418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• TDantes
    Bruhahahahaha...istenem. Próbáld ki. Komolyan. Próbáld ki. Majd megtudod milyen a ARL v39.

Azon felül hogy lassú, papír, van egy púp rajta amit mindenki átlő, iszonyú lassan fordul, az ágyút nem lehet kitéríteni.

Elárulok egy titkot, ha veled szemben áll, mozogj oldalra. Olyan tetű lassú, hogy egy vemhes reumás bálna is lefordulja.

Ja..unfair...basszus mennél vele tíz kört, és a hajad tépnéd. De unfair..istenem!
  • Master91
    És akik pont akkor jönnek vissza, mikor mellette / közelébe vagyok, és lő? :D
    Pont akkor betudtak lépni? Simán kinézem sok pöcsből, hogy belép szépen, azt Alt+Tab és mehet a matyi, néha vissza néz, ha látja gáz van lő 1-2őt. Amúgy matyi, majd win, és jön tisztán 2-3-4-5 k ezüst.
  • zserrbo
    Mennyire unfair rengeteg francia tank Istenem, most is kár volt reménykednem hogy az ARL V39 hátha lepattan 1x, de a faszt. 212-es átütőereje van ennek a köcsög tanknak is és 6-os tank, míg a m36 sluggernek csak 160-as. Ráadásul az arl v39 csöve vagy 1,5x hosszabb mint az egész tank. Eszméletlen, ha tehetném se fizetnék egy centet se a készítőknek annyiszor felhúztak már az ilyenekkel.
  • Mordak
    Eagle16 -nak, és a többieknek akik láttak már AFK top tankot.
    Bocs, nem keresem meg a hozzászólásodat a témával kapcsolatban!

Nos, ezzel kapcsolatban írtam már a WOT-nak is, és elküldem nekik a kért infókat nekik.
    Az a helyzet, hogy a map töltése közben a játék gondol egyet és kilép. Régen is csinált már ilyet, most is, de
    annyiban változott a dolog, hogy már nem tudsz visszalépni abba a csatába! Nem enged be a szerver, és úgy veszi, hogy te kiléptél onnan.
    Más csatába sem tudsz belépni, mert csak a töltő képet látod, és semmit nem tudsz kezdeni. ergó 15 perc f*sz vakarás van...
    Nem tudom mikorra fogják megcsinálni, remélem a kövi patchben igen, mert bosszantó annak is aki nem tudott belépni, nem csak a csapatnak.
    Szóval most nem kell atom noobozni azokat akik állnak a bázison, nem az ő hibájuk.
  • Master91
    http://www.planetwot.com/playerStats/?name=Mester91&d=eu

Utóbbi napokba jóval jobbnak érzem magam, még se akar feljebb mászni az effy-m.

Mi a fenéért? Van egy jó nagy süllyedés a victory ratio-ba, azért lehet?
  • TDantes
    Ferdinánd bácsim volt a bétában, akkor tetszett. Azóta nem tudom változott-e, de tetszett. Szerintem jó TD, és jobb mint a Jagdpanther II TD. Utóbbit átlövi a KV-5, és azért mutat valamit.
  • Master91
    Hívjatok csak mesternek :D

Győzelem!
    Csata: Fisherman's Bay 2012. augusztus 12. 21:24:57
    Jármű: VK 3601 (H)
    Szerzett tapasztalat: 1 123
    Szerzett kredit: 52 530
    Csatában elért Achievement: Mesterlövész, Kiváló Lövész

(ja megint a csíkba vagyok lol, most ultra nagy az ego :D )
  • lammaer
    Rólad nem is gondoltam volna hogy ilyen achievement mániákus vagy :)

Top gun még oké, az teljesítményt jelez, na de az hogy minden tank ki van fejleszve... konzolos vagy e? :)
  • Nazarov77
    Nekem se ártana majd kifejleszteni mert miatta inaktív a medálom hogy ki van fejlesztve minden német tank. Csak előbb T-54 kell utána meg pénz E-50Mre.
  • davidbog
    A Jagdpanther is tetszett. A Jagdpanther II-t választottam volna én is a Ferdinand helyett, ha abban is két töltő lenne. Mivel a JT volt a cél a JP2-ben így esélytelen volt.
    Tervbe van a megvétele, csak előtte ki kell fejlesztenem a JT-n a 12,8 cm Kwk44/2 L/61-et, hogy megkaphassa a top lövegét a JP2. Meg persze magát a JP2-t is ki kell fejleszteni.
  • lammaer
    Nem nyomom rosszul az angolt de ebből egy kukkot se veszek ki. Mondjuk verselemzésből se voltam nagyon jó, tuti ez vmi allegória...
  • Ry0K3N
    Ez kurva nagy :D Offi fórum patton topic.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

"One day, I've meet awesome girl. She was named Pattie.
    She was sooo beautiful, she was also smart and she could do so incredible amazing agile things with her tongue. This was love from the first sight and a great relationship. We were having a great time.

Then some guy called "Patchie" took her away. I was depressed and lonely. Some time passed and I've meet another girl - Pettie.
    Pettie was also beautiful but not so much as the Pattie, she was 'almost' as smart as Pattie and her amazing tongue skills were worse just about 50%...

I was missing so much my old girlfriend... that I've sold... sorry! I've broke up with Pettie and I'm waiting for date with older sister of Pattie...

End of this sad story."
  • Egerwin
    Hamarabb kellett volna ide írnom, mert az írásom óta nagyon jó köröket megyek vele. :)
  • Nazarov77
    Én a ferdinandot nagyon szerettem, rengeteg jó köröm volt vele és volt sok T8as csata is. Mondjuk most hogy kijött a JP2 lehet inkább azt választottam volna a sebesség miatt mivel a ferdi páncélja csak papíron néz ki tök jól.
  • davidbog
    A Jagdpanzer IV nekem is tetszett. Még az is jó mozgékony. Még a 0.7.5 előtt fejlesztettem elitre, hát a csatáim 80%-a tier 6-7 csata volt. Teljesen jó volt, még mindig nem adtam, pedig már JT-nél tartok.

Ellenben a Ferdinand, amit sokan dicsérnek egy borzalom volt. Nem is maga a gép, hanem az MM-je. Alig volt olyan, hogy a felső harmadban voltam. Tier 9-10-es harcjárművek ellen meg már nem sokat ér a 200 mm-es frontpáncélzata. Ha top tank környékén voltam akkor nagyon jó volt. Csak ilyenben ritkán volt részem.

Ha már TD-k akkor abban az USA ág lehet a legnagyobb szívás. A T28, T95 gyakorlatilag nulla. A T28 proto se lehet jobb. De a T30 is egy okádék, azzal már én is játszottam. A 155 mm T7 egy nagy nulla. Olyan nagy a célzási ideje, hogy alig használható. De legalább emellé a harckocsi még jó lomha és papír is. Egy idő után a 120 mm T53-al használtam, úgy csak egy hajszállal jobb.
    Most fejlesztettem ki a T110E4-et. Csupán pár csatám van vele, de az már biztos, hogy nekem nem érte meg. Sokkal jobb mint a T30, de nekem van T110E5-ös harckocsim. Ami mindent jobban tud mint az E4. Szóval kár volt kiadni az E4-ért több mint 7 milliót és 350 csatát végigszenvedni a T30-al.
  • TDantes
    Szerencsére nem mindig tesz be tier 8-ba. Bár azokat nem viszi, de így is jobb mint a francia szardarab.
  • Nazarov77
    Leet szerettem :D
    M5 tényleg szar de az scout azokat nem akartam megemlíteni, ha nézzük azokat akkor a rendes med ágon lévő összes scout szenvedés: M5,38nA, A-20

T28at szintén szerettem, T95el meg csak haverom accán játszottam de tényleg eszembe se jutott, az egy borzalom, tényleg önkínzás volt vele menni. Főleg stock ágyúval míg lánctalpra kellett grindelni.
  • Nazarov77
    Meg azért az eléggé nagy vicc hogy pl a tier 5ös S35 stock ágyúja már jobb a jgpz top ágyújánál. Új MM azért javított a helyzetén meg azért tavaly nyáron mikor toltam a jgpzt jó volt az, fürge volt jó camoval nagy roffal, volt 7 killes vereségem is stb, de azért frusztráló volt T9esek ellen menni, de mondjuk mostani T8asok ellen se mennék vele, azokat se nagyon viszi szemből. A Kv-4et meg 5öt meg kb sehol se viszi.

• Gunslinger
    Amcsiknál nem találtál semmit? M3 Lee, M5 Stuart, T28, T95?
  • Oddball29
    T28 és T95 önkínzás azért. Főleg az utóbbi.
  • Nazarov77
    Azért én jobban érzem magam egy ARL V39ben egy KV-3 ellen mint egy Jagdpanzerben. Az előbbivel legalább zömében át tudom ütni.
  • TDantes
    Megyek Jagdpanzer IV-el, és a francia tier 6-os TD-vel, hát...ég és föld.

A német TD-vel élvezet játszani, a franciával meg...hogy egy klasszikust idézzek mint sajtreszelővel rejszolni.

De tényleg, a Jagdpanzer, jó kis TD. Lehetne kicsit bikább ágyúja, de jó ez így is. Határozottan tudok vele haladni.

A francia, hiába a papíron erősebb ágyú...ez siralmas.
  • Nazarov77
    Mondjuk így gyorsan belegondolva csak a Jagdpanzer IV a vacak, az a baj hogy 7.5 előtti fejjel gondoltam, és az új MMnek kösöznhetően szerintem teljesen korrekt minden. Régen a tier 6os VKkal volt a bajom, hogy semmit se érnek a rövid 88asok T9es csatában de ez megváltozott.

Gyorsan végiggondolva ezek a rossz német tankok amikkel nem fun menni, és általában gyengének érzed maga a tier társaiddal szemben: Jagdpanzer IV, E-100, JP E-100 meg a Maus, ennek a tornyát a T10 TDk röhögve átütik, de még a T9-10es tankok 120 és 122 ágyúi is viszik.
    A többi tank rendben van szerintem.

Oroszoknál a T-43 a vacak, Amcsiknál nem találtam semmit, Franciáknál meg a low tierek.

Összegezve az MM módosítás sokat javított a balanceon, és már csak pár tankon kéne dolgozni hogy jók legyenek.
  • Nazarov77
    Amúgy én csak azt írom, hogy egy két német top tier pont a lényeg, és majdnem az összes T10 ( E-50Mel még nem játszottam úgyhogy azt nem mondom semminek jelenleg ) vacak a többihez képest. Amcsik és oroszok egy szinten vannak egymással erősségben, egyikben ülve se érzem a másikkal szemben hogy hátrányban vagyok. A német T10ekben meg folyton, főleg az E-100ban.

Low tierben is vannak vackok de arról most nincs kedvem írni.
  • Nazarov77
    T110E4nél kerekítve meg van az már 7%is.
  • lammaer
    "Itt azt írta hogy a különbség sokkal kisebb mint 6%."

Attól függ mihez képest.... mondjuk az orosz TDhez képest valóban sokkal kisebb mint 6% :)
    Szóval - bár nem védem a WG-t - valamiért éppen nem az orosz tankok a legjobbak... a T62 még hangyányit rosszabb is mint az E50M.

Szóval a jövőben érdemes meggondolni amikor az emberek leírkálják hogy az orosz tankok az OPok, a németek meg szarok. Ez a statisztika konkrétan mindkét kijelentéssel szembemegy.

• Nazarov77
    az az "el tudom" nem kell oda, utólag átfogalmaztam a szöveget és benne maradt egy fölösleges rész.
  • Kronos79
    Én azt az ARL-t a tornyán lövöm az ágyú mellett. Mindig átüt. Olyan, mint az AMX40 low tierben. Annak is a tornyát kell lőni kis tankkal. :)

pointer: Mi az a másik sárga jelölés az utolsó helyen?
  • Nazarov77
    Ja és mivel a T-44 kialakításra majdnem megegyezik a T-54esekkel ezért tökéletesen működik type 62 modellel, semmi grafikai bug vagy hátrányt nem éreztem, ugyanúgy el tudom át tudom ütni mintha T-44 modellje lenne.

Majd ha ki lesz fejlesztve a T-54 kitörlöm ezt a type módot :D
  • Nazarov77
    Jó ez a Type 62nek álcázott T-44
    free xp nélkül már csak 50k a T-54

• Ytar
    pont mint a Hellcat 90 milise .. a célzókör szélére köpköd állandóan :)
  • toma77
    szeressük a Stugot, jobb mint egy tank...

• Eagle16
    Ez a DCA 45 AC ágyú...nem gyenge. 0,34 papíron de azon belül kb. semmi nem megy középre, szórja alulra meg felülre ész nélkül.

Szerintem először kifejlesztem a 100mm-es ágyút mert amikor bead ilyen 170-180-as sebzéseket attól hülyét kapok.
  • Hassel74
    Ki is szidja a franci vasakat?? :D ARL44-et 5 lövésből nem sikerült sebezni KV-1S-el, 12 méterről :DD
  • Droughert
    Egy jó SP-kör ismét.
    Victory!
    Battle: Prokhorovka 12 August 2012 19:06:13
    Vehicle: T26E4 SuperPershing
    Experience received: 2,290
    Credits received: 129,166
    Battle Achievements: Steel Wall, Confederate
  • pointer4
    Akkor célozz oda, ahova minden első lövéseddel szoktál. :)
  • Tessellia
    Nekem a 180 akárhány csata alatt max 2szer adott 0dmg-et. Úgyhogy szerintem nincs baj a tankkal.
  • Egerwin
    Ez a kv-1s tényleg ekkora fos, vagy csak én vagyok vele béna?
    Legjobb löveg (122 mm D2-5T) és 0 dmg-es penetrációk, de nem ám hébe-hóba, hanem minden második lövésem 0 dmg-et okoz.
    Pedig direkt azért vettem, mert ez egy medium-heavy keverék elvileg jó löveggel, de így felejtős tank lesz.
  • Trucker39
    Nálam inkább a piros szín dominál:

• pointer4
    Nem vagy túl kiegyensúlyozott :D