418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
nobodyattis #159602 jah komoly olvastam tegnap gamestar.hu-n -
Nazarov77 #159601 [URL=http://www.gamestar.hu/a-nyugati-kiadok-szerint-olcso-azsiai-cucc-a-world-of-tanks.html]A nyugati kiadók szerint "olcsó, ázsiai cucc" a World of Tanks[/URL] -
rammstein11 #159600 Üdv :)
Egyrészt arra, másrészt nem igen tudok sebezni senkit. Amikor VII-es volt, ez nem is nagyon zavart, de azért egy Pershingről így folyamatosan lepattan a lövedék...
A frissítés óta 3x volt vele olyan csatám, hogy 20 ezer felett kaptam a csatáért. Ebből az egyik a kód miatti prémmel sikerült :)
-
Tegnap elég jól kihasználtam az egy napi prémet. 
Panther II megvéve.(kellett kb.13-18K XP)
E-75 megvéve (kellett 30k XP+ 26-27K farmolva, új torony megvan, lánc freeből)
Jagdpanther(kb.30K XP farmolva)
Jól indult a nap, csak aztán kezdtem belefáradni és nem hoztam a köröket, ezért 0,28%-cal romlott a Win ratiom. Majd feltornászom, szép lassan.
E-75-re mi a taktika? Most rajta van a KT legjobb ágyúja, de kevésnek érzem Tier X-be. Ha egyenesen szembe jön egy IS-4/7 akkor már dobom a keresztet, míg ha az ellenség oldalába tudok kerülni, átlövöm őket. Van valami taktika ezzel a monstrummal, hogy miként próbáljak vele játszani? -
hellokitty92 #159598 Egy kis érdekesség. Fake/fan made lehet, de eltrafálta a 263-at top td-ként... igaz t9-nek.
-
Nazarov77 #159597 Ez meg a su-122-54 lesz csak elöl felépítményes. -
akkor nem lesz az egész ág hátsó torony felépítményes? -
Akkor ezért nem akarták kiadni ezt a formát német TD-nek. Ha jól emlékszem vmelyik nagyon hasonlóan nézett volna ki. -
VanDaal #159594 Orosz JP. -
Nazarov77 #159593 Su-122-44 valahogy így fog kinézni:
-
VanDaal #159592 Az ilyeneket sajnos már volt időm megszokni :)
Az IS-4 tier10-esítése óta nagyon megugrott a számuk. Akkor nagyon sokan jutottak top tankhoz, szinte 0 tapasztalattal és játéktudással... -
Kubukli #159591 Amitől én mostanában a falnak megyek: az a képeken is látható 4k csatás 660 eff értékű IS-7 valamint a 10k csatás 770 eff értékű IS-4 tulajok.
Velük szemben általában ott figyel az ellen 1100+ játékosa.
Na ők az igazi csapás nem az ellenfél... -
VanDaal #159590 Éjjel már nem volt kedvem többet postolni, de jöjjön most még két további remek az MM tündökléséből!
Régen nagyjából egyformán voltak elosztva (elméletben) legalább a top tierek, és az artyk. Aztán jött az az idő, mikor "néha" valamelyik csapatnak eggyel több jutott egyikből-másikból.
Most már ott tartunk, hogy az oldalanként 2-vel több tier10-et és 2-vel több artyt titulálják balansznak.
Ráadásul mindez közvetlenül egymás utáni csatákban történt:
-
minap himmelsen encounter mód volt, hátba támadtam a kis t20al a hegyen az ellenfeleket, elkezdem lőni az m4et meg a jp-t, egyszercsak elkezdenek felém gurulni 3an xD nem annyira papír vacak az, jó az ágyúja(jó, a t20at ki nem lövi át....) és alig tudtam sebezni, csak az alsó padlólemezt :D jól megszívtam de nyertünk -
Jó az a papír vacak, amennyire tartottam tőle .... nos az egyik kedvenc tankom lett :) -
Greenscape kollegaval porogtunk.
Victory!
Battle: Cliff 14 August 2012 03:27:00
Vehicle: AMX M4(1945)
Experience received: 2,456 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 30,136 (compensation for damage caused by allies: 580)
Battle Achievements: Sniper, Sharpshooter, Mastery Badge: "Ace Tanker"
Papir vacak... :) -
VanDaal #159586 Ilyen szintű csapatok jönnek sorban...
Védekezés = átadni minden stratégiailag fontos pozíciót az ellenségnek, és álljunk be a sarokba, egykupacban, mint az idióták.
-
germanfield #159585 Megnyugtatlak, ha az MM betesz szopóágra teljesen mindegy mikor mész. -
VanDaal #159584 Én már nem tudom, mikor lenne érdemes játszanom... megint napok óta szopóágon vagyok.
Gondoltam szerencsét próbálok, de most is az megy, mint egész nap. 3:15, 4:15 meg hasonló eredményekkel bukjuk még a 70% körüli győzelmi esélyű csatákat is. ARL-lel folyamatosan legalulra pakol t8 csatákban, felül meg valami epikus noob prémtankban. Ez a mai menü...
Napközben M103-mal mentem, de azzal sem volt szerencsém. Az egyik kedvenc tankom volt, de csak sikerült végül tönkretenniük azt is.
7.5 óta már azt sem tudom, milyen top tanknak lenni vele. A statom olyan tempóban romlik, hogy szinte sírhatnékom van tőle. Folyamatosan olyan csatákba szór, ahol 6-7 tier10 van oldalanként és 4-5 nagy arty. Nyílt pályákon az arty csap szét, zárton meg az 1k körül sebző TD-k, amiknek max 2 lövés vagyok. Ezalatt lövök kb 3-at én is, amiből egy mellémegy, egy pattan, egy meg penetration 0 sebzéses...
Aztán jönnek a 300 xp-s vereségek sorban. Már komolyan kezdem azt hinni, hogy én felejtettem el játszani, mert az utóbbi napokban nem sok sikerélménnyel jutalmazott meg a játék. -
TDantes #159583 Pedig van akinek kimondttan kedvence volt a KV-4. Bár szerintem ez már perverzió. Iszonyú vacak volt szerintem is. -
Az amx 40 ehhez képest egy pénz csinálógép, egy aranybánya!
Bakker ilyet még nem bas...tam! Mennem kell pár kört néha a csörcsillel hogy kompenzáljam amit elbukik a kv4! Toltam már egy-két tankkal a játékban de idáig ez a legszarabb! Tier 5-ben egész jó volna, de tier 8-ban?
Szinte bármelyik tank, még a kissebbek is megeszik reggelire és ezzel a szar ágyújával mit kezdjek egy is 4 vagy is 3 vagy e-100 vagy e-75 vagy még sorolhatnám hogy mi ellen? Fúú...szétfikáztam már ma ezt a szart de megérdemli mert nagyon gáz! Csak egy fajta harcmodor lehetséges vele, ha bebújok a többiek közé és mint az árnyék megyek velük és pukkongatok!
-
toma77 #159581 napi duplát összehozta a csapat...mára elég volt belőle
szörnyű AMX 40 érzésem van -
Ha mazoista vagy,akkor kifejezetten ajánlom:DDDD -
lammaer #159579 Írjad. Pillanatok alatt ki is repül :) -
Drága barátom...hosszú lesz az út nekünk az ST-I ig úgy érzem!
-
Tyű! Akkor nem is akarok sztem!
-
TDantes #159576 Aha, mondjuk most akartam beírni hogy csináltam 6000 xp-s kört...prém nélkül
Ügye beírhatom?
-
lammaer #159575 Alapvetően hála az égnek nagyon kevés disznóság volt eddig. Nem lesz itt baj, ha vki nagyon hazudni akar itt a fórumon még könnyeben megtehette. Néha tévedni meg emberi dolog... -
toma77 #159574 aha, értem már miről beszélsz... -
Fos??? Akkor még biztosan nem játszottál a JagdPzrE100-zal:DDDD -
Wasp91 #159572 Velem történt csak ilyen hogy belövöm a ajándék prem kódot és látszólag elfogadja, de nem történt semmi.
Se 1 nap prem, se gold kiegészítők.
-
coffer #159571 Igazából ez egy egészséges versengés kellene, hogy legyen. Talán az időmérő edzéshez tudnám hasonlítani, amikor csak az az egy kör számít, ami a legjobban sikerült.
Sőt, néha nem is az számít, hogy te legyél az első abban a listában, csak hogy megelőzted az egyik haverodat, öcsédet, unokatesódat.. tehát farokméregetés :D -
Ehh..ez egy rakás fos!!! Még a duplázót sem tudtam vele megcsinálni baszki!
Nem tudom mit kéne vele csinálni? Bebújok vele egy bozótba úgy hátha túlél egy csatát!
-
TDantes #159569 Oké, de mondom nem engem kell meggyőznöd, nem én mondtam hogy hm ezek az vagy azok az eredmények csalások.
Csak előre vetítettem ,hogy mit mondhatnak mások.
Ezt az eredmény dolgot nagyon túlértékelik. Az biztos hogy van olyan aki attól érzi magát valakinek hogy hamis eredményt írkálna be, de sok olyan is van, aki azt hiszi ő Michal Wittman reinkarnációja, és nehogy már valaki jobbat menjen nála, az biztos valami csalás. -
lammaer #159568 Úgy tűnik hogy az 1-2 nap az mostmár a múlté. Sztem le is veszem a feliratot, alapvetően nem látom értelmét a nagy törölgetésnek. -
coffer #159567 Hello TDantes,
Megértem a kétkedésedet, a képet csak azért linkeltem be, mert azon látszik, hogy pl 11 kilövés volt abban a csatában. Nem meggyőzni szeretnélek. Örülök, hogy vannak akik nézik ezeket az eredményeket és kétkednek ha kell.
Köszi Lammaer a javítást és még1szer bocsi. Azt hittem, már nem lesznek szerkesztve az adatok, mert ez a dolog csak tesztüzemben fut, a bevitt adatok éles induláskor (1-2 napon belül) törölve lesznek. -
Köszi a korrekt választ!
-
Juhasz27 #159565 8.0-ban jönnek azok a festések amik +5%-ot ad a rejtőzködéshez,a jelenlegiek nem tartoznak bele. -
davidbog #159564 A többi tier 8-as heavyhez képest csak a credit eltüntetésére jó. De arra nagyon. A leggyengébb tier 8-as nehéz harckocsi. Asszem nekem 120 csata után 48% volt a win ratio-m vele. 58%-os win ratioval fejeztem be 356 csata után. Meg lehet szokni és ha normális csapatokat kapsz akkor bőven elérhető vele az 55%. Csak ne maradj egyedül, legyen melletted csapattárs aki segíthet.
Az ST-I sokkal jobb. De csak akkor érdemes nekiállni, ha a 122 mm BL-9 löveg megvan, vagy van rá free xp-d. A 122 mm D-25T löveggel jobb ha elfelejted.
Az ST-I az egyik legjobb tier 9-es nehéz harckocsi az E-75 és az M103 mellett. Lassabban fordul és a gyorsulása is elmarad azonos szintű társaitól. De a páncélzata jó, azon a szinten csak az E-75 jobb, az is csak szemből. A 122 mm M-62T2 löveg elfogadható. Mivel az ST-I-en 3,4 másodperc a célzási ideje nem lesz egy nagy durranás. -
Heló sorstárs!
Ha esetleg neked bejönne a vas kérlek jelezd! Kíváncsi leszek nagyon!