A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
VanDaal #162260 Én is lemondtam róla, de már a 13 90-nél...
Egyszerűen semmit nem tudok vele kezdeni tier8-asként. Folyamatosan tier10 csatákba pakol, ahol a spotoláson kívül semmire nem vagyok jó. Ez a T-50-nel még elmenne, de amiatt már ég a pofámról a bőr, hogy tier8 tankkal lényegében sebezni sem tudok.
Nyilván vannak, akik sokkal ügyesebbek vele nálam, és többet is hozzá tudnak vele tenni a csatához. De tőlem sajnos csak ennyi telik. Az pedig nem szórakoztat különösebben, hogy egy tier8 tankkal maximum 1 lövést lehet túlélni. Elsőfleges célpontként általában ez hamar be is következik.
Igazság szerint nekem ez az egész revolvertár - papír tank koncepció sem jött be, csak valahogy el szerettem volna vergődni a Batig. De így, hogy már a tier9 Lóri kifejlesztése is 200k xp lenne (más nemzetnél a tier10 medhez kell ennyi)... Hát én tuti nem fogok ennyit összekaparni scoutolgatással. Hogy aztán a Lórin folytatódjon a szívás további 300k xp-n keresztül egy olyan tankért, ami végül valószínűleg szintén nem jönne be.