banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Nazarov77
    PCn nekem se nagyon van, de azért előfordul néha fps esés, főleg wideparkon vettem észre hogy csak azon a mapon kevesebb van.
    De pl laptopról játszhatatlan a játék. PCmbe 3Ghz dual core proci van, laptopba 2,1Ghz. Ez a 0,9Ghz pont a játszhatóság és játszhatatlanság különbsége. Mindent levittem minimumra, még módot is használtam ami több FPSt adott és úgy lett átlag 10-14fps. Mondjuk ez nem akadályozott meg abban, hogy top gunt összehozzak pattonnal XD

Szóval nem égetően sürgős nekem a multi core support mivel úgyis csak PCről tolom, de sokaknak jól jönne akiknek gyengén fut. Meg megvették a bigworld enginet röpke 45 millió dollárért szóval csak megcsinálják már ezt a multi coret.