418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
kiskami #160363 Persze. Az is jó. Az első csatára. -
Nazarov77 #160362 Viszont most 3x xp van szóval érdemes kihasználni. -
kiskami #160361 A kódot 23-ig lehet felhasználni. Én nem feltétlenül a legelején dobnám be a +50% xp/kredit lehetőséget egy napra, hanem néhány T-vel feljebb, ahol lelassul a fejlődés. -
Gozika75 #160360 Köszi mindenkinek. Akkor restart és kód... A ping meg tényleg magas most... -
Hassel74 #160359 Juj, ezt benéztem, figyelmetlen voltam... -
Nem. Ha eddig NA szerveren voltál akkor hiába töltöd le az EU klienst, azzal EU szerveren fogsz tier 1-es tankokkal nulláról indulni. -
Nazarov77 #160357 Nem. NA és EU két különböző szerver, majd a pingből is látni fogod. Tiszta lappal fogsz kezdeni EUn, 0ról indulsz. A kódot aktiváld majd be amit mondtam. -
Gozika75 #160356 Az EU-s kliens, akkor ugyanarra a szerverre jelentkezik fel? Akkor jó. :) -
Nazarov77 #160355 De elölről kell kezdenie ha US szervert abbahagyja és EUra akar jönni. -
Nazarov77 #160354 Aktiváld be a HAPPYTANKSDAY kódot az EU accodra majd, kapsz 1 nap prémet meg consumeablekat amiket szerintem adj el mert 250k pénzt szerezhetsz ami kezdésből elég jó. -
Hassel74 #160353 Nem veszik el semmi. :) A statodad a szerver tárolja. -
Gozika75 #160352 Igen, ezt gyanítottam... Nem EU-s szerverre megy fel. A .com-os honlapot nyitja meg a program.
Köszönöm mindenkinek, megy az újratelepítés. Csak sajnálom, hogy elvész minden... -
Droughert #160351 http://wotinfo.try.hu/ addons fül alatt megtalálod a javított magyar szinkront, hogy ez mennyiben más mint a korábbi azt nem tudom, mert soha nem használtam őket. -
virkir #160350 Két lehetőséged van.
1. Letörlöd az egész játékot majd ellátogatsz a http://worldoftanks.eu/ oldalra, itt regisztrálsz újra, letöltöd és telepíted az EU klienst, majd a lanucher-el indítva a játékot fent a kis zászlót lenyitva átállítod a nyelvet magyarra és kezded elölről a játékot. Mivel ha nem találod sehol akkor eddig nem az EU szerverre vagy regisztrálva.
2. Keresel valahol magyarítást az US klienshez. Ne kérdez hol mert EU-st játszok angolul. -
Nazarov77 #160349 Launcher ben a wot logó alatt van egy kis zászlócska, alapból angol van, arra rányomsz és lejön egy kis menü a választható nyelvekről és ott kikeresed a magyart.
Szinkron is van én egy videóban láttam de borzalmas azt nem ajánlom. -
Gozika75 #160348 Sziasztok!
Pár napja kezdtem el játszani a játékkal.
Egy kérdésem lenne: hogy lehet magyarítani a programot, mert a nyelvek között nem találok ilyen lehetőséget. Magyar szöveg, magyar hang?
Tutira ezerszer leírtátok már, de nincs kedvem, végigolvasni mind a 160000 hozzászólást...
Esetleg magyar nyelvű leírás hozzá? -
A ruszki doktrina mindig is a mennyisegre epult, a minoseg huszadrangu volt. A "legendas" T-34 feneke, finom kidolgozas, oszzeillesztesek, mestermunka:
Mivel optimista becslesek szerint egy het elettartamot terveztek ennek a tanknak, nem nagyon foglalkoztak a reszletekkel. A hatso lemezt valahogy odakalapaltak... :D A gyenge kikepzesben reszesult katonakat hajtottak a feletteseik a vagohidra, oriasi vesztesegeket szenvedtek. Aki meg vissza mert vonulni azt kivegezte az NKVD (SerB meg a tobbi developer imadott hosei).
-
johnibyg #160346 Rakd sebességbe az agyad, mielőbb beszélni kezdesz. dederigabor egyik írására reagáltam hogy nem csoda, hogy az M1A1-esek lenyomták a T-72-eseket...
Jah, és én nem a játékbéli M4A1 Shermanra gondoltam, hanem az M1A1 Abramsra, de ne zavarjon (am Leo 2-párti vagyok)
dederigabor: ugyan a T-80 és T-64 fejlettebb, mint a T-72, de akkor is sokkal gyengébbek, mint a nyugatiak, de arra, amire tervezték, amit kell állnia, arra megfelel, hiszen Szibériában a mocsárban nem menne gyorsan az M1
Igazad van, hogy jó, hogy nem mérkőztek meg rendesen, viszont se 91-ben, sem 93-ban nem tudott totálra kinyírni T72-es egy M1-est sem. Volt, hogy 100méter távból lőtték egymást, de úgysem ment az irakiaknak. Ennyit jelent a Cobham-páncél... -
Wasp91 #160345 Többi accod letiltották már a modik?
-
dederigabor #160344 persze, hogy nem felelnek meg a leonak, de nem is az volt a feladatuk. amúgy a t-72 egy szar példa volt részemről, hiszen az egy gagyi exportharckocsi:) A T-64, T-80 vonal egy kicsit keményebb, de ez még mindig arra való, hogy tömegben lenyomja a leot meg az M1a2-t és társait. ( persze csak ha sikerül) Mivel a valóságban sehol sem ütköztek meg "normál körülmények között" szerintem jobb is csak így elmélkedni az eredményességről:) gondolom a nyugati tch.nek egy lövés-egy tank, a ruszkinak meg talán 1.5-2-es átlag. ( de persze voltak is annyian) -
Nézd meg hogy az alap M4A1 páncélvédelme egy nagy kalap szar de ezt ugyan így elmondhatod a játékban is az összes tankról nem érdekes hasonlóság hát akkor miért várnád el hogy a T-72 alapmodelje amit a 60-as években terveztek jobb legyen.
Egy modernizált T-72MP van olyan jó sőt jobb is mint egy alap amcsi de ezek meg se közelítik a leo2-es torony védelmét ami 1700mm RHA-nak felel meg. -
magyi76 #160342 igen tudsz kuldeni, de csak olyant amit penzert veszel...
megnyitod a Wot fooldalat ha nem vagy bejelentkezve az accodba akkor belepsz, majd jobb oldalon fent a nevedre kattintasz es a gift shopra katt...kivalaszt a kuldendo tankot es eszeruen kitoltod az adatokat...de ezek prem tankok, masmilyent nem tudsz kuldeni. -
lammaer #160341 Gift shopban, de csak rendes pénzért különféle prémium tankokat. Sima tankokat nem lehet. -
traktoros1 #160340 Sziasztok valaki tudna abban segíteni h tankot tudunk egymásnak küldeni???? és ha igen azt is hogy kell?????
előre is köszi a választ!!! -
dederigabor #160339 Bocsi a nevet valóban elírtam(sry) de a többit attól még Fenntartom. Szerintem is a Fw-190 volt a legjobb vadász/bombázó a németeknél, de sajna a P-51-d jobb volt:( Igaz Hartmann 109-el lett a csúcs:) -
Oddball29 #160338 Ha a Ta-152 amerikai megfelelőjét keresitek, nézzétek az XP-72-őt, kb. ugyanarra építették. -
A Ta-152 tervezőjének a neve: Kurt Waldemar Tank -
atee73 #160336 2 profilja van -
dederigabor #160335 Kubikli: A legjobb talán csak a legnagyobb sebességet és csúcsmagasságot jelentette. Tudom, hogy Dr. Than lőszer nélkül szétalázta a P-51-eket, de szerintem akkor is a Yenkik a jobbak:) ( ja meg a Baltimor Rawenes ) A Ta-152 kiczit a későbbi szovjet pontvédelmi rendszer idézi ( mig-21, 25,31 ) a P-51- meg egy kicsit a mai modern ámerikai, "hosszú távú" vadászgépeket.
johnybyg: tudom, hogy ellentétes koncepció, hiszen a két világrend hadserege is az volt. A ruszkik a sorozott tömeghadsereget alkalmazták, ezért "kicsit" egyszerűbb volt a technika:)A T-72 és társai védelmében csak azt akartam írni, hogy általában ( mindig ) képzettebb ellenfél ellen küzdöttek és szarabb felszereléssel. ( Iraq 91' szar T-72 a fentiek ellen) Ettől függetlenül a ruszkik se, 1vs1-be szánták a Leo2 vagy az M1 variánsok ellen. Minden tekintetben szarabb tank, de tudod a mennyiség már önmagában minőség:)) Szerintem nem véletlenül fejlesztették a nyugatiak az A-10 meg az AH-64-t, meg a HOT és és TOW-ot. Szerintem tényleg féltek a ruszki medektől. És tényleg félelmetes, hogy egy 40t jármű 70-80 km/h-val halad jó terepen. ( ja és ne felejtsd el az orosz buffot) -
szerintem ő lesz az:
https://www.facebook.com/zoltan.sabjan.7
XDXD -
atee73 #160333 itten van a brutal srac ha vkit "körbeszar" esteleg es haragszik ra :-)
http://www.facebook.com/sabjanzoltan -
' s lő, cifu által lesújt a banhammer' -
lammaer #160331 Az hogy póttartállyal nem jó repülni teljesen normális, még a modernkori repülőgépeknél is.
Én inkább arra írtam a lolt, hogy csodálkoznék ha azért kapta volna a mustang nevet mert nehéz volt repülni vele.... -
ez kamu ez kamu! A red tailsbe egyhelybe megfordult és az mk 108 lőszert is leszarta a 262-esből! -
-
http://www.youtube.com/watch?v=TaVm8qYF6BQ -
"ENNEK LOL SZAGA VAN" 

"A változat egyik hibája viszont az volt, hogy a Merlin motorok több üzemanyagot fogyasztottak, mint az Allison hajtóművek. E miatt volt szükség a korábban említett 85 gallonos kiegészítő tartály beszerelésére. Ez később számos végzetes balesetet is okozott, mivel feltöltött állapotában a gép súlypontja veszélyes mértékben elcsúszott. E miatt általában 65 gallonban maximálták az ide tölthető üzemanyag mennyiségét. Egy másik probléma az volt, hogy ez a súlypont probléma a légiharcok esetén is komoly gondot okozhatott. Ezt úgy próbálták kivédeni, hogy először ebből fogyasztották ki az üzemanyagot, ekkor azonban sok esetben a külső tartályokból nem fogyott ki a célterület eléréséig a benzin. Tele póttartályokkal légiharcba bocsátkozni pedig ismételten öngyilkos vállalkozás volt. Ez a probléma egyébként végigkísérte a típust a P-51D és P-51K változatokon is és csak a P-51H verziónál tudták megoldani, amikor újratervezték a törzset."
Forrás HTKA -
nem mer az sajt. Amúgy is a dr 1 az sokkal szebb -
kö kö körbeszarlak te gáci! apád meg én agyonvertük bézbózütővel meg ilyeneket mondasz és még te vágsz? Aztán feljösz hozzánk zabálni? -
Kubukli #160324 Most látom: Kampfgruppe Czechoslovakia
Igaz bennem van 4 Holsten, de nem azért röhögök hangosan....