A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
davidbog #159269 A Jagdpanzer IV nekem is tetszett. Még az is jó mozgékony. Még a 0.7.5 előtt fejlesztettem elitre, hát a csatáim 80%-a tier 6-7 csata volt. Teljesen jó volt, még mindig nem adtam, pedig már JT-nél tartok.
Ellenben a Ferdinand, amit sokan dicsérnek egy borzalom volt. Nem is maga a gép, hanem az MM-je. Alig volt olyan, hogy a felső harmadban voltam. Tier 9-10-es harcjárművek ellen meg már nem sokat ér a 200 mm-es frontpáncélzata. Ha top tank környékén voltam akkor nagyon jó volt. Csak ilyenben ritkán volt részem.
Ha már TD-k akkor abban az USA ág lehet a legnagyobb szívás. A T28, T95 gyakorlatilag nulla. A T28 proto se lehet jobb. De a T30 is egy okádék, azzal már én is játszottam. A 155 mm T7 egy nagy nulla. Olyan nagy a célzási ideje, hogy alig használható. De legalább emellé a harckocsi még jó lomha és papír is. Egy idő után a 120 mm T53-al használtam, úgy csak egy hajszállal jobb.
Most fejlesztettem ki a T110E4-et. Csupán pár csatám van vele, de az már biztos, hogy nekem nem érte meg. Sokkal jobb mint a T30, de nekem van T110E5-ös harckocsim. Ami mindent jobban tud mint az E4. Szóval kár volt kiadni az E4-ért több mint 7 milliót és 350 csatát végigszenvedni a T30-al.