A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Nazarov77 #159261 Mondjuk így gyorsan belegondolva csak a Jagdpanzer IV a vacak, az a baj hogy 7.5 előtti fejjel gondoltam, és az új MMnek kösöznhetően szerintem teljesen korrekt minden. Régen a tier 6os VKkal volt a bajom, hogy semmit se érnek a rövid 88asok T9es csatában de ez megváltozott.
Gyorsan végiggondolva ezek a rossz német tankok amikkel nem fun menni, és általában gyengének érzed maga a tier társaiddal szemben: Jagdpanzer IV, E-100, JP E-100 meg a Maus, ennek a tornyát a T10 TDk röhögve átütik, de még a T9-10es tankok 120 és 122 ágyúi is viszik.
A többi tank rendben van szerintem.
Oroszoknál a T-43 a vacak, Amcsiknál nem találtam semmit, Franciáknál meg a low tierek.
Összegezve az MM módosítás sokat javított a balanceon, és már csak pár tankon kéne dolgozni hogy jók legyenek.