banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Nazarov77
    260-270 pen körüli ágyúk a beforgatott lower hullt is simán átlövik. Mikor T9-10el megyek és jön egy E-100 sose gondolok arra hogy jajj ne most mi lesz, mindent bele kell adnom hogy átüssem, hanem: meh
    Becélzom az alját nagyjából azt odalövök és általában átüti. Ha meg nem látszik az alja és van kb 270es penem akkor lövöm a tornyát, 7.4ben ezt csináltam JTvel és általában átvitte a tornyot.

Az IS-4 meg pont az a tank ami ellen felkötheted magad E-100al, mert azt szemből nem nagyon fogod átütni közepes vagy nagy távolságról. Max hevel csipegetheted. De közelharcban se jobb mert a postaláda már rég nem gyenge pont, legjobb bizonyíték erre hogy 5 méterről pattantam le erről a részről JT ágyújával de nem ám a szélét találtam el hanem a hülye rését. Az a gyenge pont amit meg át tud ütni kb 3cm magas, a lower hullja ahol a pót lánctalp van.

Ezek tények, viszont nagyon nem akarom itt szítani a tüzet mert E-100at és Maust nagyon nagyon ritkán ( maust meg már szinte sose ) használom.
    Eladni nem fogom úgyhogy maradnak garázs dekorációnak, ha T10re vágyok akkor meg inkább tolom az M48at meg T110et, azok legalább korrektek és nincsenek hátrányban a vele egy szintű tankokkal.