A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
johnibyg #160346 Rakd sebességbe az agyad, mielőbb beszélni kezdesz. dederigabor egyik írására reagáltam hogy nem csoda, hogy az M1A1-esek lenyomták a T-72-eseket...
Jah, és én nem a játékbéli M4A1 Shermanra gondoltam, hanem az M1A1 Abramsra, de ne zavarjon (am Leo 2-párti vagyok)
dederigabor: ugyan a T-80 és T-64 fejlettebb, mint a T-72, de akkor is sokkal gyengébbek, mint a nyugatiak, de arra, amire tervezték, amit kell állnia, arra megfelel, hiszen Szibériában a mocsárban nem menne gyorsan az M1
Igazad van, hogy jó, hogy nem mérkőztek meg rendesen, viszont se 91-ben, sem 93-ban nem tudott totálra kinyírni T72-es egy M1-est sem. Volt, hogy 100méter távból lőtték egymást, de úgysem ment az irakiaknak. Ennyit jelent a Cobham-páncél...