banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• dederigabor
    Kubikli: A legjobb talán csak a legnagyobb sebességet és csúcsmagasságot jelentette. Tudom, hogy Dr. Than lőszer nélkül szétalázta a P-51-eket, de szerintem akkor is a Yenkik a jobbak:) ( ja meg a Baltimor Rawenes ) A Ta-152 kiczit a későbbi szovjet pontvédelmi rendszer idézi ( mig-21, 25,31 ) a P-51- meg egy kicsit a mai modern ámerikai, "hosszú távú" vadászgépeket.
    johnybyg: tudom, hogy ellentétes koncepció, hiszen a két világrend hadserege is az volt. A ruszkik a sorozott tömeghadsereget alkalmazták, ezért "kicsit" egyszerűbb volt a technika:)A T-72 és társai védelmében csak azt akartam írni, hogy általában ( mindig ) képzettebb ellenfél ellen küzdöttek és szarabb felszereléssel. ( Iraq 91' szar T-72 a fentiek ellen) Ettől függetlenül a ruszkik se, 1vs1-be szánták a Leo2 vagy az M1 variánsok ellen. Minden tekintetben szarabb tank, de tudod a mennyiség már önmagában minőség:)) Szerintem nem véletlenül fejlesztették a nyugatiak az A-10 meg az AH-64-t, meg a HOT és és TOW-ot. Szerintem tényleg féltek a ruszki medektől. És tényleg félelmetes, hogy egy 40t jármű 70-80 km/h-val halad jó terepen. ( ja és ne felejtsd el az orosz buffot)