddel lövöldözöl oldalról egy E75-öt.
    -penetration (0%)
    -penetration (0%)
    -penetration (0%)
    -we just dinged them
    -penetration (0%)
    -that one did not go through
    -penetration (0%)
    -penetration (0%)
    a többi tier 9-et meg sem említem és éld is túl

Ha olyan a tiereloszlás hogy van vagy 2-2 tier 7 cspatonként akkor aztán lövöldözhetsz keresgélve a másik tier 7-eket akik leghátul gubbasztanak. De ezt is mondtam. Csakúgy mint azt is hogy pach óta még nem kellett kilépnem.
  • Szpecnyaz
    Ha sokáig könyörögsz (esetleg ráfogod a löveged, csináltam már ilyet) akkor le szokták tolni a seggüket.
  • patchaou
    Tudtok egy olyan damage panelt amitől tudok rendesen chatelni?
  • TDantes
    Ja, csak ilyen arty százból egyszer ha van? Én még ilyet nem igazán láttam
  • TDantes
    Lehet nem tud belőni, oké.

De akkor hogy lehet 10-ből kilencszer sima győzelem védőként? Na? Biztos azért mert ott könnyű támadni...

Védőként, csak akkor sikerült veszíteni amikor a csapat kitámadt, vagy fent maradt a dombtetőn és onnan nem mozdult az istenért se.

Ha olyan könnyű támadni ,akkor hogy lehet hogy ilyen arányban nyernek a védők?

Volt olyan, hogy támadók, a pálya felső részén akartak gyorsan áttörni...és top tankok. Hű...nagyon jól sikerült. Egy percen belül mindet pocsékká lőttük. 10 métert nem tudtak megtenni.

Lehet, hogy company-ban vagy CW-n lehet támadni és sikerül is, de random-ba csak akkor lehet nyerni ha a védők nagyon elcseszik
  • Szpecnyaz
    Na igen, neki jó, de mondjuk egy E100nak? Mondjuk pont E100al eljátszottam már ilyenkor hogy beálltam az artyk mögé és írtam nekik hogy játszatok magatoknak.
  • lexlutor
    .. en az amx12t irigylem igazan...
  • Kronos79
    Akkor sajnos nincs szerencsém. Általában artyék behúznak a legközelebbi bokorba, azt annyi.
  • Szpecnyaz
    Hú, ez durva. Am csak szerintem szaparodtak meg ezek a tetvek a patch óta borzalmasan? Tegnap rengeteg 6 arty/oldal csatát voltam kénytelen menni.
  • Mighty
    Igen, randomról. Ha szerencséd van akkor az arty tudja, mi a dolga. Ha kevésbé vagy szerencsés, akkor követi az utasításokat, és odaáll egy idő múlva. Ha nincs szerencséd, akkor marad középen...
  • diegho
    Nem csak akkor, használd a fantáziád.
  • Metalmilitiakid
    Ilyen egy igazi csata. Persze hogy elmentem kicsit felderíteni elsőre E100 és Batchat et kaptam...

• Kronos79
    Akkor jól értem, hogy a mondandód a következő: HA az artyk az út két végére mennek, akkor és CSAK akkor tudnak belőni oda. Randomról beszélgetünk még?
  • Mighty
    Értem én, hogy nem tetszik ez a viselkedés néhányatoknak, de komolyan utálom Malinovkát. El nem tudom mondani, mennyire rühellem. Ilyen pályára meg nem pazarlom azt a kevés időt, amit a játékra tudok szánni.
  • diegho
    Tévedsz, ahhoz kint kell állni a széleken, ez ugye fent nem lehet, max a töltés mellett, de ott spotolva lenne, alul pedig szintén nem lehet, mert a töltésnél állók azonnal spotolnák, ha lejönne a hegyről.
  • Szpecnyaz
    Anno én is utáltam nagyon prohorovkát támadóként. De kezdem megszeretni. Ha van 2 arty, akik lemennek a sarkokba, akkor onnan szépen tisztítani tudják a túloldalt hogy át lehessen törni, onnan meg már gyerekjáték a dolog. Mindössze annyi a titok hogy olyan arty kell aki rájön hogy nem szabad középen maradni, vagy hallgat rád ha megkéred menjen át a pálya széléra.
  • Toweliee
    Ember nem bántani akartalak ne úgy vedd. De gondold meg azt, hogy itt nem arról van szó, hogy nyomsz egy ESC-et és szünetet tartasz.
  • Mighty
  • Eagle16
    Patch előtt igen, de már egy ideje 7.5-nél tartunk, szóval ilyet felhozni érvként már nem valami okos dolog. Ha valaki Tier 7-es tankkal max. Tier 9-es csatában nem tud sebezni semmit akkor az illetőnek nincs taktikai érzéke. Nem kell nekirontani szemből az E-75-nek Tigrissel mint a hülye, hanem várni kell a megfelelő alkalomra. Addig is meg ott van a többi Tier 7-es tank amit lehet lőni.

Mighty: akkor is, nem értem hogy miért nem lehet legalább megpróbálni játszani. Egy lövéssel csatákat lehet eldönteni, még akkor is ha mondjuk mázlival felgyújtasz egy E-75-öst és annak kiég minden modulja....egy ilyen már eldönthet egy csatát, és ez csak egy lövés.

Én is utálom az SPG-ket, de nem lépek ki ha berak egy oldalra 5-öt, mert lehet hogy nem fognak kilőni, lehet hogy én kellenék a győzelemhez...
  • Kronos79
    Szerintem ha a védő játékos(tank) ugyanúgy a töltés tövébe áll, mint te, akkor a te csapatod artistái sem tudják őt lőni. Vagy tévedek?
  • Mighty
    Darienlelo
    Ha malinovkán összefutunk, előfordul, hogy nem kell rám számítanod :)
  • nemtudommivan
    Nem tud, mert ők vagy a dombon vannak (ezért mondom hogy ne a sarokhoz húzódj hanem a feljáró belső oldalára a vagonok mellé) vagy lemennek a bokrokhoz a domb mellé, de onnan nem lát rád. Vagy kimegy szélre ő is a töltés mellé, de ott max egy lövése van.
  • virkir
    Látszik te sem mész arty-val.
    A védő arty nem igazán tud belőni a töltés tövébe vagy azonnal felspottolják ha olyan helyre áll.
  • Kronos79
    Ez azért az általam lenyomott támadó csatákra nem nagyon jellemző. Mondjuk védő oldalról is történnek baromságok. Tegnap T20-szal spottolok a síneknél középen, fent bejött az ellenfél, a Tigrisünk pedig a dombtetőről két másik heavyvel sniperkedik. Kilőttek természetesen, mert arrafelé én voltam az egyetlen. Beírom, hogy mégis miért is kell a hegyről durrogtatni ahelyett, hogy lent segítene. Erre beírja, hogy skill. Innentől nem volt több kérdésem.