A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
FosTalicskaa #156417 Aki artival tolja azok tehetségtelen idióták ennyi. Ne várjatok már el tőlük olyan, nagy dolgokat, hogy helyezkedjen, kövesse a támadást...
Áh, ezek a pondrótestűek inkább sírnak a WG-nél, hogy nem elég a 95%-os esély, hogy a lövedékükkel sebezni fognak, nekik kell a 99%, a mégfüggőlegesebb röppálya, hogy minden fedezék mögé be tudjanak lőni, nem számít a fedezék magassága és alakja, a lőtáv növelés, na meg az, hogy ha odalőnek vakra valahova, akkor 100méteres körzetben minden ellenség ammo rackelődön stb. A hülye wg banda meg teljesíti is ezeket az irreális kéréseket.
Szóval akkor ezek után már randomban is ott tartunk, hogy mindenki csak azért van a pályán, hogy spotoljon az artiknak és, hogy az ellenséges "még az anyjuk is tudja, hogy micsodák"-nak legyen mire lőni? Na ne már...
Ha a tüzérségi támogatásnak az az ára, hogy rendszeresen miattuk esek ki a játékból, akkor inkább egyáltalán ne kapjak támogatást és ha kilőnek legalább tudom, hogy jobbal vagy szerencsésebbel találkoztam, ez persze az én véleményem.
Megoldás: Tegyék őket külön játékba, lőjék a botokat, a többieket meg hagyják nyugodtan játszani...