418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Gunslinger #162481 Lehet, hogy én is tévedek, de mintha két T34 kör lenne összehasonlítva. -
Szpecnyaz #162480 A szívemből szóltál :D. -
sad1976 #162479 volna mire költeni
E100,AMX 50-120, S-51, VK4502A. hamar elfogyna az a csekély pár milla
-
Gunslinger #162478 Ez már elég erősen szemantikai kérdés, én pl. elég szar rendszernek tartom a demokráciát pedig csak néhány évet éltem a szocializmusban, 90-es években, 2000-es évek legelején voltam kamasz. Felnagyítva ez olyan, hogy bár (majdnem) mindenki fizet adót, mégis a sok funkcionális analfabéta, akadozva olvasó, almát a körtétől alig megkülönböztetni képes félszerzetnek is ugyanolyan jogai vannak, ugyanannyit ér a szava, mint neked vagy nekem. Ebben a játékban sem biztos, hogy aki a legtöbbet költötte rá annak érdemes lenne figyelembe venni a véleményét, volt is linkelve nemrég egy pofa, akinek 400 effije volt, de mellé megvolt az ÖSSZES t8-as prémtankja, alsó hangon vagy 60 ezret költött a játékra. Ez a WG-nek ideális fogyasztó, nekünk meg hatalmas csapás, ha a mi oldalunkra sorolta az MM.
Amit nem túl hosszú életem alatt megtanultam a demokráciáról és a szavazásokról, legalábbis ebben a tetű országban, az az hogy rohadtul nem mindegy, hogy milyen a szavazóbázis összetétele, milyen mélységű a tájékoztatás és legfőképpen, hogy hogy van feltéve az a bizonyos kérdés! Könnyű ám az embert manipulálni, de itt abba is hagyom, mert még kivágnak offtopicért. -
Ö ott téved hogy a prémium felhasználó meg a prémium tank nem ugyan az ennyi az első 50%-ot kap mindenre a második meg a prémcsi tankjának szorzója szerint ... -
HUNGabor #162476 Az igen, nekem csak 339 000-em van 
Persze a legnagyobb tankom csak PzIV -
Szpecnyaz #162475 Nekem a kredit az amiből soha sincsen elég :D. Kár hogy nem lehet küldeni, mert szivesen segítenék neked elverni :D. -
bgabor #162474 Lenyomtam T34-el több mint 320 kört, érzem hogy mikor mennyit teljesítek vele. Nyilván nem lehet pontosan megmondani, és nincs két ugyanogyan kör, de bizony a nagyságrendeket be lehet lőni. És bizony nem 50% az különbség prém és nem prém bevétel között, szerintem ezt mindenki tudja, aki már tolta a T8 prémtankját prém és nemprém számlával is.
40k és 80-100k között nem 50% az eltérés, ezen nem nagyon van mit magyarázni. -
Musztafakebab #162473 Amúgy gabornak igaza van, nem teljes mértékben de igaza van. A T34 vettem én is észre hogy 60K kreditet prém nélkül alig bírok összeszedni. Mikor meg aktiváltam a prémium számlát 90-110K krediteket kaptam egy átlagos csatáért. -
Timbojack #162472 Látom jól van megcsinálva ebben a játékban mikor 10méterről nincs 63mm átütése L/71-nek -
adjál már kölcsön egy tízest, pikk-pakk elverném :p xD
-
diegho #162470 És mire megyek a kredittel? Van 58 millióm, pedig nemrég elköltöttem 22-t, semmit nem tudok csinálni vele, csak ott figyel és örülhetek neki, hogy van, de használni nem tudom semmire. -
Dunna #162469 Írnátok véleményt a gépem konfigurációjáról?
Ram:3 GB
CPU:Intel Core 2 Quad CPU Q6600 2.40 GHz
VGA:Nvidia Geforce Gt440 1GB DDR3
Op rendszer: Win 7 32 bit.
(Néha lemegy az fps 8-10 re) -
TDantes #162468 És te figyelsz? Honnan a fenéből tudod, hogy mind két körben ugyanannyit csináltál? Honnan? Ugyanannyit sebeztél, derítettél fel, foglaltál, bázist védtél..s.tb. HOnnan tudod? Nem lehet összehasonlítani két kört így! -
Gunslinger #162467 Ez viszont bullshit, nincs két pont ugyanolyan kör, nem is csak a bevitt sebzésért kapsz lóvét, xp-t, mert spotolásért, foglalásért, védésért, sok mindenért járt. Lehet, hogy mindkét körben hat lövést vittél be, de az egyikben simán lehetett olyan, hogy amíg harcoltál spotoltál 2-3 másik tankot, akiket lőttek a csapattársaid, azért is szépen peregnek a dollárjelek, csak erre nem figyeltél oda, mert épp harcoltál. Sőt, a szerzett xp és pénz sincs mindig ám szinkronban. Jártam már úgy nem egyszer, hogy egyik körben több xp-t kaptam és kevesebb pénzt, míg a másikban fordítva és érzésre tök ugyanúgy sikerült mindkét kört. -
lexlutor #162466 ..erdemes megnezni a result tarckert. ott a kapott ertekek midnenfele bonusz menetsek, tiszta nyeresegek illetve szerzett tp-k. a t34hez raadasul eleg sok eredmeny is van. itt nem nagyon latszik h a kb azonos eredmenyek kozott olyan nagy eleteres lenne szerzett krediben. -
Gunslinger #162465 Szerintem már mindenki járt hasonlóan, de a fordítottja is megvolt, kb. egy hete Erlenbergen T34-el voltam, egy magyar srác, asszem valamelyik HAC klánból volt, rám jött pont IS-8-al, már nem voltam full hp-n, talán ő igen, de a lényeg hogy lenyomott mint a bélyeget, simán átlőtt ugye, én pattantam, valami 50hp-n álltam mikor neki még volt vagy 1200 és akkor betöltött az a szar ágyú és lőttem neki egy blowupot. Chatbe csak annyit írt, hogy "jellemző". :-D Szegényt meg kellett vigasztalnom, hogy hát ilyen az IS-8, de állítása szerint már hozzászokott. :-) -
bgabor #162464 Lol, figyelsz te egyáltalán? Nem erről volt szó, hanem arról, hogy prémium számlával a bevétel nem 50%-al nagyobb a prémium nélkülinél, hanem legalább 200al.
Ami 100k-t hoz prémiummal, az 40k-t hoz prémium nélkül. Ez hol ötven százalék? Talán vágod hogy ha 40k-t hoz prém nélkül, akkor 60k-t kéne hoznia prémiummal. Nem 100k-t. Persze nyilván nem a prémiumos bevételek magasak hanem a prémium nélküliek vannak extrém alacsonyra lecsavarva. -
de ez amúgy egy érdekes felvetés. ha a sebzést úgy veszed, mint okozott kár, elvégre az is, akkor mondhatjuk hogy a kv-1s az átütés ellenére a wg szerint több kárt okoz, mint a kt, ha átüt? -
Gunslinger #162462 A sebzést többnyire az űrmérethez párosítják, 105mm vs. 122 mm.
T9-10-ben persze jelentősen el tud térni, pl. amcsi és francia 120-as többet sebez, mint a kisebb tierű (mondjuk D-25T vagy BL-9) ruszki 122-es. -
Musztafakebab #162461 Hát én jártam már úgy hogy maradt 7 hpja és 549 hpról kinyomott az IS8! :D -
TDantes #162460 Ezt nem igazán értem. Hogy tudod összevetni a kettőt? Talán mind két körben pontosan tudod mennyit sebeztél? Akor lehetne összehasonlítani, ha pontosan tudnád, hogy ugyanannyoit sebeztél, derítettél fel, stb. Ezt nem tudhatod.
(prém nélkül is kaptam már 100 ezret. Na ha igazad lenne, akkor prémmel 250 ezer lett volna? Na ne már!) -
bgabor #162459 Igen, szerintem egy MMO-nál, ahol a játékosok által havonta befizetett pénzből élnek a fejlesztők, érdemes lenne ilyen módon dönteni bizonyos kérdésekről, hogy milyen irányba haladjon tovább a játék. Ráadásul a 'melyik pálya szar' kérdés még csak nem is annyira húsbavágó, hogy ne lehetne a főoldalon egy szavazást csinálni róla, hogy kiderüljön a fejlesztők számára, mi az amit nem csípnek a fogyasztóik. Nyilván sajnos olyan, a játék gyökereit érintő kérdésekről nem szavaztatnának, mint hogy 'kellenek e nekünk egyáltalán a buzi artyk'. De amikor van majdnem 30 pálya, kit zavarnának vele ha kivennék évente kétszer a három legnépszerűtlenebbet? Teljesen ésszerű lenne, és Komarin, Swamp, Province kivéletére nem kellett volna éveket várni. És Malinovka se lenne már a játékban rég.
Persze mondani se kell, hogy a generációkra visszamenőleg diktatúrában nevelkedett fehérorosz fejlesztők agya nem elég fejlett az ilyen megoldások alkalmazásához.
-
Gunslinger #162458 Neeem, ez úgy szokott lenni, hogy lősz zsinórban két 293-at, majd marad 7 hp-ja, lepattansz és még beléd lő egyet, majd arra a 7 hp-ra adja be a 488-as lövést, csak nem érzékeled, mert 7 hp-ja volt. :-P -
A kv-2 troll gunja kicsit erősebb, mint a többieké, azonban majdnem minden tanknak van troll gunja, s mivel nem nagyon találkozom vele, illetve nem használok troll gunt, nem zavar hogy a kv-2 ilyen jó.
tudom én hogy kisebb a penje meg minden, az sem érdekel :D
csak kicsit nagyon bántja a szemem, bocsánat hogy beszélni mertem róla -
Musztafakebab #162456 Hát KV-1S-en 122 milis van pontatlanabb lassabban tölt kisebb az átütése. Én még annak is örülnék hogy ha átlag felett tudna ütni a tankom. Az a kedvencem mikor E50-el 2x egymás után beadja a 293-at ami a minimum de utána lévő ütések se nagyon érik el a 390 átlag damaget. Persze ez nem csak némettel van így az IS3 Bl9-es lövege is sűrűn ad nekem 293-at ami neki is szintén a minimum. Szerintem tuti van vmi a játékban vki jobban üt átlag fölé vki meg nem. -
Gunslinger #162455 Ez eddig sem volt titok, bevétel nem egyenlő a nyereséggel. -
Gunslinger #162454 Bravó! Na meglocsolgatlak picit. Azt azért nézd meg hogy két tierrel lejjebb milyen sűrűn és mekkora átütéssel lövi, mert ezzel az erővel szidhatnád a KV-2-őt is a trollágyújával, ami képes 900-at is lőni! Remélem most nem rémisztettelek halálra. -
Musztafakebab #162453 Nah végre vki észre vette rajtam kívül is ezt a szerencsés matekszámolási feladatot. Prém nélkül 60K szerzett kreditért nagyon küzdeni kell. 1x volt mikor 80K kreditet kaptam vereségnél prém nélkül de akkor tényleg 1v15 volt szinte csak szerencsém volt és az összes tankjuk 1 oldalról jött és alig tudtak kinyírni mert el tudtam dugni a tanktestet. -
kicsit nagyon benéztem . sorry :D
-
lőtt már fölé, igaz most nézem 400ig van írva, biztos ammo volt vagy valami, de nem is ez a gond, hanem, hogy 400 van írva a lövedékhez, de van hogy egy csatában 370nél többet nem ad be
elnéztem kicsit, jó na. de akkor is, egy normál tank, ami 2 tierrel kisebb, többet lő nála. na mindegy, nem sírok, mindjárt megvan su-100 122 milise aztán majd énis terrorizálom a kis tankokat.. :D -
bgabor #162450 Hehe:
Átlagos kör T34el, prémium számla nélkül.
Hat bevitt találat, 36.000 bevétel
(ugye ebből általában mínusz 15.000 a költségek, tehát a profit 20.000 )
Prémiummal számlával:
70.000-100.000 (Profit: 50.000-80.000)
Ha ezek után valaki azt mondja nekem, hogy a prémiumosok csak 50%-al kapnak több pénzt, én körbe röhögöm. Inkább úgy 200-250%-al.
-
Gunslinger #162449 A KT legjobb ágyújának max sebzése 400, úgy hogy tényleg nagyon ritkán lehet vele 400 fölött lőni, AP-val persze. -
Musztafakebab #162448 Fúú de máker vagy ha a KTval 400 főlé tudsz lőni. :)
-
Gunslinger #162447 Az a baj ezzel, mint az új játékmódokkal, sajnos nem nézik elég hülyének hozzá a játékosokat. -
Oddball29 #162446 Hát nem is fogok lőszert pazarolni egy lejtőn 100-al repesztő T-50-2-re. -
Musztafakebab #162445 Nekem shemmi bajom a kempelő TDkel. Vkinek védeni kell a bázist de azon a pályán az a baj hogy nem csak a TD védtek hanem mikor a heavyvel kellett mennem spottolni mert a T50-2 az erdő szélén állt az egy kicsit kitudja csapni a biztosítékot. -
Gunslinger #162444 De nem tudsz semmit fejleszteni, működik a service és a battle gomb és kész! -
ezek az orosz tankok annyira hátrányos helyzetűek szegények...az én kt-m néha napján lő 400 fölé, átlagban 360 és 280 közt ingadozik a dmg, de a drága kv-1s ami csak 2 tierrel kisebb, vígan lövöldöz akár 440et is. -
Amúgy az SPG-knek jól betesz majd ez az új fizika :)
Majd meglepődnek mikor 30mp-el a csata indulása után már spottolják is őket, meg olyan helyre másznak a tankok ahova nem tudnak belőni ha megszakadnak se.