banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• VanDaal

Bannoltatni most nem szándékozom magamat, amíg van prémiumom, meg viszonylag jól is megy most a játék. De ez a nyomi simán megérdemelte.
    Berohan a bázisunkra a T-50-2... ARL-lel vagyok, aminek 3,4 mp a célzási ideje. Mégis vagyok olyan jófej, hogy visszamenjek, és megpróbáljam megvédeni az artystánk seggét. Nem meglepő módon 3.4 mp-es célzási idővel nem találom el a rohangáló scoutot. De valaki azért kilövi, és a Hummel túl is élte...
    Ezután ahelyett, hogy megköszönné a segítséget, elkezd szidni, meg noobozni, hogy milyen béna vagyok, mert nem tudtam kilőni a száguldozó T-50-2-t...

Ezek után, ha már úgyis olyan bénán célzok, "véletlenül" ki is durrantottam szegényt :)

Mijki:
    nem rosszindulatból mondom, és ne értsd félre légyszíves, de az az 560 átlagsebzés nagyon kevés. Az enyémen is a KT ágyúja van még csak, de így is majdnem 2k vele az átlag sebzésem. Kicsit meg kéne próbálni jobban helyezkedni, és gondosabban célozni a weakspotokra.