A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Gunslinger #162478 Ez már elég erősen szemantikai kérdés, én pl. elég szar rendszernek tartom a demokráciát pedig csak néhány évet éltem a szocializmusban, 90-es években, 2000-es évek legelején voltam kamasz. Felnagyítva ez olyan, hogy bár (majdnem) mindenki fizet adót, mégis a sok funkcionális analfabéta, akadozva olvasó, almát a körtétől alig megkülönböztetni képes félszerzetnek is ugyanolyan jogai vannak, ugyanannyit ér a szava, mint neked vagy nekem. Ebben a játékban sem biztos, hogy aki a legtöbbet költötte rá annak érdemes lenne figyelembe venni a véleményét, volt is linkelve nemrég egy pofa, akinek 400 effije volt, de mellé megvolt az ÖSSZES t8-as prémtankja, alsó hangon vagy 60 ezret költött a játékra. Ez a WG-nek ideális fogyasztó, nekünk meg hatalmas csapás, ha a mi oldalunkra sorolta az MM.
Amit nem túl hosszú életem alatt megtanultam a demokráciáról és a szavazásokról, legalábbis ebben a tetű országban, az az hogy rohadtul nem mindegy, hogy milyen a szavazóbázis összetétele, milyen mélységű a tájékoztatás és legfőképpen, hogy hogy van feltéve az a bizonyos kérdés! Könnyű ám az embert manipulálni, de itt abba is hagyom, mert még kivágnak offtopicért.