418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• CharrDen
    Milyen addont használsz a célkereszthez/ahhoz, ami középen van?
  • Eagle16
    Ja, meg a csapattársak poénből lelöknek a szikláról...
  • Eagle16
    Kicsit áttervezték a pályákat, nem lesznek olyan durvák az emelkedők szerintem.

Remélem augusztus vége felé már lesz tesztszerver, első dolgom az lesz hogy BatChat-el megyek egy kört Sand River-en :D
  • R3nton
    És most már tényleg lesznek igazi lemmingek, megindulnak egymás után befelé a szakadékba:D
  • Nazarov77
    Az tök jó. Viszont Karélián a templomhoz ( Church on a hill! Churchill XD ) az nem túl meredek még egy tanknak? Sőt videóban cliffen is voltak a világító toronynál. Mi a fene? Meg lehet majd mászni ilyen 60-70 fokos sziklákat? Kicsit nem estek túlzásba?
  • VanDaal
    Egyébként én örülök neki, hogy ennyit költöttek a későbbi fejlesztések érdekében.
    Ez azt jelzi, hogy hosszú távú terveik vannak a játékaikkal, és nem csak az a céljuk, hogy rövid távon minél jobban megtömjék a zsebüket.
  • Eagle16
    Meg Westfield-en is fel lehet majd menni középen a hídra :)
  • Nazarov77
    Igaz, rosszul emlékeztem. Így már jobban hangzik a 45 milla, egy motorért kicsit sok lett volna.
  • aside
    nem az csak az engine-t vették meg, hanem az egész céget
  • ropi88
    nagyon úgy néz ki :D
    csak legyen kifejlesztve az E-50, el is adom a Párducot
  • EmR3
    ilyenkor szerintem másképp kell játszani

• Vagtazo
    Győzelem!
    Csata: Erlenberg 2012. augusztus 9. 7:30:37
    Jármű: T26E4 SuperPershing
    Szerzett tapasztalat: 1 330
    Szerzett kredit: 87 031
    Csatában elért Achievement: Elit lövész

egy egész jol sikerült kör
  • Nazarov77
    PCn nekem se nagyon van, de azért előfordul néha fps esés, főleg wideparkon vettem észre hogy csak azon a mapon kevesebb van.
    De pl laptopról játszhatatlan a játék. PCmbe 3Ghz dual core proci van, laptopba 2,1Ghz. Ez a 0,9Ghz pont a játszhatóság és játszhatatlanság különbsége. Mindent levittem minimumra, még módot is használtam ami több FPSt adott és úgy lett átlag 10-14fps. Mondjuk ez nem akadályozott meg abban, hogy top gunt összehozzak pattonnal XD

Szóval nem égetően sürgős nekem a multi core support mivel úgyis csak PCről tolom, de sokaknak jól jönne akiknek gyengén fut. Meg megvették a bigworld enginet röpke 45 millió dollárért szóval csak megcsinálják már ezt a multi coret.
  • ropi88
    [IMG][/IMG]
  • ropi88

labdába sem lehet itt rúgni a párduccal
  • lammaer
    Alapvetően nekem most nincs semmilyen performance problémám, de kizártnak tartom azt amikor írják hogy minden csiricsáré szebb jobb lesz, 1000 méterre is lesz árnyékaa tanknak DE közben meg a gyengébb gépekre jobban skálázhatóan tud futni. Ilyet ők nem tudnak összerakni. Mások se nagyon, de ők végképp nem.
  • Nazarov77
    Na majd meglátjuk, mondjuk az eddigi tapasztalat a hozzá nem értésüket bizonyítja. De ha jól tudom 8.0 patchben jön a több magos proci támogatás is nem? Ha rendesen fog működni akkor az rengeteget fog dobni a játék futásán.
  • lammaer
    Ejj de nem várom én ezt a fejlesztett fizika/fejlesztett látvány/fejlesztett madárhangok patchet....tuti hogy többet fogunk bukni rajta (bugok, irrealitás, performance problémák) mint amennyit nyernénk. KI van zárva hogy ezt ez a banda rendesen meg tudja csinálni.
  • lammaer
    Csá, többnyire csak leduplázom az összes tankot aztán ha még marad idő akkor pár kör T54el, AMxel meg amihez éppen kedvem van. Nincs semmi komoly csapásirány csak úgy játszogatok... várom hogy lejárjon a prém :)
  • Kondorwot
    Az ilyen seggfejeket mint te ,kellene végleg bannolni.
  • Szakesz
    Technikai vereség volt, mint ahogy Met is írta, mert sajnos nem állt módunkban időben beszerezni a szükséges iratokat. Őszintén szólva nem gondoltuk volna, hogy idáig eljutunk, és a moszkvai úton kell majd filozofálgatnunk. Mindenesetre 125 000 arany így is összejött, ami fejenként egy Löwe ára. :)
  • VanDaal
    Tiszta nídforszpídet csinálnak már szegény játékból...
  • Master91

amúgy 0:41-nél az a motor hang aaaa
  • hNeo
  • toma77
    Ok, értem. Kösz.
  • Gerifinuccsi
    Su-100on melyik löveget használjam?
  • Master91
    miket ír ilyenkor? :D
  • kisTekila
    Kedvesem
    látod mit jelöltem be:

és az összes többi üzid is így végzi, amíg be nem fejezed a trolkodást, flémkeltést, minuszolgatást.

de hogy kapcsolódjunk a WoT-hoz,
    mi az ingame neved/neveid, mert ott is "barátkoznék" hasonlóan veled
  • Master91
    http://mwreplays.com/
    Regisztrálsz, jó csatádnak a replay fájlát feltöltöd, és az URL linkjét kell kimásolni, úgy osztod meg.

Aki akarja letölti, és meg nézi.
  • Master91
    Ezt baromira várom! De jók lesznek a hangok!
  • toma77
    Mi kell az ilyen típusú csata végi kiíráshoz? Valamilyen mod?
  • rudii
    Repulo tankok...tiszta dodszem...mikor mar azthinne az ember ennel jobban
    nem lehet elbaszni egy jatekot. :ASD :D
  • Maala

A sok szar update helyett azt a rohadt bugot javítanák ki, ami a vége felé van. :-@
  • hellokitty92
    De az. Szabályosan beesik a pálya alá a tank és látszólag kijön onnan, de igazából végig ott marad. Ezért nem tud sebezni sem, mert a pálya alól lőné a tankokat, de a lövés elakad a pályában - ezért robban kicsivel a célpont előtt a földön.

Az az amx is így járhatott. Beakadt valahova és átesett a pályán.
  • Destydeme
    Közben gyorsan beléptem a gammába:
    Ferdi:284/146 battle/win 51%,biztos van ennél jobb stat is:)413kill 81%os hit rating.Nagyon szerettem a puttonytól független.Nem gyors,de a max motorral gyorsan eléri a csúcssebességet.(Elég fürge önmagához képest).
    Isu152:318/172 54%winrate,506 kill 79%os hit rating.
    Ebből az jön le,h az ISU jobb,de a FERDINAND is jó.
    Azt hozzáteszem,az ISU-val az utolsó 20csatám amazing volt,nem is értem..
    5-6 kill/battle csont nélkül és bár nincs bizonyítékom,de folyton 6ost dobtam a kockával.Pusztítottam.
    pl a top:Ami fejben megvan:Malinovka top voltam felül,az ellen a házaknál.2 db Is3 volt az ellen topja.Belőttem az ablakon,1x sem tettem eddig..Is3 ammo rack,(1ik top kész),a másik elindult jobb oldalt..meglőttem ammo rack..Ekkor a saját artyn-k megkérdezte:Do you use nuke?
    Mindkettő td nagyon jó.A Ferdinand világít(nincs rejtőzködése),de van 200mm armor szemből,az Isu jól rejtőzik,cserébe gyenge 90mm,viszont ha megvan a bl10 ágyú és megmutatod az ellennek(sebzéssel),azonnal tisztelni fognak.:)
  • Tessellia
    Ahogy látom karelián majd fel lehet menni egészen a templomhoz a hegyen.
  • Eagle16
    Jó lett. A trailerek mindig jók.
  • csoszi87
    Gratula!
    Szakesz, hogy birkózott meg a gondolattal, hogy kikaptatok?
    Kellemetlen élmény lehetett neki az első veresége.
  • bornofakone
    mekkora komoly az a bug .... :D ilyet de jó is lenne benyomni 5-5 arty-s csatákon akármilyen tankkal :D a tüzijáték meg nem tudom h effekt-e v az is ingame történt :D
  • ropi88
    köszönöm szépen a segítséget. akkor úgy néz ki, hogy Ferdinand lesz ebből ;)