banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• VanDaal
    Ezzel a holnapi akcióval sikerült kísértésbe ejteniük.

Eljátszottam a gondolattal, hogy vehetnék egy T-25-öt, vagy egy Matildát. De az ágyúja borzasztó gyengének tűnik mindkettőnek. Főleg, hogy tier7-ig mennek.
    Aki játszott valamelyikkel mostanság, a 7.5-ös patch óta, elmondaná, hogy mennyire kegyes velük az MM? Illetve, hogy a gyakorlatban is olyan gyenge az ágyújuk, mint amennyire annak tűnik az adatok alapján?

Más:
    Ezt a kérdést tegnap tettem fel, de azóta nem érkezett még rá válasz. Megpróbálkozok vele ismét, hátha ezúttal nagyobb sikerrel járok :)

Szerintetek az mennyire vehető biztosra, hogy az ARL-nél fog kettéválni a francia heavy ág, illetve hogy az AMX 40-ből fog indulni a 2. med ág?
    Arra gondoltam, hogy előre dolgozok kicsit, és nekiállok xp-t gyűjteni velük, de feleslegesen nem szívesen tenném...
    Azt lehet tudni, hogy ezeknek a tankoknak várhatóan hány fős lesz majd a személyzete?