418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• FosTalicskaa
    Szerintem is vicc kategória, mint egy objektív elemzés. "~Fujj, németek... fujj!".
    Elemzésbe nem is érdemes belemenni, mert egyszerűen a legtöbb következtetés hibás, egyes típusok hátrányait messze eltúlozod... na mindegy, nem akarok belemenni, mert a megrögzött németgyűlölőkre úgysem lehet észérvekkel hatni, csakúgy mint a német fanatikusokra sem. ;)
  • hellokitty92
    Csak a mk I-re volt jellemző, mivel ott úszóporlasztós megoldást alkalmaztak. A mk II-nél, ha jól emlékszem már sikerült kiküszöbőlni a tervezőknek ezt a hátrányt.

Ha mégsem, akkor se szenvedett hátrányt. Mivel az angliai csata kezdetén standartnak számító E-4-es messzer szintén nem kapott negatív gyorsulás közben üzemanyagot és ha jól emlékszem, ez az egész emil szériára igaz volt, csak a picit későbbi Friedrich szériánál oldották meg.
  • killbull
    Van már valami infó 8.0 ban mit buffolnak IS7 en?
  • TDantes
    Nem fogok veled vitatkozni, és látom hogy értő olvasás nem megy.
  • Sippie
    úgy értettem hogy a "németek mindennél jobbak voltak" írásokat figurázod-e ki. Megmondom őszintén nem tudom mitől jobb mint az a verzió, a tied szimplán egy libsi ponyvatörténész írásnak tűnik.

"Abba viszont megint nem megyek bele, hogy von Braun, mint ember milyen lehetett, hiszen kiszolgálta a náci rendszert, a gyárakban ahol az általa tervezett fegyverek készültek, elhurcolt ártatlanok dolgoztak rabszolgaként…"
    Ez aztán bele illik egy technikai összehasonlító írásba, persze még szerencse hogy nem mentél bele :P

Az is érdekes hogy lehet összehasonlítani az 500+ légigyőzelmet elérő Me-262-est a harci körülmények között be sem vetett angol és amerikai típusokkal
    Van még benne egy két érdekes dolog, de végülis ellenoldalnak tökéletes, ha ettől neked jobb, de komolyan venni ugyanúgy nem lehet :P
  • TDantes
    Ja. Meg van az IS4. Prém nélkül eljutottam ideáig. Ügyi vagyok?
  • TDantes
    Szarkasztikus. A németek mind zseniálisak, legyőzhetetlenek, csodálatosak, magasan fejlettek, tökéletesek, mindenek felett állók voltak. A németek már akkor űrhajóval jártak amikor az oroszok még szekérrel.
  • pirdi
    Szerintem a legenda terjesztésében a szövetségesek is nagy szerepet vállaltak, mondván: " A német Tigrisek legyőzhetetlenek, de mi mégis legyőztük őket!"-(mert mi vagyunk az amerikai eksön híró)
  • sikora
    1 hete sikerrel elvonón a wot-tól, azért ide még be-be nézek
  • Sippie
    ez egyébként szarkasztikus írás akar lenni, vagy teljesen komoly?
  • TDantes
    Sok mindent kihagytam, hisz könyvtárakat lehet ezzel kapcsolatban megtölteni. Mindössze csak a legendáktól függetlenül akartam írni. Egyébként már hónapokkal ezelőtt megírtam, csak az eredeti helyén töröltem az írást, de valaki mondta tartsam meg, így átköltöztettem, és akkor egye-fene megmutatom itt is.
  • pirdi
    Grat, jó írás, de ettől még német fun vagyok.:)
  • R3nton
    2 találat a t-92-től :D
  • Attiska
    Hát valahol itt is az van, mint a Fardinand bácsinál. Más a papír, és más a valóság. Én mostanában nem is nagyon megyek a T-25-el, mert csak kínlódás a KV-k ellen.
  • lexlutor
    ..a sebessege jo, eleg gyors, de nem fordulekony. illetve a pancelja csak disz. hiaba dontott latvanyosan, semmi nem pattan rola.
  • Attiska
    A t-25-é tényleg nem egy nagy durranás, átlagban 90-100 körül sebez, és szeret pattogni. Az MM általában az alsó harmadba pakol, nem valami élvezetes a játék vele.
  • Nazarov77
    T-25 ágyúját nem mondanám borzasztó gyengének, 116 pen az teljesen korrekt, a panzer 3/4nek és T-34nek kisebb az átütése.
  • Attiska
    Valamint ott vannak a különböző magassági teljesítménynövelő eszközök (GM-1, stb.). A Bf109 E7/Z-ben már volt GM-1, ha jól emlékszem valamikor '40 telén jött ki ez az alváltozat.
  • VanDaal
    Ezzel a holnapi akcióval sikerült kísértésbe ejteniük.

Eljátszottam a gondolattal, hogy vehetnék egy T-25-öt, vagy egy Matildát. De az ágyúja borzasztó gyengének tűnik mindkettőnek. Főleg, hogy tier7-ig mennek.
    Aki játszott valamelyikkel mostanság, a 7.5-ös patch óta, elmondaná, hogy mennyire kegyes velük az MM? Illetve, hogy a gyakorlatban is olyan gyenge az ágyújuk, mint amennyire annak tűnik az adatok alapján?

Más:
    Ezt a kérdést tegnap tettem fel, de azóta nem érkezett még rá válasz. Megpróbálkozok vele ismét, hátha ezúttal nagyobb sikerrel járok :)

Szerintetek az mennyire vehető biztosra, hogy az ARL-nél fog kettéválni a francia heavy ág, illetve hogy az AMX 40-ből fog indulni a 2. med ág?
    Arra gondoltam, hogy előre dolgozok kicsit, és nekiállok xp-t gyűjteni velük, de feleslegesen nem szívesen tenném...
    Azt lehet tudni, hogy ezeknek a tankoknak várhatóan hány fős lesz majd a személyzete?
  • Attiska
    A Bf109E-Spitfire Mk. II összehasonlításból kihagytál valamit, ha már szóba hoztad a motorokat. A keverékképzés kimaradt, márpedig ez elég lényeges dolog. A DB motoroknál mechanikus befecskendezés volt, míg az RR-nél karburátor (még a kései, háború végi példányoknál is). A karburátoros gépekkel bizonyos, negatív G terheléssel járó manővereket nem volt olyan egyszerű kivitelezni, mert a nehézségi gyorsulás az úszóházból kiszorította abenzint, és leállt a motor. Ebből a szempontból a német hagyományos repülőgépmotor ipar fejlettebb volt.
  • TDantes
    Mivel időről időre felmerül hogy -de a németek a valóságban sokkal fejlettebbek voltak mint a játékban mert a legyőzhetetlen tigris meg a sugárhajtású repülő- téma ezért hát van itt egy kis írás, ez ügyben.

De rerum Natura

Saját szerzemény, nem vagyok szakértő, tehát a tévedés jogát fenntartom, ha tévedtem tessék elnézni. Csak áldozni akartam pár betűt a -de a németek a valóságban sokkal feljettebbek voltak minta ...- dolognak.
  • nobodyattis

450 tonna acél :)
  • virkir
    Ez csak szerintem megint egy tök értelmetlen lépés? Ha nem a D54 elé rakják hagy szíjjon a júzer még többet.
    A D54 egy elég jó ágyú lenne ha... kicsit pontosabb lenne és gyorsabban célozna. Az átütése jó, a sebzése elfogadható.
    Olyan lesz mint az ISU-n a BL-9C, ott van de ember nem fejleszti ki meg nem használja.
  • Nazarov77
    az biztos :D
    De azt nem írta hogy elveszik a jelenlegit, mert azt mondja hogy teljesen új ágyú amit ki kell fejleszteni szóval lehet egy alternatíva lesz.
  • szabii98
    tuvok hogy fog örülni :D:D
  • mijki
    A következő eventet kihasználva vennék pár modult. Valaki elmondani hogy mi az ajánlott felszerelés:
    1, E-75-re?
    2, Jagdpanther-re?
    3, AMX 13/75-re?
    4, SU-85-re?
  • MuldR
    Hat, csak nekem jott be a 8as :)
  • Nazarov77
    T-54 kap egy új ágyút:

Hi Overlord,

in 8.0 T-54 should get a new gun:
    1) it will replace current top gun - 100 mm D-54?
    2) what characteristics of gun will be modified?

It's going to be D-10Т2S if I remeber right, totally new gun that will have to unlocked.
  • Nazarov77
    De jó hogy nem vettem meg a rammert meg célzásgyorsítót su-100ba meg ARL V39be még. Most nyugodtan megvehetem és ha eladom őket majd később vételáron adom el úgyhogy holnap bevásárolok :D
  • Epherandes
    Úgy néz ki az Opera nem akart megbékülni a linkkel, mert letiltotta a francba. Nem baj, csak egy kis szenvedér és hányinger az IE-től és lent is van már. Azért köszönöm.
  • Tessellia
    Jeee 50% off a felszerelésekből!
  • eott
    Na végre!

spec

From 17th August at 07:30 CEST (05:30 GMT) until 21st August at 7:00 CEST (05:00 GMT), you will be able to enjoy the following bonuses in the game:
    50% discount on purchase of the following German SPGs:
    Tier II Wespe
    Tier II Sturmpanzer I Bison
    Tier III Sturmpanzer II
    Tier IV Grille
    Tier V Hummel
    Tier VI GW Panther

gamescom is in Germany, so celebrate everything German by raining death from afar!
    150% credit income with the following tanks:
    French tier V heavy tank BDR G1B
    German tier VII heavy tank PzKpfw VI Tiger
    French tier VII heavy tank AMX M4 (1945)
    American tier VII medium tank T20
    Soviet tier VII heavy tank IS

Trying to save up enough credits to advance to tier VIII? Here’s your chance!
    50% discount on premium consumables

Treat your crew to chocolate and coffee for less!
    50% discount on purchase of the following premium vehicles:
    German tier V medium tank T-25
    Soviet tier V medium tank Matilda

Start earning credits at a faster rate with these premium vehicles.
    x3 experience in the first victory of the day

We know you always love this bonus! Can you beat your personal high score?
    50% on all equipment!
  • Oddball29

Van magyar felirat.
  • brasco84
    Serb-ék mennek bulizni egy UAZ-zal, vagy valami tankkal :D orosz gyökerek :D
  • TDantes
    Na megint lelettem noob-ozva. Most azért, mert sérült t6-os francia TD-vel nem támadtam meg egymagam egy 100%-on lévő tier 6-os med-et.

Az nem baj, hogy jó esetben egyszer tudok rálőni, és aztán körbe táncol, és esélyem nincs utána forogni...de akkor is. Támadjam meg...

Persze olyan noob-oz le, aki egy kört sem ment TD-vel, és 635 eff-el rendelkezik...de miért nem.
  • virkir
    A második letöltő link az simán megy.
    De itt van, hogy ne kelljen keresgélned.
  • Tessellia
    Így mulat egy magyar.. .. izé.. belorusz úr!
  • Epherandes
    Nem teljesen így gondoltam. Csak megkérdeztem, hogy van-e itt valaki aki ismeri ezt a célkeresztet konkrétan, esetleg tud hozzá rendes linket. (7.2-es peccsel játszottam már 6.4-re szerkesztett célkereszttel)
  • Szpecnyaz
    Egyértelmű hogy a 6-os
    Oddball: Látom neked is kedvenceid a Tom Clancy könyvek. A Hunt for the Red October nekem is a kedvencem filmben és könyvben is. A Red Storm Rising dettó, még mindig reménykedek benne hogy 1x készül belőle film, vagy legalább egy 10 részes sorozat (olyan Band of Brothers mintára) :D.
  • Oddball29
    Amúgy erre megy el a prémiumosok pénze.