418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• stoppos
    Tegnap valamiért eleve szopóroller volt bármivel. Amilyen jó volt a szombat és a péntek, annyira borzalmas a vasárnap. Szombaton sikerült olyan meccseket lehozni, ahol 12%-ot adott az MM, vasárnap meg 70%-osakat is simán buktunk.
  • Eagle16
    Jól van akkor a 120-assal összeszedek 100k xp-t és el is adhatom a T95-öst. Másra amúgy se költeném el a free xp-t...a többi tank nem ilyen szenvedős.

Láttam olyan acc.-ot amin 2000 csatát mentek ezzel...hát én nem tudom miféle ember lehet az aki ezt élvezi :D

bgabor: az E-100-nak amúgy jó esélye lett volna átlőni a T110E3-at ha jó helyre céloz...erre kb. a legerősebb részét lőtte, amit még Tier X-es TD ágyú sem lő át.

Az alját átlőhette volna. De amúgy is hátrányban lett volna, csak egy Tiger II volt vele...esélye sem volt.

L/61-es nem fogják rárakni szerintem, mert akkor ki a fene venne Jagdtiger-t? Ez olyan mintha ST-1-re Bl-10 kerülne.
  • Nazarov77
    Ja az szerintem is jó lenne, a 128as lövegnek se ártana +10mm pen aztán úgy már talán használható lenne a maus is, ja meg + rof, vicces hogy a 128asoknak van a leggyengébb átütésük a heavy ágyúk közül azt még a tetejében a leglassabbak is.
  • Szpecnyaz
    Én már régóta pont arra várok hogy azt a löveget tegyék fel rájuk. Így per pill vicc hogy milyen löveg van a német tankokon. Még nem is az hogy önmagukban annyira gyengék lennének, de egyszerűen eltörpül az átütésük a többi nemzetéhez képest.
  • Eagle16
    Lehet hogy nincs rá elég kreditje :D

Mondjuk úgy látszik legalább becsületesen végig grindel mindent, nem csak átutal magának végtelen aranyat és hajrá :D

E-100-nak szerintem kéne még egy kis átütés és akkor jó lenne. 150-es ágyúhoz kb. 240-245. Esetleg egy kicsit faragni a célzási időből, 2.7-re.
  • bgabor
    Láttam, nem semmi volt nézni hogy az E-100 überlövege ártalmatlanul pattog le az E3 frontjáról. Meg figyelni ennek a 155mm-esnek a brutális erejét.

Azért azon jót mulattam amikor mindezek (5 db tier9-10 lemészárlása után) a kis KV-4 lőtte el a lövegedet. :) Kár hogy az arty ezt a győzelmet is megkeserítette. Szép munka volt.

Én amúgy szinte biztos vagyok benne, hogy a Maus/E-100 páros hamarosan meg fogja kapni a Jagdtiger féle 128mm-es L/61 löveget, hogy ringben tartsák őket. Ez a logikus megoldás.
  • Szpecnyaz
    Én ráraktam. De az is igaz hogy amikor nekem meglett, még nem volt szó Tier X tankokról. Én a helyedben nem tenném fel, mert gyorsabban túl tudnál esni rajta. Főleg hogy a 155-ös is lassan eléri a BL-10 szintjét a folyamatos nerfek miatt.
  • Nazarov77
    E-75öt igazán megvehetné, 400 kört ment KTval. E-100ig el kéne menni aztán láthatná hogy egy rakás kaki az a tank a többi T10 ellen.
  • Eagle16
    Ijj, T-62 buff várható :D

Legalább kipróbál mindent...
  • Nazarov77
    Értem már miért volt KV-5 buff, mert azzal játszik a legtöbbet :D
  • Nazarov77
    Akit érdekel itt van SerB accountja a ruszki szerón :P

Kíváncsiságból rákerestem hogy milyen tankokkal is játszik.
    Wotnewsen meg megnéztem az effijét az 1200.
  • Eagle16
    T95-re te ráraktad a 155-ös ágyút? Mert a 120-as is átlő mindent és akkor így 66k xp-vel közelebb lennék a T110E3-hoz :) Plusz addigra lesz 100k free xp-m is, szóval a T95-tel alig 100k xp-t kéne csak összeszednem, ami azért kibírható.
  • bgabor
    Na és ennek mégis mi köze az artyzás nehézségéhez/könnyűségéhez?

Ez egy csapatjáték, ahol a játékosokat véletlenszerűen szorsolják össze. Ha gyenge csapat jön össze, veszíteni fogtok, akkor is ha te egyedül hat killt csinálsz. Egyszerűen egy jó játékos nem tud kiváltani öt bénánál többet.
  • Szpecnyaz
    Na igen, ha megnézted a replayt akkor láthattad mi lett egy E100 sorsa 1v1ben. Csak a festéket tudta karcolni a páncélomról. Ebben a E3ban is az a jó hogy a nagy páncél mellett mozgékony, brutális tűzerővel párosítva.
  • Nazarov77
    Maus és E-100nak már akkor befellegzett mikor bejött a játékba az új amcsi 120as és orosz 122es ágyú.
    T95 viszont még jó szerintem, a top TDk mákkal átüthetik a frontját de nem hiszem hogy erre hajtanának, inkább a kupoláját lövik, meg a cső alatti részt.
  • lexlutor
    ..a szennyes es konnyurol annyit, h pentek este egy gyenge gepnel ultem, ami csak spgezesre volt jo. mondom leduplazom azt a negy: tier4, 5 es ket 7es spg-t.

3 gyozelem
    1 dontetlen
    15 vereseg

.. tehat a tankozas tenyleg nehez tevekenyseg, mert ennyi agyhalottat mar reg lattam tankokban :)

csak a duplakat akartam lemenni. negybol kettonel nem sikerult ennyi ido alatt sem :)
  • Nazarov77
    Egy átlagos kör M48 Pattonnal. Nagyon szeretem, amcsi tankokban még nem csalódtam.

• bgabor
    Ahogy Oddball is remekül leírta a cikkében, a páncélzatra építő tankoknak(Maus, E-100, T28, T95) befellegzett a játékban, mert a top tier ágyúk páncélátütési érékei olyan magasságokba emelkedtek, hogy teljesen mindegy, mekkora páncél van a célponton, ki tudják lőni.
  • bgabor
    "A med-ek vállalják a legnagyobb veszélyt? whehe
    Akkor a T-28, T-95 mit csinálnak? Ott vannak elterülve mint a tészta.Max egy hegy mögött tudnak rejtőzködni, mert minden szikla mögött kilógnak elöl, hátul miközben lópikulát sem tudnak csinálni.
    himmin "normál mod" + talán ensk-en kívül egy kedvező pálya sincs nekik.
    Bármilyen kis szar arty leszívassa őket, pedig nélkülük is van bajuk bőven oldalról, hátulról. "

A hozzászólásaid alapján mindig sejtettem, hogy te egy nagyon gyenge játékos vagy, de szerintem azt még neked is meg kellene értened, hogy egy, a frontvonalban izgő mozgó, papír páncélzatú medium/light, aki kerülgeti a gyolyókat, sokkal nagyobb veszélynek van kitéve, mint a hátul kempelő TD aki alig, vagy a pálya másik végén egy bokorban maszturbáló arty, aki semmit se kockáztat.

Meg ahogy OPoztad a revorvertáras franciákat is. Szerintem a legjobb lenne, ha Te meg Master91 összeállnátok platoonba, és két AMX 12t-vel megmutatnátok mindannyiunknak, hogy mennyire OP-ok is ezek a francia revolvertáras tankok. Csak aztán linkeljétek be a visszajátszásokat is, hogy hadd röhögjük szét magunkat a "teljesítményeteken". Mert azt most garantálom neked hogy egy artista és egy gyenge TD huszár nem fog tudni eredményeket felmutatni ezzel a típussal. Vagy akármelyik revolvertáras light tankal.

Ja, hogy ti ketten ehhez gyávák/tehetségtelenek vagytok? Nem meglepő, csak a szátok nagy.
  • Szpecnyaz
    Na igen, ez az a tank amiért megéri szenvedni a T95el. A Jgpz egy rakás ócskavas ehhez képest.
    Tényleg nem értem a sírást miatta. Az az egy gyenge pont kell rá, hogy ne legyen OP. De a replayen látszik hogy mire képes így is. Egy T10es heavynek semmi esélye. Volt már olyan hogy inkább elfutottak előlem, a harc helyett . Most per pill 3800as átlag sebzésnél tartok vele, kíváncsi vagyok hogy tartósan legalább a 3000/3500 menni fog e.
  • Eagle16
    A másik csapat nyerte meg...a T-50-es nem tudom mit csinálhatott.
  • bgabor
    Azt tudom mondani neked is, amit a többi francia-OPozónak, aki életében nem ment még revolvertűras tankal. Próbáld ki, aztán meglátod mennyire OP. Vagy inkább azt hogy mennyire nem az. Az tuti hogy az artyval ellentétben nem szennyes és könnyű, hanem nagyon nehéz tevékenység.
  • Bmsrt
    Itt még tracert sem kell lesni,belősz az első bokorba ami megtetszik,és kiszedsz vagy kettőt!
    (am ez az új MM legnagyobb átka...)
  • stoppos
    1-esre fogadnék, ha totó lenne. :)

Amúgy ez pont olyan meccs, ahol már nyugodtan elfogadható, ha kilépsz a faxba.
  • Tono34
    T50-2 biztosan örült :)
  • Nazarov77
    Izgalmas kör lehetett. Hasonlóban én is vettem részt de abban koránt se volt ennyi SPG, talán csak 7-7 oldalanként persze himmelsdorfon :D
  • Eagle16
    Na ez valami rekord lesz szerintem. Ennyit még sose láttam. (fórumos kép)

• Eagle16
    Wow, ez se volt gyenge :D

Azt nézem hogy a Tier X-es Foch-t csak ilyen hülyék vezetik? Előzőben is egy tárból kivégezhetett volna, erre a legerősebb részeket lövi a tankon :D Én még T95-nél járok sajnos, és még a nagyágyú sincs meg, bár lehet hogy meg se éri...a 120mm-esnek jobb a DPM-je. Ráadásul egy mellélövéstől nem leszek védtelen közelharcban és hamarabb összejön az xp a Tier 10-esre.
  • marchizor
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]
  • marchizor

ez mi balance? :D
  • Eagle16
    Még hogy nem jobb a T95-nél

Lehet hogy a T95 tulajok valami olyan tankot vártak a T95 után amin nincs gyenge pont sehol...de ilyet nem fognak berakni.

A fórumon amúgy emiatt is megy a sírás, hogy minden átlövi meg bla-bla...
  • Eagle16
    Összességében még így is többet sebez egy tárral, szóval szerintem jobb lett...és valamiért a 105mm-es lövedékeket kevésbé nyelik el a tankok, ha azzal rálövök az Is-4 oldalára akkor az átmegy és nem nyeli el a lánctalp.

Végre SPG-ket is max. két lövésből szétkapja, a 100-as ezért volt rossz, azzal néha 3 lövés is kellett némelyikbe.
  • rahotep
    Reggel van még elnéztem:23-ától lesz.
  • virkir
    Köszi.
    Mondom, álmos vagyok. Annyi eszem nem volt, hogy legörgessek.
  • rahotep
    Augusztusi kalendáriumban. Az artypusztító verseny szabad fordítás részemről,a TD-s rész csak következtetéseken alapul, mert azon a hétvégén Joseph Yakovlevich Kotin "tervező"-höz kötött event lesz

Íme:
    This Month’s Highlights:

Tank of the Month ― This month the T1 Heavy and the M6 are featured together for our Tank of the Month!
    Olympic Gods ― The Olympic Games are taking place as we speak. How are you doing at winning a few medals in game? Celebrate the Games with us and enjoy some discounts!
    Heavy Tanks Weekend ― Feeling heavy today? Then let's roll out onto the field and earn some extra credits with these fine machines!
    gamescom Event ― gamescom is the biggest video game trade show in Europe and Wargaming will be there! Whether you are attending or not, we wanted to shower our biggest fans (that’s you!) with some awesome deals and bonuses!
    Soviet Steel Weekend ― Let's bring out the series of tanks designed by Joseph Yakovlevich Kotin. Don’t miss this special!
    Touch Tag Contest ― A contest based on an original idea submitted by the community! Can you hit every single enemy?
    Behind the Lines Contest ― Love it or hate it, artillery is often in charge! Show us your skill at destroying enemy artillery and win prizes in our new replay contest.
  • virkir
    Ezeket merre látod?
    Mert vagy nagyon álmos vagyok még vagy nagyon béna de az istennek nem találok még hasonlót se.
  • lammaer
    "Ő nem francia med-ik, te pedig nem arty-ol. Eltaláltam?"
    Marhára mellélőttél.

Szpecnyaz:
    GWType E - 330 meccs

Többit nem listázom, de nem free XPből húzta ki. Nyilván tényleg nem tudja mekkora kihívás artyval játszani.
  • lammaer
    Huhuhuúúúúú... artypusztító verseny? Végre vmi értelmes.
    Csak naaagyon messze van még harmincadika :)
  • rahotep
    Továbbá az orosz TD ágból még az ojjektumok és a su-100 is szóba jöhet akcijaügyileg(Powered by WIKI)
  • rahotep
    Elnéztem a dátumot:23-tól lesz és 25-től pedig valami ISU-152 akció(de benne lehet még a KV1S és az IS tankok is)