418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• szabii98
    pont lemaradtam :D
  • Tessellia
    Annyi az egész, hogy mikor feljön a kép felette a visszaszámoló, gyors csinálsz képernyőmentést, paintet előhívód körbevágod a képet, hogy csak QR kód látszódjon(nem feltétlen szükséges, de én megcsinálom) és Eage16 által linkelt oldalra feltöltöd a képet IDE és kidobja az URL-t.
  • SovereignXY
    ez a repülős volt szerencsére.
  • Eagle16
    Beraktuk a linket. Nézd meg hátha még jó.

200 gold ha beírod az e-mal címed.
  • tenkenorman
    There is currently no show running, visit our booth in Hall 8 and get the latest show schedule to not miss out on the next live show on our stage!
  • SovereignXY
    Addig megy a dolg amíg mutatja is a képernyőn? az az 1 percig?
  • szabii98
    most volt :( vazze ez nekem nemigen műkszik D:
  • Eagle16
    Első!!!

link

E-mail beírni gyorsan.
  • Thomasovics
    http://worldofwarplanes.eu/gamescom/qr/9876543/
  • Tessellia
    wowp kódokat adtak most
  • tenkenorman
    most mi ez a qr-bigyó? leolvasom és?
  • Tessellia
    Megegyeztünk:).
  • lammaer
    Hát kb ennyi. Meg dobálják a pólókat a sok szánalmas kuncsorgónak.. apám, hogy csápolnak a csávók hogy nekik is dobjanak a 2 dolláros pólóból... :)
  • SovereignXY
    Ez mi ez? QR kód? Ma is? miről maradtam le?
  • I.C.ram
    Most az komoly, hogy ezek a proli ruszkik tényleg ilyen alpáriak, hogy táncos csajok mutogatásáról szól az egész? Ha erre lennék kíváncsi, akkor elmennék a didibárba.
  • VanDaal
    Én már meg is előlegezem a +-t :D
  • lammaer
    No, mán táncolnak is a lyányok...
  • lammaer
    A creditbevételre gyakorlatilag nincs hatással a győzelem/vereség, csak az XPre.
  • Eagle16
    Ma is lesznek QR kódok.

Itt: link

Ha látok egyet bemásolom a linket, de akkor sok +-t kérek ám érte :)

A linkhez kell majd beírni az e-mail címet amit a játékhoz használsz és akkor így 200 goldot kapsz. Akárhány ember beírhatja majd, de lesz időlimit, a link csak pár percig fog élni.
  • Pilutika
    honnal tudom letölteni azt a modot amivel látni tudom az EFF-et?
  • kiralytigris
    Valaki segíteni nekem? Dicker Max-ról szeretnénk információkat kapni. Mennyit keres egy átlagos csatával prémium nélkül(győzelem/vereség esetén), mennyire használható, megéri-e az árát, stb.
  • toma77
    ...vagy inkább T-34.
  • Oddball29
    Szívünk jobban örül egy megtérő bűnösnek, mint száz igaznak.

T57-el még én is tédézgettem anno keveset.
  • mijki
    A KT-mat nagyon szerettem. Több mint 400 csata után 1500 körül volt az effim vele, imádtam azt a tankot. Viszont az átl. sebzésem 1156 vele.

Tévedtem az átl. sebzés 1058 lett, kicsit nőtt már végre.
  • Oddball29
    Ezt szerintem költöztessétek szaktopikba, mert ha én is beszállok, abból nagy sikítozás lesz:).
  • I.C.ram
    Van még valamilyen élő promókod WoThoz a happytanksday-en kívül? Most regeltem új accountot.
  • VanDaal

Bannoltatni most nem szándékozom magamat, amíg van prémiumom, meg viszonylag jól is megy most a játék. De ez a nyomi simán megérdemelte.
    Berohan a bázisunkra a T-50-2... ARL-lel vagyok, aminek 3,4 mp a célzási ideje. Mégis vagyok olyan jófej, hogy visszamenjek, és megpróbáljam megvédeni az artystánk seggét. Nem meglepő módon 3.4 mp-es célzási idővel nem találom el a rohangáló scoutot. De valaki azért kilövi, és a Hummel túl is élte...
    Ezután ahelyett, hogy megköszönné a segítséget, elkezd szidni, meg noobozni, hogy milyen béna vagyok, mert nem tudtam kilőni a száguldozó T-50-2-t...

Ezek után, ha már úgyis olyan bénán célzok, "véletlenül" ki is durrantottam szegényt :)

Mijki:
    nem rosszindulatból mondom, és ne értsd félre légyszíves, de az az 560 átlagsebzés nagyon kevés. Az enyémen is a KT ágyúja van még csak, de így is majdnem 2k vele az átlag sebzésem. Kicsit meg kéne próbálni jobban helyezkedni, és gondosabban célozni a weakspotokra.
  • mijki
    Kár hogy orosz :(
  • lammaer
    Kaptál még1et :)
  • R3nton
    szerintem direkt a TigerP-t modellezték
  • johnibyg
    Ki lennék békülve vele, ha a filmet olyanra "izgalmasra" csinálták volna meg, mint a trailert...A Tigris nekem furán nézett ki, kisit előre volt tolva a lövege, mintha Tiger P lenne.
    Ezt felhasználhatták volna:
    Orosz Tigris
  • csoszi87
    Múlt héten 3 db 7es artit lőttem ki.
    1 nap bannt kaptam érte, meg a fórumon töménytelen +-t.
    Az is megérte. :-D
  • johnibyg
    „Te jöttél azzal hogy mennyire modernek számított akkor” – legelején azzal kezdődött ez a vita, hogy megszóltál, hogy mért nézem le a T-sorozatot. Néhány hsz után már azt állítod hogy istenítem, szép.

Vonjunk párhuzamot az akkori harckocsik és a mai harci-gépek között:
    Azt állítom, hogy mikor megjelent a T-64, akkor még korszerű volt a T-62, M60, AMX30 tekintve, hogy csak a szovjeteknél állt rendszerbe és nem adták el. Te ezzel szemben azt állítod, hogy elavult rögtön mind, akár mehettek volna a kukába. Jogos lehet a kérdés, hogy vonható párhuzam a mai harci gépekhez:
    Néhány éve állították szolgálatba az F-22-est az amerikaiak. Ez fejlettebb repülőgép mint az összes többi 4. generációs gép (EF, F-16, F-15, Rafale, Szu-27/30 stb.). Attól még hogy az F-22 szolgálatban van, utóbbiak szintén modernek, nem kell a szemétdombra dobni őket. A te logikád vetítése szerint viszont igen. Ez csak egy mai példa volt, értsd, mit állítasz. Mielőtt belekötnél: F-22 ~ T-64, F-16/15 ~ M60, Raf. ~ AMX30

„sherman-okról volt szó melyek szerinted képesek képesek HEAT-nélkül” – ilyet sosem állítottam, ezt te akarod úgy beállítani, mintha én állítottam volna.

Az M46 Patton az egy 50-es évekbeli fejlesztés, közvetve abból alakult ki az M47, ne keverd ide. Az US 90mm-es löveg adatait meg megeheted nyugodtan, tekintve, hogy az izraeliek a Shermant nem a 90mm-essel, hanem a francia 105 mm-es Modèle F1 löveggel és (egyes források szerint) a brit 105mm-es L7-es löveggel. A Centurionok is az L7-est használták, az M48-asokra is azt szerelték fel az izraeliek (Magach 3), az M60-ason pedig az M68 jelzésű változata volt az L7-esnek…

Állítasz szép és igaz dolgokat, csak épp a vitához nincs sok közük (kivétel minden hsz-edben 1-1 sort). Azaz lesz, ha megint beugrok a szokásos troll-viselkedésre és válaszolok rá. Eddig ilyen volt, hogy behoztad az M4A1-est és a T-64-est a vitába, most az ERA-s T-72 lenne az. Megadom az örömöt neked, válaszolok rá: attól hogy fejlett a platform, az alkalmazó lehet balfék. Számtalan példa van rá, írtam már rá példát.

A vitát rekesszük be, úgysem fogjuk meggyőzni a másikat. Rakjuk félre addig, míg a WG be nem hozza az állításoknak megfelelő harckocsikat és akkor nézzük meg, ha akarod.
  • patchaou
    Én pont ezért határoztam el, hogy amíg free-ből ki nem fejlesztem rajta a lényegesebb dolgokat, addig meg sem veszem az E-75-öt :D
  • mijki
    Kicsit több mint 50 csatám van E-75-el, és amikor top tank vagyok, eszembe jut, hogy ők egy fullos E-75-t várnak, ami tényleg egy pusztítógép, és hogy a top tanktól várják el hogy vezesse a támadást. De a tankom, még olyan kis esetlen(hosszú csővő 105mm-s, Kt top motor) és hogy tudom, ha bukunk, akkor az főleg az én hibám miatt lesz.

Az effim vele 900 körül, átl. sebzés 560 körül.
  • VanDaal
    Egy Hummel kilövése csak 3k kredit büntetés. Teljesen megéri :D
  • Hassel74
    Szerintem kritikán aluli, de kinek mi az igénye.
  • patchaou
    Én inkább tankok lánctalpai elé fektetném őket, majd kinyomnám a belsőségüket mint egy tubus fogkrémet.
  • stoppos
    És a forradalom elsőként fogja őket a falhoz állítani, ne feledd el.
  • lammaer
    Vótmá' és le is fikázták a jelenlevők.