banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• bgabor
    "A med-ek vállalják a legnagyobb veszélyt? whehe
    Akkor a T-28, T-95 mit csinálnak? Ott vannak elterülve mint a tészta.Max egy hegy mögött tudnak rejtőzködni, mert minden szikla mögött kilógnak elöl, hátul miközben lópikulát sem tudnak csinálni.
    himmin "normál mod" + talán ensk-en kívül egy kedvező pálya sincs nekik.
    Bármilyen kis szar arty leszívassa őket, pedig nélkülük is van bajuk bőven oldalról, hátulról. "

A hozzászólásaid alapján mindig sejtettem, hogy te egy nagyon gyenge játékos vagy, de szerintem azt még neked is meg kellene értened, hogy egy, a frontvonalban izgő mozgó, papír páncélzatú medium/light, aki kerülgeti a gyolyókat, sokkal nagyobb veszélynek van kitéve, mint a hátul kempelő TD aki alig, vagy a pálya másik végén egy bokorban maszturbáló arty, aki semmit se kockáztat.

Meg ahogy OPoztad a revorvertáras franciákat is. Szerintem a legjobb lenne, ha Te meg Master91 összeállnátok platoonba, és két AMX 12t-vel megmutatnátok mindannyiunknak, hogy mennyire OP-ok is ezek a francia revolvertáras tankok. Csak aztán linkeljétek be a visszajátszásokat is, hogy hadd röhögjük szét magunkat a "teljesítményeteken". Mert azt most garantálom neked hogy egy artista és egy gyenge TD huszár nem fog tudni eredményeket felmutatni ezzel a típussal. Vagy akármelyik revolvertáras light tankal.

Ja, hogy ti ketten ehhez gyávák/tehetségtelenek vagytok? Nem meglepő, csak a szátok nagy.