418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
pont lemaradtam :D -
Tessellia #160682 Annyi az egész, hogy mikor feljön a kép felette a visszaszámoló, gyors csinálsz képernyőmentést, paintet előhívód körbevágod a képet, hogy csak QR kód látszódjon(nem feltétlen szükséges, de én megcsinálom) és Eage16 által linkelt oldalra feltöltöd a képet IDE és kidobja az URL-t. -
SovereignXY #160681 ez a repülős volt szerencsére. -
Beraktuk a linket. Nézd meg hátha még jó.
200 gold ha beírod az e-mal címed. -
There is currently no show running, visit our booth in Hall 8 and get the latest show schedule to not miss out on the next live show on our stage! -
SovereignXY #160678 Addig megy a dolg amíg mutatja is a képernyőn? az az 1 percig? -
most volt :( vazze ez nekem nemigen műkszik D: -
Első!!!
link
E-mail beírni gyorsan. -
Thomasovics #160675 http://worldofwarplanes.eu/gamescom/qr/9876543/ -
Tessellia #160674 wowp kódokat adtak most -
most mi ez a qr-bigyó? leolvasom és? -
Tessellia #160672 Megegyeztünk:). -
lammaer #160671 Hát kb ennyi. Meg dobálják a pólókat a sok szánalmas kuncsorgónak.. apám, hogy csápolnak a csávók hogy nekik is dobjanak a 2 dolláros pólóból... :) -
SovereignXY #160670 Ez mi ez? QR kód? Ma is? miről maradtam le? -
Most az komoly, hogy ezek a proli ruszkik tényleg ilyen alpáriak, hogy táncos csajok mutogatásáról szól az egész? Ha erre lennék kíváncsi, akkor elmennék a didibárba. -
VanDaal #160668 Én már meg is előlegezem a +-t :D -
lammaer #160667 No, mán táncolnak is a lyányok... -
lammaer #160666 A creditbevételre gyakorlatilag nincs hatással a győzelem/vereség, csak az XPre. -
Ma is lesznek QR kódok.
Itt: link
Ha látok egyet bemásolom a linket, de akkor sok +-t kérek ám érte :)
A linkhez kell majd beírni az e-mail címet amit a játékhoz használsz és akkor így 200 goldot kapsz. Akárhány ember beírhatja majd, de lesz időlimit, a link csak pár percig fog élni. -
Pilutika #160664 honnal tudom letölteni azt a modot amivel látni tudom az EFF-et? -
kiralytigris #160663 Valaki segíteni nekem? Dicker Max-ról szeretnénk információkat kapni. Mennyit keres egy átlagos csatával prémium nélkül(győzelem/vereség esetén), mennyire használható, megéri-e az árát, stb. -
toma77 #160662 ...vagy inkább T-34. -
Oddball29 #160661 Szívünk jobban örül egy megtérő bűnösnek, mint száz igaznak.
T57-el még én is tédézgettem anno keveset. -
A KT-mat nagyon szerettem. Több mint 400 csata után 1500 körül volt az effim vele, imádtam azt a tankot.
Viszont az átl. sebzésem 1156 vele.
Tévedtem az átl. sebzés 1058 lett, kicsit nőtt már végre.
-
Oddball29 #160659 Ezt szerintem költöztessétek szaktopikba, mert ha én is beszállok, abból nagy sikítozás lesz:). -
Van még valamilyen élő promókod WoThoz a happytanksday-en kívül? Most regeltem új accountot. -
VanDaal #160657 
Bannoltatni most nem szándékozom magamat, amíg van prémiumom, meg viszonylag jól is megy most a játék. De ez a nyomi simán megérdemelte.
Berohan a bázisunkra a T-50-2... ARL-lel vagyok, aminek 3,4 mp a célzási ideje. Mégis vagyok olyan jófej, hogy visszamenjek, és megpróbáljam megvédeni az artystánk seggét. Nem meglepő módon 3.4 mp-es célzási idővel nem találom el a rohangáló scoutot. De valaki azért kilövi, és a Hummel túl is élte...
Ezután ahelyett, hogy megköszönné a segítséget, elkezd szidni, meg noobozni, hogy milyen béna vagyok, mert nem tudtam kilőni a száguldozó T-50-2-t...
Ezek után, ha már úgyis olyan bénán célzok, "véletlenül" ki is durrantottam szegényt :)
Mijki:
nem rosszindulatból mondom, és ne értsd félre légyszíves, de az az 560 átlagsebzés nagyon kevés. Az enyémen is a KT ágyúja van még csak, de így is majdnem 2k vele az átlag sebzésem. Kicsit meg kéne próbálni jobban helyezkedni, és gondosabban célozni a weakspotokra. -
Kár hogy orosz :(
-
lammaer #160655 Kaptál még1et :) -
R3nton #160654 szerintem direkt a TigerP-t modellezték -
johnibyg #160653 Ki lennék békülve vele, ha a filmet olyanra "izgalmasra" csinálták volna meg, mint a trailert...A Tigris nekem furán nézett ki, kisit előre volt tolva a lövege, mintha Tiger P lenne.
Ezt felhasználhatták volna:
Orosz Tigris -
csoszi87 #160652 Múlt héten 3 db 7es artit lőttem ki.
1 nap bannt kaptam érte, meg a fórumon töménytelen +-t.
Az is megérte. :-D -
johnibyg #160651 „Te jöttél azzal hogy mennyire modernek számított akkor” – legelején azzal kezdődött ez a vita, hogy megszóltál, hogy mért nézem le a T-sorozatot. Néhány hsz után már azt állítod hogy istenítem, szép.
Vonjunk párhuzamot az akkori harckocsik és a mai harci-gépek között:
Azt állítom, hogy mikor megjelent a T-64, akkor még korszerű volt a T-62, M60, AMX30 tekintve, hogy csak a szovjeteknél állt rendszerbe és nem adták el. Te ezzel szemben azt állítod, hogy elavult rögtön mind, akár mehettek volna a kukába. Jogos lehet a kérdés, hogy vonható párhuzam a mai harci gépekhez:
Néhány éve állították szolgálatba az F-22-est az amerikaiak. Ez fejlettebb repülőgép mint az összes többi 4. generációs gép (EF, F-16, F-15, Rafale, Szu-27/30 stb.). Attól még hogy az F-22 szolgálatban van, utóbbiak szintén modernek, nem kell a szemétdombra dobni őket. A te logikád vetítése szerint viszont igen. Ez csak egy mai példa volt, értsd, mit állítasz. Mielőtt belekötnél: F-22 ~ T-64, F-16/15 ~ M60, Raf. ~ AMX30
„sherman-okról volt szó melyek szerinted képesek képesek HEAT-nélkül” – ilyet sosem állítottam, ezt te akarod úgy beállítani, mintha én állítottam volna.
Az M46 Patton az egy 50-es évekbeli fejlesztés, közvetve abból alakult ki az M47, ne keverd ide. Az US 90mm-es löveg adatait meg megeheted nyugodtan, tekintve, hogy az izraeliek a Shermant nem a 90mm-essel, hanem a francia 105 mm-es Modèle F1 löveggel és (egyes források szerint) a brit 105mm-es L7-es löveggel. A Centurionok is az L7-est használták, az M48-asokra is azt szerelték fel az izraeliek (Magach 3), az M60-ason pedig az M68 jelzésű változata volt az L7-esnek…
Állítasz szép és igaz dolgokat, csak épp a vitához nincs sok közük (kivétel minden hsz-edben 1-1 sort). Azaz lesz, ha megint beugrok a szokásos troll-viselkedésre és válaszolok rá. Eddig ilyen volt, hogy behoztad az M4A1-est és a T-64-est a vitába, most az ERA-s T-72 lenne az. Megadom az örömöt neked, válaszolok rá: attól hogy fejlett a platform, az alkalmazó lehet balfék. Számtalan példa van rá, írtam már rá példát.
A vitát rekesszük be, úgysem fogjuk meggyőzni a másikat. Rakjuk félre addig, míg a WG be nem hozza az állításoknak megfelelő harckocsikat és akkor nézzük meg, ha akarod.
-
Én pont ezért határoztam el, hogy amíg free-ből ki nem fejlesztem rajta a lényegesebb dolgokat, addig meg sem veszem az E-75-öt :D -
Kicsit több mint 50 csatám van E-75-el, és amikor top tank vagyok, eszembe jut, hogy ők egy fullos E-75-t várnak, ami tényleg egy pusztítógép, és hogy a top tanktól várják el hogy vezesse a támadást. De a tankom, még olyan kis esetlen(hosszú csővő 105mm-s, Kt top motor) és hogy tudom, ha bukunk, akkor az főleg az én hibám miatt lesz.
Az effim vele 900 körül, átl. sebzés 560 körül. -
VanDaal #160648 Egy Hummel kilövése csak 3k kredit büntetés. Teljesen megéri :D -
Hassel74 #160647 Szerintem kritikán aluli, de kinek mi az igénye. -
Én inkább tankok lánctalpai elé fektetném őket, majd kinyomnám a belsőségüket mint egy tubus fogkrémet. -
stoppos #160645 És a forradalom elsőként fogja őket a falhoz állítani, ne feledd el. -
lammaer #160644 Vótmá' és le is fikázták a jelenlevők.