banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Maala
    Ah, már megtaláltam (most bezzeg egyből, lol), szóval hasonló lesz, mint oroszoknál az S-51es volt anno a KV-ból.

Igazából engem a mozgékonyság egy tankban jobban érdekel, mint a páncélzat. Azt el tudom fogadni, ha egy tank harci trabant szintű páncélzattal rendelkezik, azt viszont nem, ha a fordulékonysága, mozgékonysága rossz.

Ráadásul szerintem T8as TDként elég sokszor felrak majd T10-es csatákba is, ahol már édesmindegy, mert minden át fog lőni a 200mm-es fronton is.

De majd ha odajutok, kiderül, mit választok, még úgy is csak stug3-nál tartok. (Bár most megtetszettek eléggé a német-amcsi-francia jószágok, felüdülés a szovjetek után, így lassabban haladok a sokkal egyszerre)

A T-44 meg... jó tank, de csak ha fullos motor van rajta. :D Addig kínszenvedés volt 1v1-ben heavyk ellen. T_T