A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
VanDaal #159584 Én már nem tudom, mikor lenne érdemes játszanom... megint napok óta szopóágon vagyok.
Gondoltam szerencsét próbálok, de most is az megy, mint egész nap. 3:15, 4:15 meg hasonló eredményekkel bukjuk még a 70% körüli győzelmi esélyű csatákat is. ARL-lel folyamatosan legalulra pakol t8 csatákban, felül meg valami epikus noob prémtankban. Ez a mai menü...
Napközben M103-mal mentem, de azzal sem volt szerencsém. Az egyik kedvenc tankom volt, de csak sikerült végül tönkretenniük azt is.
7.5 óta már azt sem tudom, milyen top tanknak lenni vele. A statom olyan tempóban romlik, hogy szinte sírhatnékom van tőle. Folyamatosan olyan csatákba szór, ahol 6-7 tier10 van oldalanként és 4-5 nagy arty. Nyílt pályákon az arty csap szét, zárton meg az 1k körül sebző TD-k, amiknek max 2 lövés vagyok. Ezalatt lövök kb 3-at én is, amiből egy mellémegy, egy pattan, egy meg penetration 0 sebzéses...
Aztán jönnek a 300 xp-s vereségek sorban. Már komolyan kezdem azt hinni, hogy én felejtettem el játszani, mert az utóbbi napokban nem sok sikerélménnyel jutalmazott meg a játék.