banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Eagle16
    Patch előtt igen, de már egy ideje 7.5-nél tartunk, szóval ilyet felhozni érvként már nem valami okos dolog. Ha valaki Tier 7-es tankkal max. Tier 9-es csatában nem tud sebezni semmit akkor az illetőnek nincs taktikai érzéke. Nem kell nekirontani szemből az E-75-nek Tigrissel mint a hülye, hanem várni kell a megfelelő alkalomra. Addig is meg ott van a többi Tier 7-es tank amit lehet lőni.

Mighty: akkor is, nem értem hogy miért nem lehet legalább megpróbálni játszani. Egy lövéssel csatákat lehet eldönteni, még akkor is ha mondjuk mázlival felgyújtasz egy E-75-öst és annak kiég minden modulja....egy ilyen már eldönthet egy csatát, és ez csak egy lövés.

Én is utálom az SPG-ket, de nem lépek ki ha berak egy oldalra 5-öt, mert lehet hogy nem fognak kilőni, lehet hogy én kellenék a győzelemhez...