418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Olyan mint a másik ágon az AMX-40, kb. az volt még olyan borzalmas.
Próbáld meg feltenni rá azt a HE-s ágyút, hátha jobb...én nem azzal vittem mert sajnáltam rá annyi xp-t, így legalább hamarabb túltettem rajta magam.
Amúgy azért csinálják ezeket ilyenre hogy free xp-t használj és goldot vegyél.
-
TDantes #156444 Azt nem értem, hogy képzelték ezt? Ez jó lesz tier 4-be?
És azt hogy képzelték hogy jó lesz hogy KV-1-esek ellen menjek vele?
Mikor a ,,nerfelt" német ágon ott a Hertzer. -
bornofakone #156443 Örülök h nem csak nekem volt problémám azzal a szörnyeteggel, a long44 papíron jól nézett ki, gyakorlatban semmire nem volt jó....akkor kezdett el jól működni a tank, mikor rá raktam a 10,5-t. Eddig is ügyeskedni kellett az ellenfél oldalát/seggét lőni...csak most 2-3-400-kat kap le, nem egyszer pz4, m4 és társai 1 shot, szóval sztem a samu-40-el kötelező a mini derp.
s-35ca viszont 1 vadállat, már megvan a 105-s rá, de nem raktam fel, mert annyira jó a stock gun, gyors, relatíve pontos és a sebzés is tökéletes. t7-ig tökéletesen elvagyok vele :D
-
Majd zz váltja fel a T-50-2-t szerintem. Jó kis T5 felderítő lesz belőle, csak ne kelljen kanyarodni :D
-
Ja az elég borzalmas...azzal a Long 44 ágyúval használtam, de ha már kétszer tudtam vele lőni és sebeztem az már jó körnek számított.
A Tier 5-ös sokkal jobb lesz, de sajnos a Tier 6-os megint elég gyenge. Nem olyan mint az S-40, de közel van hozzá...semmi páncélzat, lassan fordul, az ágyú az jó. -
TDantes #156440 A Samu 40-et viszont nem bírom. Nem nem nem nem nem nem. Se páncélja se fegyvere. Lassú, vaksi, világít. Folyton tier 6-ba rak be, a lista legalján.
Egylövéses TD. Már mint úgy egy lövéses, hogy leadok vele egy lövést, ami rendszerint nem ér semmit, és utána egy lövéssel kilőnek.
Az már jó ha 100 körül tudok sebezni.
most sorozatban 50 XP alatt kaptam vele. Amint meglátnak...bumm vége. Szörnyű.
Ugyan annyi kört mentem Hertzer-el és Samu-val. Ugyanolyan legénység, ugyanolyan felszerelés.
Herzer-el összeszedtem az XP-t Stugra, Samu-val fele annyit se szedtem össze. -
TDantes #156439 Nem adom fel a Stug-ot, csak beszarás, hogy már itt is alacsony tierben is arty-k ilyen bosszantóak.
-
Toweliee #156438 A Stug-ot ne add fel emiatt! Nem lesz ez mindig és baromi jó járgány. -
Na bakker sikerült a német verziót megtalálni...bocs :)
-
Ja :D Az hatásos lenne.
-
TDantes #156435 Mindig az arty-kal van baj. Azért az beszarás, hogy már tier4-5-ben is az artyk basszák el az egészet.
Meg vettem végre a Stug-ot..mondom jaj de jó...puff arty kiszed.
Samu 40-el tier 4-ben pedig...na azt meg hagyjuk. -
Mindegyik lőni akar egy Jagd. E100-at vagy nemtom...farmolni Tier 8-as SPG-vel szerintem nem nagyon lehet. -
stoppos #156433 Olyasmi kellene, mint a Jay és Néma Bob visszavágban volt. Mikor kitalálták, hogy mindenkit megvernek, aki rosszat írt a filmjükről a neten. :) -
Az MM is, meg szerintem ilyen rohadt sokan akarnak SPG-vel játszani és már nem tudja hova pakolni. Mondom ma 8-10 SPG minden csatában volt és ezek nem is voltak Tier 10-esek, sokszor csak 9-esek.
Elkélne egy újabb kredit nerf vagy valami amivel kicsit vissza lehetne szorítani a számukat. -
lexlutor #156431 .. en azt nem ertem miert? mindenki evvel akarja farmolni a tiezeseket? vagy au uj mm? -
Végül is ha azt nézzük, csak 8 másik játékossal lett kiszúrva :)
Ha 4-4 arty van, akkor meg 22-vel :) -
Rohadt francia VIII arty-t kell vadászni... -
virkir #156428 Elmebeteg MM.
Azért tényleg addig kéne egy lapáttal verni amíg mozog aki ezt így leprogramozta. -
virkir #156427
-
Nem az én képem, de azért wtf...
Ma csak Obj. 704-el mentem és nem volt ritka 10 SPG egy csatában. Kicsit kezdenek már sokan lenni... -
FosTalicskaa #156425 Így még soha nem ment le hét, hogy ne szidták volna őket, nem hagyhattam, hogy ez a szép hagyomány feledésbe merüljön, csak azért mert túlságosan felszaporodtak itt a "még az anyjuk is tudja, hogy micsodák".... -
lexlutor #156424 ..az osszes kapjon szaj es koromfajast! a sok pffujj.. mind noob fakezu, bezzeg a tankosok! ha nem lennek csupa orom moka es kacagas lenne! de ezek a sotetben bujkalo mocsok ezek aztan.. broaff!!! -
Szpecnyaz #156423 Rohadt SPG-k, csak hogy csatlakozzak :D. -
virkir #156422 A héten még nem volt és már itt a péntek.
Hogy gondolod? Pf... nem is értem. xD -
lexlutor #156421 .. nah vegre kezdodik az arty-sirdogalas.. mar ugy hianyzott :DDD -
nemtudommivan #156420 Ez a hozzászólás annyit ér mint a különböző cigány és zsidó videók /képek alatti "ÉBRESZTŐ MAGYAROK!!" nevű felkiáltás, továbbá küldjük őket vissza Indiába/Izraelbe tipusu megszólalások.
Semmit.
Elmondtad, most biztos jobban érzed magad, és ezzel minden megy tovább. -
mesysil #156419 Nem tudom ki hogy van vele de nekem a Tigris nagyon bejött. Jó köröket futok vele, és szinte mindent átvisz, igaz nem sebez nagyot. Az IS-t úgy szét kaptam vele hogy csak nézett:) -
AFK tank miatt nem szoktam ideges lenni. -
FosTalicskaa #156417 Aki artival tolja azok tehetségtelen idióták ennyi. Ne várjatok már el tőlük olyan, nagy dolgokat, hogy helyezkedjen, kövesse a támadást...
Áh, ezek a pondrótestűek inkább sírnak a WG-nél, hogy nem elég a 95%-os esély, hogy a lövedékükkel sebezni fognak, nekik kell a 99%, a mégfüggőlegesebb röppálya, hogy minden fedezék mögé be tudjanak lőni, nem számít a fedezék magassága és alakja, a lőtáv növelés, na meg az, hogy ha odalőnek vakra valahova, akkor 100méteres körzetben minden ellenség ammo rackelődön stb. A hülye wg banda meg teljesíti is ezeket az irreális kéréseket.
Szóval akkor ezek után már randomban is ott tartunk, hogy mindenki csak azért van a pályán, hogy spotoljon az artiknak és, hogy az ellenséges "még az anyjuk is tudja, hogy micsodák"-nak legyen mire lőni? Na ne már...
Ha a tüzérségi támogatásnak az az ára, hogy rendszeresen miattuk esek ki a játékból, akkor inkább egyáltalán ne kapjak támogatást és ha kilőnek legalább tudom, hogy jobbal vagy szerencsésebbel találkoztam, ez persze az én véleményem.
Megoldás: Tegyék őket külön játékba, lőjék a botokat, a többieket meg hagyják nyugodtan játszani... -
diegho #156416
Tényleg lehetetlen bemenni, pedig még a grille hülye is volt, mert K7-be akart rohanni, pedig az egész csapat írta neki, hogy K3 a helye, de a Hummel szétszedett minden tankot, sima győzelem, a végén persze az utolsó grille kivágott. -
Pont ez az, 5 támadásból 4x reketre ordítjuk magunkat chaten hogy a 2-3 arty mozogjon! És mi történik? Semmi.
Vagy nem értenek angolul, vagy nincs chet meg térkép,mert kb. 4-en villogtatjuk nekik hogy te innen-oda vonszold magad, és 0 a reakció. Szánalmas! -
Jacktor #156414 "Az utált pályán miért töltsek egy percnél is többet, mikor az én időm sokkal drágább annál"
Mert ez egy csapatjáték, azért. Bezzeg ha a kedvenc pályádon vagy és van 3 afk, gondolom te vagy a legidegesebb... -
Ez szép volt oO -
badnewz #156412 Ha nem marad a támadó spg középen elég nehéz védeni, ha fel vagy le mozog belövi a töltés mögött kempelőket, míg az ő arty-uk ugyanerre képtelen ha nem akar spotolódni.. csak szépen meg kell várni míg leamortizál pár tankot, világítani neki és át lehet rusholni.
Mi szokott történni e helyett általában?:
- A fél csapat átront kör elején a fullos tankokra és kilövetik magukat, az értelmes védők láncolják akit tudnak már a töltés tetején és kapják az áldást(miután elhullott az oldal átszalad 1 med-light és bukjuk spg-t)
-Az általában skilled!:) spg lecövekel középen és reméli maradt pár noob a hegyen akit lőhet, ha nem spotolódnak szidja a teamet.
Mikor a skilled batchat arty felgurult a2 környékére 5 perc-el kezdés után meghalt minden védő a töltés mellett délen és még a hegyen lévőket is megtépázta:) -
TDantes #156411 Ja, persze nagy arty-ja az van az ilyen hülyéknek...de tankkal 60%-al céloznak...áh... -
TDantes #156410 Vereség
Csata: Erlenberg 2012. augusztus 3. 12:15:24
Jármű: ST-I
Szerzett tapasztalat: 247 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 50)
Szerzett kredit: 4 262 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 15 030)
De nagyon vicces.
flumek415(668-eff)10 ezer csata...
és platton társa eryczek2002( 722eff) 8200 csata...
és mit csinálnak? Engem lőnek már a kezdő körtől kezdve. Vissza lövök, tőlem meg levonnak egy rakás creditet. Az ilyenek ellen miért nem lehet mit tenni? Szántszándékkal , poénből lövöldözik. -
csoszi87 #156409 Drága az időd?
Akkor minek ülsz le játszani?
Azt sajnálom, hogy az ingame report nem sokat ér. -
Toweliee #156408 Jó neked :) Én szenvedő alany voltam. -
Toweliee #156407 Vagány. Most látom, hogy a lőszer adatainál megjelent egy új info "robbanási sugár" néven. Ezt eddig nem láttam. -
virkir #156406 Keress vissza tegnap raktam fel egy pakkot abban már olyan van.
Ha itt nem megy akkor a PH-n megtalálod.