418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
barkov6 #162281 Azt kapod, amid van (most még...) -
Bmsrt #162280 Csak ami a garázsodban van azt használhatod,újakat nem vehetsz. -
barkov6 #162279 Annyira aggódtam, hogy az új fizika teljesen új játékmódot követel, és az egyik legszebb tankomat az IS4-et elcseszik, hogy életemben először (a bétát nem számítva) telepítettem ezt a tesztet...
Ok, mindenki próbálkozik, tényleg mókásak a zuhanó tankok... a pályák itt ott módosultak, vannak benne új lehetőségek, de azért nem kell az egészet újratanulnom, ez jó...
De szegény IS4-em... :(((( Nekem elképesztő módon nem tetszik, buta lett mint egy IS6-os...
-
Teszt szerver kérdés: az összes tanknak a garázsban kell lennie, vagy később adják? -
Hassel74 #162277 Ne nekem, Eagle16 kollégának! :)) -
Toweliee #162276 Használj HE-t. -
Stuko #162275 Kösz bátyja :-)
-
Hassel74 #162274 161924 hsz. -
Stuko #162273 Ja, és honnan tölthetem le a tesztverziót?
Ezt a fizikás-repkedős-zuhanós témát kipróbálnám... -
Stuko #162272 Ez teljesen így van, én csak nemrég vettem meg, már 9-sként, és vártam a használhatóvá válását a nagy ágyútól, semmi, most gyűjtök a nagy motorra, de akkor az se segít majd rajta, ez szomorú :-(
Ráadásul baromi pattogós a topágyú. 6 lövés, 3 lapattanó, 1 0-s critical, 2 sebez, ez az 1000 credites skullónál elég gáz, gyakorlatilag az e75-l -némi túlzással- 1 lövésből beadom azt a sebzést, mint a lórival 6-ból. -
Na ez tetszet.
KV-1 van 3 hp, T34 lövök 2 kritikus találatot és nem szedi le neki. Nem szeret engem ez a játék. Más magyarázatot nem találok. -
Sziasztok! Vannak már tapasztalatok IS3 al és M4 el kapcsolatban az új patch el? Változnak valamit? Új kiegészítő vagy ilyesmi? Jelenleg IS3 építgetem kéne már rá az új cső :S -
Hassel74 #162269 Valami nálam sem kóser, ma reggel produkálta nekem is a másodikat a gépem. De csak ezen a teszt szerveren... -
johnibyg #162268 Prohorovkán támadnunk kellett és 15-3-ra győztünk... Isten áldja az artyainkat -
Nazarov77 #162267 Új IS-4 viszont nagyon jól néz ki szerintem. Lehet vissza kéne vennem, azért adtam el mert a régitől felfordult a gyomrom, főleg a hülye smiley miatt a fronton. -
Nazarov77 #162266 Ez micsoda hülyeség! A teszt szerveren ha benyomom a media gombokat akkor kikapcsolja az egész hudot! Remélem nem direkt tették bele ezt a baromságot, mert így elcseszik a zenehalgátasomat játék közben. ( remélem nem ez a cél ) -
VanDaal #162265 Itt nekem több apró malőr is becsúszik a képletbe :)
1. Kimondottan béna vagyok light tankkal úgy általánosságban.
2. Nem vagyok túl jó spotter. Igaz nem is gyakoroltam sokat, mert engem nem szórakoztat, ha nem lőhetek. Suicide scoutolás halott ügy, főleg egy tier8-at elvesztegetni rá. Türelmem pedig szintén nincs.
3. Mivel a többi lightot sem élveztem, a 13 90-et sem akartam megtartani. Így a legénységet is annak megfelelően fejlesztettem, hogy azok később med tankban fognak szolgálni. Szóval a camo skill még sehol sincs.
Igazából késztetést sem érzek rá, hogy még 150k xp-t beleerőlködjek egy tankba borzasztó eredményekkel, ami tulajdonképpen nem is szórakoztat :)
Mindezt a Lóriért, ami többek elmondása alapján szintén csak szenvedés lenne. -
lammaer #162264 Igazából sztem a 13-90re nem lett hatással a T8-ba emelés, nekem legalábbis ugyanúgy megy vele a bunyó mint eddig, semmit nem kellett változtatni a játékstílusomon. Sztem az a legfontosabb hogy minél hamarabb legyen meg a hatodik érzék és a camo skill rajta, azzal olyan spotterré válik amit senki se lát meg 50 méter felett.
Utána csak figyelni kell, hogy hol jelenik meg egy magányos 800-1000 hp körüli célpont, vagy két 500hps... :) Tény, türelem kell hozzá, nem szabad előrerongyolni és elsőként spottolódni mert az tuti bukás. És valóban, nem lehet azt csinálni vele mint más tier8akkal, hogy odaszaladsz valahova aztán tartod az állást amíg lehet/jön a segítség. -
lammaer #162263 Egyetértek, sztem a lóri igencsak megszívta a tier9-be emelést. Tier8-ban valóban a legjobb meg volt - de csak azért mert tier8-ban semelyik mednek nincs értékelhető páncélzata, így a lóri páncélhiánya nem hátrány, a revolver pedig előny.
Viszont nem volt annyival jobb hogy Tier9ben megéljen belőle - most hogy felrakták Tier9-be, észrevehető hogy a páncélzat hiánya már jelentős minusz a többekhez képest.
Meccseken gyakorlatilag nem is látok lórit nagy dolgokat csinálni, sokszor még kitárazni se tudnak rendesen és már halottak is. Topgunos lórit nem is láttam még sztem. -
VanDaal #162262 Engem meg 6 kör alatt 2-szer TK-ztak le az oroszok, 3-szor az ellenség lőtt ki, holott csata elején meg lett beszélve, hogy nem lőjük ki egymást, csak próbálgatjuk az új dolgokat.
Úgyhogy nekem ebből a tesztből egyelőre elég is volt. -
Majdnem éjfél lett, hogy ki tudtam próbálni a teszt verziót .....
Csupán 2x csinált rendszer összeomlást. -
VanDaal #162260 Én is lemondtam róla, de már a 13 90-nél...
Egyszerűen semmit nem tudok vele kezdeni tier8-asként. Folyamatosan tier10 csatákba pakol, ahol a spotoláson kívül semmire nem vagyok jó. Ez a T-50-nel még elmenne, de amiatt már ég a pofámról a bőr, hogy tier8 tankkal lényegében sebezni sem tudok.
Nyilván vannak, akik sokkal ügyesebbek vele nálam, és többet is hozzá tudnak vele tenni a csatához. De tőlem sajnos csak ennyi telik. Az pedig nem szórakoztat különösebben, hogy egy tier8 tankkal maximum 1 lövést lehet túlélni. Elsőfleges célpontként általában ez hamar be is következik.
Igazság szerint nekem ez az egész revolvertár - papír tank koncepció sem jött be, csak valahogy el szerettem volna vergődni a Batig. De így, hogy már a tier9 Lóri kifejlesztése is 200k xp lenne (más nemzetnél a tier10 medhez kell ennyi)... Hát én tuti nem fogok ennyit összekaparni scoutolgatással. Hogy aztán a Lórin folytatódjon a szívás további 300k xp-n keresztül egy olyan tankért, ami végül valószínűleg szintén nem jönne be. -
Ohyner #162259 Azt hiszem, nem lesz soha batmobilom, hála, a videókártyám behalásának. Így tier 9ként még nagyobb trágya mint volt. 800 xp-s körök is veszteséges vele. Ha egy lövést bekapsz már nem keresel a meccsen. Ráadásul nagy és lassú, semmi plusz mobilitást nem kapott ez a szarkupac. Fasza, hogy a játék eleje óta gyűjtögetett free xp-t elbasztam rá, hogy maxosként már csak az új tankra kelljen xp-t gyűjtenem. -
lammaer #162258 MUHAHAHAHA.... -
Áhh © lammaer-nek lesz rá perkje, amolyan idő lassító féle mire kettőt számolnál már egy szmájlit lőtt a tankod elejébe és a hátad mögött landolva vígan elporzik a semmibe és csak ezt a rajzot látod a tankja hátulján....utoljára.
-
Huhhuuu, a T-50-2-vel mekkorakat fogok ugratni... :DDD -
lammaer #162255 AArrggghhhh, micsoda ötlet... ez mégjobb..... még pörgetni is fogom a kamerát a tankom körül.... IDE AZT A PATCHET MOST! :D -
Gunslinger #162254 Ez nem a Mátrix bazze, itt leesel mielőtt betöltené a másodikat. :-) -
Szakesz #162253 Nem. -
nemethpityu #162252 Az összes tankot ki lehet próbálni? -
lammaer #162251 énénénénéné....
Istenem, már látom lelki szemeim előtt amikor a világítótoronyból leugrok az aMXel és kitárazom repülés közben a hatos revolvert... :D -
Hát mondhatni :) Kíváncsi leszek mikor születik az első hős orosz tankos videó az ugrásközben lövi a német tankot epizóddal, náluk az a menő. -
toma77 #162249 :) -
lammaer #162248 Végülis. Igazad van.
Más modnak viszont az égadta világon semmi hasznát nem látom. Na talán a max zoom, azzal jól lehet sasolni hol dőlnek a fák. -
Náluk meg te nem játszol. 
bocs de kihagyhatatlan. -
VanDaal #162246 Kezdőknél szerintem mondjuk még pont nincs semmi értelme.
Olyan mindegy, hogy low tierben 12 piros - 3 sárga, vagy 10 piros - 5 sárga csapatba kerül bele valaki. Ott egyszerűen nem kell senkitől semmire sem számítani, és kész :D
Előbb tanuljon meg játszani valaki, és ráér utána foglalkozni mások statjával.
(Minden bántó szándék nélkül, de ha valaki ilyen jelegű kérdést tesz fel, akkor ő valószínűleg még a kevésbé tapasztalt játékosok közé tartozik)
Egyébként szerintem egy jó célkereszt is hasznos tud lenni, mert engem az alap pl kifejezetten irritál :) -
lammaer #162245 Ahá... akkor meg is van, megint egy sunyi NÉMET nerf, hiszen ez is őket sújtja csak, a könnyű orosz tanoknak meg előny.
Tudtam én, a WG mindenhol a németek ellen van.
:D -
toma77 #162244 Azt azért közölném Wargamingékkal, hogy új videókártya, pláne új gép nálam nem játszik... -
Gunslinger #162243 Nah, ilyennel még nem találkoztam. Viszont azt vettem észre, hogy már nem lehet olyan brutálakat rammolni, mint régebben, mert ellökődnek a tankok, max ha falhoz van szorítva, akkor jön össze. E-50-el hiába mentem 72-vel lejtőn lefele, nem bírtam elintézni full hp-ról egy AMX-12t, pedig az csak 600 hp, korábban a 650 hp-s AMX-13-75 simán megvolt egy rammolással. IS-8-ba 54 km/hval 180-at rammoltam, ezt is nagyon keveselltem, viszont repült a csávó vagy 3 métert, a kis AMX is az oldalára fordult és maradt vagy 90 hp-ja. -
Tessellia #162242 speed hack