418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lexlutor #158444 :)) -
Ez hatalmas. NassusXDD
Röviden -
Ah, már megtaláltam (most bezzeg egyből, lol), szóval hasonló lesz, mint oroszoknál az S-51es volt anno a KV-ból.
Igazából engem a mozgékonyság egy tankban jobban érdekel, mint a páncélzat. Azt el tudom fogadni, ha egy tank harci trabant szintű páncélzattal rendelkezik, azt viszont nem, ha a fordulékonysága, mozgékonysága rossz.
Ráadásul szerintem T8as TDként elég sokszor felrak majd T10-es csatákba is, ahol már édesmindegy, mert minden át fog lőni a 200mm-es fronton is.
De majd ha odajutok, kiderül, mit választok, még úgy is csak stug3-nál tartok. (Bár most megtetszettek eléggé a német-amcsi-francia jószágok, felüdülés a szovjetek után, így lassabban haladok a sokkal egyszerre)
A T-44 meg... jó tank, de csak ha fullos motor van rajta. :D Addig kínszenvedés volt 1v1-ben heavyk ellen. T_T -
killbull #158441 Mondja ezt aki napi szinten 30 hsz ből 20 kapásból sírás mert kitalált elvek alapján játszik. :D Legjobb mikor mindenkit hülyének nézel a játékban csak te vagy okos. -
Nazarov77 #158440 Type 62nek csak a hypeja lesz nagy, mindneki be van sózva tőle hogy fúúúúú meg a sírások, hogy minek kell ezt? pl ez: god, why?! Type 62 is T6 :o AMX12 can start to dig it's own grave :( brühühü brühühü
Aztán élesben kb annyira fog zavarni mint egy T5-6os light. -
Ndre77 #158439 Vhol van fent lista az EU serveren várható eventekről? -
Nazarov77 #158438 Jaja nem rossz, kb mint a chaffee ágyúja. -
toma77 #158437 rosszabb -
lexlutor #158436 ..kb mint egy amx12t. -
killbull #158435 -
Tessellia #158434 Az ágyúja egész korrekt T6 szinten. -
Nazarov77 #158433 20 euro túl sok érte, max 15öt ér meg szerintem. -
kissd #158432 Basszus, sikerült elérned, hogy alig várjam, pedig már azt hittem nem fogok semmilyen tankot várni :) Az lb1 az tudtam, hogy kurva jó gun, akkor már csak azt a rohadt 30k-t kell összeszedni :D -
TDantes #158431 Ilyen szabály nincs, de mit nem értesz? Utáljuk az arty-stákat. Ennyi. Aki meg még veri is magát és büszke rá, azt még jobban.
A buzikkal sem az a baj hogy buzik. A baj akkor van, ha nyílt téren rázzák a seggükkek, és örömmel mesélik el hogy kiket kukiztak seggbe a hétvégén.
Ha már arty-zol tennéd magadba, a szobád magányában. Ez van, és nem fog senki meg szeretni. Mégegyszer, az arty-sták közutálatnak örvendnek. Slussz. -
Nazarov77 #158430 Na meg 690 a HPja, egy T10 TD csúnyán néz rá és szétszakad. -
toma77 #158429 elsőre tényleg nem túl meggyőző... -
hellokitty92 #158428 Pontosan, azért van szaggatottan jelölve.
-
Tessellia #158427 Ó, hogy light.. Úgy már mindjárt más a leányzó fekvése. -
Bmsrt #158426 Aktuális Tech-tree. -
Nazarov77 #158425 Type 62 ránézésre nem nagy szám, páncélja szinte semmi, még a leo is viszi szemből és mivel light ezért repül T10es csatába is, scoutra meg nem tudom hogy alkalmas e, mivel 50 a max sebessége, max flankelgetni lehet vele, de T10be az nem valami hatásos.
-
Tessellia #158424 Igen olvastam, no hát majd meglátjuk. Már látom a sok type 62-t ahogy ellepik a T6 csatákat:Ð.. -
Nikosi #158423 Istenkém, nem érted, nem érted. Ha ennyi magyarázatból sem eset le, hogy mit rontottál el a kezdeteknél akkor kész feladom.
Lovagolsz az artista buzizáson. Ez még az átlag itteni fórumozó ingerküszöbét meg sem hatja.
Jobban tennéd amúgy ha niket váltanál és elkezdenéd újra itt a fórumon és mondjuk nem úgy, ahogy most tetted. Mert az az ember aki úgy indít mint te az sajnos itt elkapálta magát. Ráadásul az óvódás árulkodós, feljelentgetős, embereket sem szeretik. De megsúgom a IRL (azaz való életben) sem túlságosan vonzó tulajdonság. Nem lennék a szomszédod, mert mindenért bíróságra, meg rendőrségre járhatnék... -
killbull #158422 Mutass egy szabályt hol van leírva hogy itt nem lehet artys statot belinkelni. Akkor ne hőbörögjön senki ha nem foglaljátok írásba. Ezen elgondolkodhattok ha esetleg kiírjátok nem lenne ilyen többet.Ne is várjátok hogy abba hagyjam mert fogok én még ide pár egyhitelést linkelni az tuti. Szedjetek lónyugtatót ha nem bírjátok a feszültséget. -
setchoo #158421 Na, roppant módon a lényeget vázoltad.
Magam részéről arra kaptam fel a fejem: Mire elég 120mm páncél?
:) Hát nem tartanék előadást.
Köszi, hogy megelöztél. ;) -
Bmsrt #158420 A T-44 (személyes magán vélemény következik!!!)a legjobb T8 med,amivel játszottam eddig(csak pershing nem volt még de már T20-nál járok).
-Jó páncél(tierhez+med-státushoz képest)
-Nagyon fürge(top motorral!)
-Szuper jó medes ágyú(LB-1 ofc)
(csak éld túl a stockot és meghálálja nagyon:)
Igazi flenkelő és falka masina,én megtartottam a T-54 után is.
Itt a Stat vele,hogy nem a levegőbe beszélek. -
Ezt úgy érted, hogy a Ferdinandra csak tiger P-ről lehet majd átmenni?
Kerestem tech tree-t, de sehol sem találtam, tudsz adni egy linket? -
kissd #158418 Köszi, legalább nem szarból lépek fosba :D
Akkor megpróbálom minnél hamarabb átlépni ezt a csodát, de be kell ismernem, hogy már-már m3 lee magasságokba emelkedik, pedig azt hittem annál szarabb nincs :D -
lexlutor #158417 ..pedig nem nyomdahiba. a leirasban:
"The Type 62 is a brand new addition to the EU World of Tanks server." -
hellokitty92 #158416 A tech tree-ben sehol nincs feltüntetve átjárás a 2 td ág közt, úgyhogy szerintem egy elég halvány reménysugár miatt ne szívasd magad a p2-vel feleslegesen, mert nagyon nem dicsérik.:D
Ha még távol van a t8, akkor szerintem várd be a 8.0-ás teszt szervert, próbáld ki mind2-őt és az alapján dönts! Meg hátha kap egy kis buffot a p2 majd. De jp-ről ferdire csak 8.0-ig lesz lehetőséged átmenni, azzal a pöccsel elveszik az átjárást, így jó lenne ha meglenne arra az xp.
A német fanokat előszeretettel fejik meg, valszeg azért nincs átjárás a td ágak közt.:D -
kiskami #158415 Különféle okokból, divat itt bizonyos témákban durva kiszólásokat elereszteni.
Ezeket a helyükön kell kezelni. Szerintem lépj túl rajta, néha van hasznos infó is.
-
Kíváncsi vagyok erre a type 62re
lehet vennék egyet o.o -
Tessellia #158413 érdekes.. -
toma77 #158412 :)
-
lexlutor #158411 type62 eu szerveren?
http://worldoftanks.eu/news/3375-new-giftshop-packages/ -
Tessellia #158410 EU szerón pedig lehet venni 24-től 31-ig Type 62-t. -
toma77 #158409 És nálunk dettó:
http://worldoftanks.eu/news/3375-new-giftshop-packages/ -
Nálunk is lesz 24-31 közt, nyugi. :) -
killbull #158407 Azért arra kíváncsi lennék hogy állnád a sarat a helyemben mikor kb 4. ember ügyeskedik azon hogy tudjon kiútálni innen vagy csak találjon egy pontot rajtad hogy érvényesüljön az ő akarata egy olyan dolog miatt amit itt kb nem több mint 10 ember talált ki. Mégpedig hogy aki nem áll ki a tankjával a másik elé az gerinctelen és homoszexuális. Poén hogy már linkeltem is az adatlapomat és így se esik le nekik mit művelnek. -
Nikosi #158406 Még annyit amúgy, ha nem értenéd az előző hasonlatomat (életkorból fakadóan ugye). Bejössz a fórrumra és frenkizel, hogy jaj milyen nagyon jó vagy s-51-el AP-vel (átlag sebzésed 900). Erre írnak, nagyon harmatos a 900-as meccsenkénti átlag sebzés, és hogy az s-51-et inkább HE-vel kéne használni. De nem te véded a véthetetlent.
A beoszlásokon meg ne csodálkozz. Mikor itt az emberek 80-90%-nak tele van a töke az artykkal, akik egy lövésből teszik tönkre a játékukat. Erre te beírod, hogy milyen frenki s-51-el kilőni egy lövésből egy t32-t, és jaj de fasza volt, meg éljen-éljen. Ez olyan mint bemenni egy bika karámba pirosra festve. Esetleg egy éhes oroszlán bajszát húzgálni.
Én is lőttem már ki GW pantherrel type59-et fullosat egy lövésből mikor full gázon ment. De nem jöttem örömködni ide publikusan, hogy ja de frenki. Sőt elnézést kértem a csávótól és nem hergelem. Tudod ha bemész a gettóba, hogy utálom a büdös nigereket, akkor ne csodálkozz, ha laposra vernek.
De most is nyugodtan szaladjál moderátor bácsihoz, hogy gonosz bácsik cunyákat mondanak, és igenis jöjjön és büntesse meg őket... -
toma77 #158405 jenkiknél Happy Tank Day és akciós Type
http://worldoftanks.com/news/1478-happy-tanks-day/