banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Nikosi
    Még annyit amúgy, ha nem értenéd az előző hasonlatomat (életkorból fakadóan ugye). Bejössz a fórrumra és frenkizel, hogy jaj milyen nagyon jó vagy s-51-el AP-vel (átlag sebzésed 900). Erre írnak, nagyon harmatos a 900-as meccsenkénti átlag sebzés, és hogy az s-51-et inkább HE-vel kéne használni. De nem te véded a véthetetlent.

A beoszlásokon meg ne csodálkozz. Mikor itt az emberek 80-90%-nak tele van a töke az artykkal, akik egy lövésből teszik tönkre a játékukat. Erre te beírod, hogy milyen frenki s-51-el kilőni egy lövésből egy t32-t, és jaj de fasza volt, meg éljen-éljen. Ez olyan mint bemenni egy bika karámba pirosra festve. Esetleg egy éhes oroszlán bajszát húzgálni.

Én is lőttem már ki GW pantherrel type59-et fullosat egy lövésből mikor full gázon ment. De nem jöttem örömködni ide publikusan, hogy ja de frenki. Sőt elnézést kértem a csávótól és nem hergelem. Tudod ha bemész a gettóba, hogy utálom a büdös nigereket, akkor ne csodálkozz, ha laposra vernek.

De most is nyugodtan szaladjál moderátor bácsihoz, hogy gonosz bácsik cunyákat mondanak, és igenis jöjjön és büntesse meg őket...