A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Destydeme #157607 Akkor lehet nekem ezért nem fekszik jelenleg a Lorraine,igaz fullos,de nem megyek vele.
"Hát igen, az előnyök. Sajnos nem látják be hogy a franciáknak csak a sorozatlövés és a mozgékonyság van, am meg nagyon gyengék. Ezeket az előnyöket persze OP-nak látják, mivel nagyon feltűnővé teszi őket."
Anno Lammaert kérdeztem a franciákról,sokat tanultam általa :)
Akkor ezt mondta:Annak ajánlom akinek nincs csőlátása..Roppant rövéd is tömör válasz mindenre,mert valóban így van.
Aláírom,h 1vs1 gyilkos.De azt is tudom,h sokan csak azt látják,h rohan,köröz vki körül és pusztít.De azt nem,h 2 tankhoz már nem rohan be.Vagy én vok gyáva ehhez.+azt sem,h ha 1 vk2801 pl(ami igencsak kis tier) meglövi,esetleg leszedi a láncát,onnantól vége.
Szép élmény amikor amx 1390el berohantam t95 mögé és megöltem(ő addig 1x meglőtt elég durván).De ez nem jellemző minden csatában.Szal sztem hajlamosak vagyunk egyből a fájó dolgokat elővenni,holott legalább ennyiszer ki is lőtték őket könnyedén.Pláne,h játékos függő.
(Közben javítok a pz4 nem tier4,hanem tier5)