418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Ry0K3N

Pont tegnap mentem. Mivel mindegyiket oldalról lőttem tökmindegy 90 milis van e rajta vagy sem. Az meg nem a játékmód hibája hogy a tankod stock. Ott a többi játékmódba is megvan a hátránya úgyhogy ez nem kifogás.
  • Nazarov77
    260-270 pen körüli ágyúk a beforgatott lower hullt is simán átlövik. Mikor T9-10el megyek és jön egy E-100 sose gondolok arra hogy jajj ne most mi lesz, mindent bele kell adnom hogy átüssem, hanem: meh
    Becélzom az alját nagyjából azt odalövök és általában átüti. Ha meg nem látszik az alja és van kb 270es penem akkor lövöm a tornyát, 7.4ben ezt csináltam JTvel és általában átvitte a tornyot.

Az IS-4 meg pont az a tank ami ellen felkötheted magad E-100al, mert azt szemből nem nagyon fogod átütni közepes vagy nagy távolságról. Max hevel csipegetheted. De közelharcban se jobb mert a postaláda már rég nem gyenge pont, legjobb bizonyíték erre hogy 5 méterről pattantam le erről a részről JT ágyújával de nem ám a szélét találtam el hanem a hülye rését. Az a gyenge pont amit meg át tud ütni kb 3cm magas, a lower hullja ahol a pót lánctalp van.

Ezek tények, viszont nagyon nem akarom itt szítani a tüzet mert E-100at és Maust nagyon nagyon ritkán ( maust meg már szinte sose ) használom.
    Eladni nem fogom úgyhogy maradnak garázs dekorációnak, ha T10re vágyok akkor meg inkább tolom az M48at meg T110et, azok legalább korrektek és nincsenek hátrányban a vele egy szintű tankokkal.
  • TDantes
    Nem. A jó védettség az ,amikor a Tiger P 200 mm-s frontjáról pattognak.

A jó védettség az ,amikor a Tiger II beáll úgy hogy a hasát nem tudják lőni, akkor tier 9 alatt szemből nincs tank ami elbírna vele! Ha még be is van forgatva át nem lövik.
  • DasIsFuck
    omg persze aztgondolod én oldalazva megyek neki az ellen tankjainak vagy mi?
    gondolkodj már ne a berögzött baromságokat hajtogasd...

pl kinézek ráfordulok az eggyik tankra modn meg mit csinálja azzal ha közbe a (pz4,kv1...etc) belő a tornyomon.
    mert épp a 80-as páncélja még az amúgy igen leheteteln szögből is kilyukad a t6-os ágyúk alatt?
    egy kv3 erősebb tornya miatt megnit előnyösebben jön ki egy ilyen helyzetből ami egy heavynél mindennapos.
  • Ry0K3N
    Oldalra és hulldownra elég a 90 milis is, Mondom fel kell találni magad, DB-vel is lehet ott alkotni bőven védőként.
    A rosszándék teljessége nélkül kérhetnék egy account nevet? Kíváncsi vagyok a statodra.
  • Califa
    A német tankok, a tipikus parasztvakitás ! Nincs döntött páncélzat egy tankot rakhatnak bármilyen vastagságot azt ugy is átlövi az arany lőszer.Mivel ebböl gazdagodnak a Belorusz fejlesztők,esélytelen ennek kivétele a játékbol.Ha nem pattog akkor átmegy, ezt kell megjegyezni !!! Meg lehet nézni a jo játékosok statisztikáját.Senki nem tud érdembe ott lenni a német tankokkal.Ez a játék bizonyitványa !Nem véletlenül kaptak + HP-t és páncélt a top német heavyk.Gyakorlatilag eltüntek a játékbol.
  • DasIsFuck
    na 90mm-is ágyúval menj már neki a is8 meg m103-akank...
    jó ha átviszi egyszer-2 ször aztán kapok két lövést és annyi vagy arty...
    vagy vkdb-vel...biztos sok értelme van ott pazarolni az idődet...
  • Oddball29
    Eagle, gyere Skypre-ra pls, mert esemény van.
  • Ry0K3N
    Ha egy tankal az oldalát mutatod az már valahol régen rossz. Tiga 2 legjobb platoonban. Randomozni egymagad IS3 jobb. Tier 8 eléggé balanceolt.
  • DasIsFuck
    pl mikor előnyös egy tigris védettségi szintje egy kv-3-al szembe?
    és direkt nem páncélt hanem védettségi szintet írok mert igenis.

egy jó példa:
    mondjuk a kv szép kedvező szögbe van számára beálva és te csak az oldalára látsz rá, an persze onnan vagy pattan vagy elnyeli..(még a 200+-os ágyúakt is)
    de egy ugyna ilyen helyzetbe egy kt vagy vk45-at lazán lősz a neked igen ferdén beállt oldalára.

ilyenekből pedig számtalan sok szituáció van főleg éles harcokba...
    és ilyen téren szenvednek hátrányt a németek.
    innetől kezdve mind1 h amúgy papíron 150-es a frontja.(aminek az alját az esetek többségébe úgyse tudja elrejteni és lazán átlövöldözik)

vmiért nekem a kt-val eddigi 7k csatám során maximum ha 3-5X akadt oylan bajom h előnybe volt a páncélja maitt...
    persze én is volt h tapasztaltam h pattog a frontja, de kéren autoaimos emberkékre én enm adok és mivel ellenem nem anygon fordult ez elő így nem tekintem jónak a védettségét.
    ellenben a kv5-el aminek téynlegesen jó a védettsége vagy a kv4-nek.
    egy kv-5 kihívás sőt néha már-már lehetetlen ,messzebről kilőni h épp nem látsz rá a elején lévő r2d2-re vagy messze van és mellé randomizál az ágyú..
    az oldala vígan nyeli a 200+-os ágyúkat is a tornyáról nem is beszélve.
    na ezt nevezen én JÓ védettségnek nem pedig a kt-t amit megesznek a t5-ös tankok ebédre már ha egy kcsiit oldaltvan nekik a torony.
  • TDantes
    Pont az előbb nem lőttem át, ST-I-vel, a második lövés meg nem sebzett eleget, és az E100 kinyírt. Hát...ilyen is van néha.
  • Eagle16
    Igen és a német tankot be lehet forgatni, ezzel megnövelve a lower hull effektív páncélzatát. Német tankkal ki lehet jönni oldalazva a fedezékből így rejtve az alját.

Is-7-esé is 150mm ott, de azt aztán forgathatod...kicsit forgatsz rajta és a felső frontpáncélt szétlyuggatják, ha szerencséd van fel is robban az ammo rack.

Ha az IS-4-est forgatod akkor a széleit fogják meglőni ha kicsit is értelmes az ellenfél, mögötte meg ott az ammo rack.

Szóval melyik a rosszabb?

Nagyobb gyenge felület amit messzebbről is eltalálnak, vagy olyan gyenge felület a tank alján amit nem tudsz elrejteni és nem is tudod megnövelni az a vastagságát beforgatással?
  • Ry0K3N
    PONT SAND RIVEREN T29-el?
    te most hülyéskedsz velem?
    sand riveren jelenleg legjobb védőnek lenni de ha van egy kis esze a támadónak megnyerheti, imádom sand river assaultot
    csak találd fel magad sok taktika lehetőséget ad
    amit utálok assultban az campinovkát védeni
  • Nazarov77
    De azt ne felejtsd el hogy a német tankokon a lower hull általában legalább 2x akkora terület mint a többi tankon szóval E-100on nem olyan nehéz azt eltalálni.

7.5ben még nem próbáltam ki az E-100at szóval nem tudom az a +10mm mit ér, de előtte M103,T110,IS-8,IS-4,ST-I,JT általában átütötte, de nem közelharcban hanem akár 200 méterről is.
  • DasIsFuck
    nem de pl egy t29-es stoc tankal rohadtul nincs kedvem egy t9-es toppos assaultba védeni sand riveren...
    vagy egy vk3002db-vel sem...pusztán ennyi.
    ja ha szép nagy top tankal vagy az más tészta de a védő résznél egy olyan tank ami eleve a tierjébe nehezen üt át dolgokat magas toppokkal már frusztráló és csak időpocsékolás..
  • DasIsFuck
    tiger 2?
    igen semmi ellen nem véd kb a tierjébe...a nagy weakspot miatt az elején az oldala meg gyengáébb mint ami kv-knak van.
    ferdienk meg a tiger p-nek is csak a frontja van oldalról mind szép nagy célpontok.
    maus,e-100 tényleg jól védett német ágyúk ellen...azt nem tudom h a high pen ágyúkkal milyen könnyne/nehezen lehet őket átlőni, de a 128-az gondba tud lenni elég gyakran.

védettség tekintetébe a német t8 kb a szoviet t7 alatt telejesít a német t9 már jó.
    kt védettséget nézve a utolsó sorba van franciát nem számolva ide.(gondolom a britek is bőven jobb védettséggel lesznek ezeken a tiereken mint a szovietek vannak)

szóval szerintem az h papíron elvileg nagy a páncél az nem jelenti azt, hogy amúgy összvédetséget nézve jó.
    sőt a kt pl kifejezetten rossz ha ezt nézzük.
    vk36,e-75 meg a Tiger P is igen azért az jó...ami tényleg kb úgy viselkedik mint az a stattból árulkodik, de a kt,vk45a,tigris,panther,jp,p2..ezek nem hozzák azt amit minimálisan el lehetne tőlük várni.
  • Eagle16
    A nyilvánvaló gyenge pont, a lower hull az mindenen gyenge. Mindenen, T95-től kezdve az új TD-ken át az Is-7-ig. T95-ösön is olyan apró hogy alig lehet eltalálni, mégis átlőhető Tier 8-as ágyúval.

A 250mm vastag tornyot meg azért ne hozzuk fel gyenge pontnak, mert ennyi erővel bármi gyenge ami 300mm-nél vékonyabb.

Szerintem semmi gond az E-100 páncélzatával, az ágyúja az amire ráférne egy kis átdolgozás.
  • bgabor
    Azért azt vedd hozzá, hogy a revolvertár mellé a francia lightok mindig olyan átütésű ágyút kapnak, ami a tierjükben nem elég az ellenség szemből történő kilövéséhez. 13-90 170-es átütésű űgyúval Tier8-ban, 13-75 144mm átütésű ágyúval tier7-ben. Ráadásul ugye light tankok lévén mindenféle ellenfelekkel sezmbekerülnek, például a tier6-7es light simán találkozhat Tier10-el. Ott mit fog érni a 144-es átütésű ágyújával? Hajára kenheti a revolvertárat! Ezekkel a kicsi átütésű ágyúkkal ha nem helyezkedsz és flankelsz, nem fogsz sebezni senkit. Koránt sem annyi hogy ráviszem a kurzort az ellenfélre és kész a kill.

Emellett a francia light ágyúknak más, kevésbé közismert hiányosságaik is vannak. Nagyon hosszú, 3mp-s célzási idő, gyenge pontosság. Emellett a lövegkitérítésük is olyan hogy ha rámész egy buckára, már nem tudsz az ellenfélre célozni.

Szóval ahogy mások is mondták, próbáld ki, mert a revolvertár bizony nem csodafegyver.
  • Ry0K3N
    A gond ott van hogy jól páncélzottak (voltak) de valami alkoholista kitalálta hogy tegyünk bele 2152652624626332 csillió penes ágyúkat az új ágakkal.
  • R3nton
    mindegyiknek van gyenge pontja nem csak a németnek
  • Eagle16
    A jó páncél nem egyenlő a sebezhetetlennel...

Menj pár kört francia nehéztankkal és megtudod mi a rossz páncél :)

A németre max. azt lehet mondani hogy nagyon kocka, tehát nincs összevissza döntögetve mint egy szovjet, de ebből is lehet előnyt kovácsolni. (beforgatás, városi pályán oldalazó manőver)

És a szovjet tankok páncélzata is néha előnyös, néha nem.
  • Nazarov77
    E-100nak nincs jó páncélja, T9-10esek még a tornyát is át tudják ütni szemből, a 8asoknak meg ott a lower hull.
  • Ry0K3N
    Aztán azért vették ki provincet is mert a sok balfasz sírt miatta pedig az egyik legjobb map volt magas tierben is. Én iszonyat élveztem. Csak meg kéne tanulni assaultnál is játszani hogy mit mikor merre mert az a rinya amit levág a sok ember miatta szánalom.
  • DasIsFuck
    én nem hiszem, valószínűbb lesz h innen-onnan s súlya miatt szépen le fog zuhanni...
    meg gondolom a hidak is be fognak szakadni, hsitorycal accuraccy révén.
    sőt tuti h a németeknek lesz egys speciális benzinhiány nevezetű "különlegességük" majd a 9.0-ban.
  • R3nton
    TigerP (még talán a tier8asoknál is jobb) Maus, Tiger2, E-100, most így hirtelenjében de biztos van még több is
  • bgabor
    Ne félj, én legalább ekkora véleménnyel vagyok rólad. És könnyen lehet hogy még sokan mások is. Igen, a bgabor911 az én profilom neve, ez köztudott itt. Mi a bajod vele? 1420 effel az átlagnál jobb játékosnak számítok.

Akkor gondolom most te se habozol megadni a profilnevedet, ha már eddig valahogy mindig "elfelejtetted".

"Sok szarkeverő tehetségtelen hülye van ebben az országban ezért tart ott ahol!"

Sajnálom ha most kell megtudnod, de te is közéjük tartozol.
    Én még itt értelmes hozzászólást, replayt vagy bármi hasznosat nem láttam tőled.
  • TDantes
    Mi? Tiger II az gyengén védett? Tiger P az gyengén védett? Ferdi Jagdtiger az gyengén védett, Maus, E100TD az gyengén védett? Baszkimár de tényleg.
  • TDantes
    Nem igaz már. Csak vereség tier 5-ös TD-ek. csak vereség semmi más. Hát mi a szart csináljak ha 15-ből tizen kill nélkül 2 perc alatt megdöglenek?

De hogy még szerencsém se legyen. Ez már túlzás
  • DasIsFuck
    pl melyik németnek van "jó" páncélja?

vk36..-e-75 és kifújt.
    a többi tank védettség szempontjából iszonyúan gynegenén szerepel.
  • csoszi87
    Meg ne nézd!
    Borzalmas!
    Unalmas, és még hülyeség is.
    Legdurvább szöveg benne:
    A háború istene az égben lakik, kilőtt tankokból áll a trónja, tankos kezes-lábast visel. A kezében 1 arany t34-est tart, ami villámokat szór.
    Komolyan mondom, nekem fájt a film.
  • darki81
    jah, de amire megfordulok és odamegyek addigra vagy elmegy, vagy meglövi középen és akkor is sebzi, a másik meg ha féloldalt tolatsz maus-al seggel, elég szépen tud az is pattogni :)
  • DasIsFuck
    kivehetnék a francba annyira egy unalmas pocsék mód lett, főleg h jönnek ezek a halálosan kemper pályák pl az új mapokból a sziréna part is egy pff kategória nálam...
  • ZzoleE
    Félig OFF:

Fehér Tigris háborús film. Még nem néztem meg, csak megakadt a szemem a képen, ami pont olyan, mint a banner :)
  • Ry0K3N
    Miért kellene ezt kivenni? Nekem tetszik az új játékmód csak némely pályával van gond ahol ki kellene egyenlíteni az esélyeket támadó és védő között.
  • ladista
    Azért az a seggel-roham is megér egy misét :)
  • Ry0K3N
    Ez jó ezt kipróbálom
  • patchaou
    Nekem az a halálom amikor simán lőhető pár mozgó tank, de minden kis gyökér az egyetlen afk-t lövi...
  • darki81
    úúúúúúr isten...
    4 kör maus 4 kör vereség!
    miért?
    hát itt a válasz!
    ilyen agyhalottakat szerintem még ti sem láttatok!
    ebből majd később csinálok egy xfire videót, ez már fájt!
    raplay
    amikor már csak 6 perc volt hátra, onnantól jön a kabaré ::D (bár előtte is lesznek érdekes dolgok)
    6-an nem bírtak lelőni egy afk is7-et meg egy artyt -.-
    az egyik saját magát ölte meg :D :(((
  • Nazarov77
    Az poén, nem arra gondoltam hanem a többire :D
    Nem tudom azt a nyekergést honnan szedték.
    Még csak véletlenül se hasonlít az igazi motorhangokhoz.
    vid1
    vid2
  • Destydeme
    Akkor lehet nekem ezért nem fekszik jelenleg a Lorraine,igaz fullos,de nem megyek vele.
    "Hát igen, az előnyök. Sajnos nem látják be hogy a franciáknak csak a sorozatlövés és a mozgékonyság van, am meg nagyon gyengék. Ezeket az előnyöket persze OP-nak látják, mivel nagyon feltűnővé teszi őket."
    Anno Lammaert kérdeztem a franciákról,sokat tanultam általa :)
    Akkor ezt mondta:Annak ajánlom akinek nincs csőlátása..Roppant rövéd is tömör válasz mindenre,mert valóban így van.
    Aláírom,h 1vs1 gyilkos.De azt is tudom,h sokan csak azt látják,h rohan,köröz vki körül és pusztít.De azt nem,h 2 tankhoz már nem rohan be.Vagy én vok gyáva ehhez.+azt sem,h ha 1 vk2801 pl(ami igencsak kis tier) meglövi,esetleg leszedi a láncát,onnantól vége.
    Szép élmény amikor amx 1390el berohantam t95 mögé és megöltem(ő addig 1x meglőtt elég durván).De ez nem jellemző minden csatában.Szal sztem hajlamosak vagyunk egyből a fájó dolgokat elővenni,holott legalább ennyiszer ki is lőtték őket könnyedén.Pláne,h játékos függő.
    (Közben javítok a pz4 nem tier4,hanem tier5)