banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Destydeme
    Közben gyorsan beléptem a gammába:
    Ferdi:284/146 battle/win 51%,biztos van ennél jobb stat is:)413kill 81%os hit rating.Nagyon szerettem a puttonytól független.Nem gyors,de a max motorral gyorsan eléri a csúcssebességet.(Elég fürge önmagához képest).
    Isu152:318/172 54%winrate,506 kill 79%os hit rating.
    Ebből az jön le,h az ISU jobb,de a FERDINAND is jó.
    Azt hozzáteszem,az ISU-val az utolsó 20csatám amazing volt,nem is értem..
    5-6 kill/battle csont nélkül és bár nincs bizonyítékom,de folyton 6ost dobtam a kockával.Pusztítottam.
    pl a top:Ami fejben megvan:Malinovka top voltam felül,az ellen a házaknál.2 db Is3 volt az ellen topja.Belőttem az ablakon,1x sem tettem eddig..Is3 ammo rack,(1ik top kész),a másik elindult jobb oldalt..meglőttem ammo rack..Ekkor a saját artyn-k megkérdezte:Do you use nuke?
    Mindkettő td nagyon jó.A Ferdinand világít(nincs rejtőzködése),de van 200mm armor szemből,az Isu jól rejtőzik,cserébe gyenge 90mm,viszont ha megvan a bl10 ágyú és megmutatod az ellennek(sebzéssel),azonnal tisztelni fognak.:)